GOD VENNER: Deltagerne i årets «Mesternes mester» har uten tvil fått en god tone. Fra venstre: Vibeke Skofterud, Anne Jahren, Jan Åge Fjørtoft, Anette Sagen og Thor Hushovd.  Foto: Tor Lindseth
GOD VENNER: Deltagerne i årets «Mesternes mester» har uten tvil fått en god tone. Fra venstre: Vibeke Skofterud, Anne Jahren, Jan Åge Fjørtoft, Anette Sagen og Thor Hushovd. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Slik har du aldri sett deltagerne før

Se de eksklusive «behind the scenes»-bildene fra «Mesternes mester» her.

Publisert

SEOGHØR.NO: Lørdag kunne Thor Hushovd juble over å vinne finalen i NRK-konkurransen «Mesternes mester».

I årets sesong av det populære programmet var det Bjørn Maaseide, Jan Åge Fjørtoft, Anette Sagen, Anne Jahren, Andreas Håtveit, Vibeke Skofterud, Ragnhild Gulbrandsen, Roy Johansen, Siri Eftedal Seland og Thor Hushovd som kjempet mot hverandre om den gjeve tittelen.

Til tross for den harde og utfordrende konkurransen kan nok alle de ti idrettstjernene skrive under på at det har vært en spennende reise med mye latter og glede underveis.

- Det var mange jeg ikke kjente fra før, og det var veldig hyggelig å være på tur med den gjengen. Det var veldig god stemning også når kameraene var skrudd av.

- Jeg har fått mange nye venner, sier Thor Hushovd til Seoghør.no.

Da Seoghør.no besøkte deltagerne i Monaco under innspillingen i fjor, fikk vi ikke bare se hvordan deltagerne håndterte de krevende konkurransene, men vi fikk også se hvordan gjengen koste seg sammen.

Se flere bilder i vår bildespesial!

Ble gode kamerater

«Mesternes mester» ble i år spilt inn i idylliske omgivelser i det lille fyrstedømmet.

To av deltagerne som ble spesielt gode kamerater under oppholdet var den tidligere fotballstjernen Jan Åge Fjørtoft (49) og ishockeystjernen Roy Johansen (55).

De to idrettsheltene var romkamerater og bodde sammen i en ombygd garasje de kalte «bunkersen».

Se Jan Åge og Roy vise rundt i «Mesternes mester»-huset:

- Jeg fikk fantastisk god kontakt med alle - miljøet i gruppa var herlig. Mye gøy! Jan Åge, min samboer i «bunkersen», var den jeg var mest med i huset. Vi hadde det veldig moro sammen, og tiden gikk veldig fort, har Roy fortalt til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet. 

GOD STEMNING: De ti idrettsstjernene har uten tvil hatt det mye hyggelig sammen. Her lager Anette Sagen, Anne Jahren, Roy Johansen og Jan Åge Fjørtoft mat sammen.  Foto: Tor Lindseth
GOD STEMNING: De ti idrettsstjernene har uten tvil hatt det mye hyggelig sammen. Her lager Anette Sagen, Anne Jahren, Roy Johansen og Jan Åge Fjørtoft mat sammen. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Fjørtoft la heller ikke skjul på at han fikk seg flere gode venner under «Mesternes mester».

- Alle her har blitt gode venner og vi har hatt en veldig fin tid sammen her. Jeg er veldig sosial og trives sammen med andre likesinnede, fortalte han nylig. 

Se flere videoer fra årets «Mesternes mester» her:

LES OGSÅ: - Jeg synes det gjenstår tre verdige finalister

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer