Slik har du aldri sett curlinggutta før

OL-heltene viser hva de har under sine berømte klovnebukser.

Basel, 03.04.2012, Curling Weltmeisterschaft, USA - Norwegen, Skip Thomas Ulsrud, Haavard Vad Petersson und Thomas Loevold (NOR). (Marc Schumacher/EQ Images) PUBLICATIONxNOTxINxSUIxAUTxLIExITAxFRAxNED ; kbdig 2012 hoch Curling Weltmeisterschaft Curling Weltmeisterschaft 2012 Basel St. Jakob Halle Round Robin Foto: IMAGO/ All Over Press
Basel, 03.04.2012, Curling Weltmeisterschaft, USA - Norwegen, Skip Thomas Ulsrud, Haavard Vad Petersson und Thomas Loevold (NOR). (Marc Schumacher/EQ Images) PUBLICATIONxNOTxINxSUIxAUTxLIExITAxFRAxNED ; kbdig 2012 hoch Curling Weltmeisterschaft Curling Weltmeisterschaft 2012 Basel St. Jakob Halle Round Robin Foto: IMAGO/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Det norske curlinglandslaget "Team Ulsrud" er blitt en verdensattraksjon etter at de stilte i «klovnebukser» under OL-lekene i Vancouver i 2010. Nå har de gjort et nytt stunt i forkant av Curling-EM i Sveits!

I denne reklamefilmen for undertøysmerket Comfyballs stiller Thomas Ulsrud, Christoffer Svae, Torger Nergård, og Håvard Vad Peterson med buksene på knærne – og vrikker de på uten å bruke hendene!

- Det var en artig reklamefilm! Det var profesjonelt, og fort gjort. Tanken var at det skulle være humoristisk, sier Christoffer Svae til Se og Hør.

- Hva synes kjæresten din om videoen?

- Hun jobber selv i reklamebransjen og synes den var artig! Hun synes det er bra at vi får blest rundt idretten.

Daglig leder i Comfyballs, Anders Selvig er svært fornøyd med videoen:

- Vi hadde en idé om å gjøre noe artig før EM. De er fra før av sponset av golfmerket Loudmouth som leverer buksene deres, og i videoen har de på seg buksene «Disco Balls» og «Jingle Balls» - det passet veldig bra med våre egne Comfyballs, sier han og ler.

Går for gull

De norske curlinggutta er regjerende verdensmestere, og de har lagt lista høyt i EM i Champéry i Sveits.

 Den glade gjengen har tatt idretten til nye høyder etter at de stilte i sine fargesprakende «klovnebukser»

- Vi reiser til Sveits torsdag ettermiddag, og har ikke noen voldsomme forventninger. Vi har en blink på ryggen siden vi er regjerende verdensmestre. VI går for gull, men er fornøyde med medalje, sier Christoffer Svae.

Finalen i årets Curling-EM går 30. november.

LES OGSÅ: Dordi Nordby (50) ble mamma

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.