<strong>EVENTYRLIGE:</strong> Jeff Bridges og Penelope Cruz ser ut til å stortrives i hovedrollene fra Disney-filmen «Skjønnheten og Udyret». Her har fotograf Annie Leibovitz gjenskapt sluttscenen fra filmen.   Foto: All Over Press
EVENTYRLIGE: Jeff Bridges og Penelope Cruz ser ut til å stortrives i hovedrollene fra Disney-filmen «Skjønnheten og Udyret». Her har fotograf Annie Leibovitz gjenskapt sluttscenen fra filmen. Foto: All Over Press Vis mer

Slik har du aldri sett dem før!

Stjernefotograf får Hollywood-kjendisene til å innta helt nye roller.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespillere lever som kjent av å kunne gå inn i en rekke ulike roller og situasjoner.
Men det er ikke ofte at Hollywood-skuespillere må innta roller som tegnefilmfigurer - med unntak av å gi dem stemmer selvsagt.

Den legendariske portrettfotografen Annie Leibovitz (61) har imidlertid klart å forvandle noen av de største Hollywood-stjernene til nettopp Disney-figurer.

Den ferske bildeserien inneholder kjente scener fra en rekke Disney-filmer, der skuespillere som Alec Baldwin, Olivia Wilde, Penelope Cruz, Jeff Bridges og Scarlett Johansson bokstavelig talt bringer ulike rollefigurer til liv. 

Penelope Cruz og Jeff Bridges portetterer Skjønnheten og Udyret, mens «House»-stjernen Olivia Wilde er nærmest ugjenkennelig som den onde dronningen i «Snehvit og de syv dvergene».
 
- Vi begynte med å se på de klassiske historiene; Snehvit, Askepott, Den lille havfruen og Peter Pan, sier Leibovitz om fotoprosjektet ifølge Daily Mail.

Fotografiene er laget i forbindelse med et promoteringsarbeid for de ulike Disney-parkene. Og skal man tro den verdenskjente fotografen var ikke kjendisene spesielt vanskelige i be.

- De personene vi fikk til å spille de sentrale rollene i den første fotoserien hadde samme nære forhold til Disney som meg. Alle vokste opp med de kjente Disney-figurene, forklarer hun.

Annie Leibovitz er skaperen av ikoniske fotografier av blant andre John Lennon og Yoko Ono, samt nakenbildet av gravide Demi Moore for Vanity Fair i 1991.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Shoppet to poser med sexleketøy


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer