KORRESPONDENTMIDDAGEN I WASHINGTON President Barack Obama fortalte blant annet de fremmøtte journalistene om hvordan utenriksminister Hillary Clinton alltid sender ham SMS i fylla. Foto: All Over Press
KORRESPONDENTMIDDAGEN I WASHINGTON President Barack Obama fortalte blant annet de fremmøtte journalistene om hvordan utenriksminister Hillary Clinton alltid sender ham SMS i fylla. Foto: All Over Press Vis mer

Slik har du aldri hørt Obama før

Barack Obama gikk på do med mikrofonen på - vitset med alle. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se den morsomme videoen nederst i saken!

SEOGHØR.NO:
Det var en strålende opplagt Barack Obama (50) som møtte til den 98. «White House Correspondents' Association Dinner» 29. april, denne gang med talkshow-general Jimmy Kimmel (44) som vert.

Det hele begynte med at den amerikanske presidenten snakker bak scenen og på toalettet, tilsynelatende om at han går rundt med en påslått mikrofon, slik at lyden går ut til hele salen, som er full av journalister.

Når Obama til slutt kommer opp på scenen, vitser han om alt fra seg selv til kolleger og politiske motstandere, til rungende latter fra salen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Se video fra korrespondentmiddagen her:


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer