Slik har du aldri hørt Halvdan og Vinni før

Paperboys-hiten «Lonesome Traveller» ble til nord-norsk countrylåt. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag er det klart for premiere på den nye TV 2-serien «Hver gang vi møtes», hvor TV-kameraene følger artistene Bertine Zetlitz, Elvira Nikolaisen, Anne Grete Preus, Jan Eggum, Øysten Dolmen, Halvdan Sivertsen og Vinni fra Paperboys mens de bor sammen i åtte dager, samtidig som de tolker hverandres låter.

Og at TV-seerne kan vente seg mange svært utradisjonelle tolkninger av noen av Norges mest populære hit-låter, ga Halvdan Sivertsen et eksempel på, da han framførte Paperboys-låten «Lonesome Traveller» i nord-norsk countryversjon for pressen.

-  Det var så artig å bli kjent med Vinni, for han kjente jeg ikke fra før. Både det å lage en vise av hans rap og høre han rappe våre låter, var flott altså. Han var et helt ubeskrevet blad for meg. Jeg hadde bare så vidt hørt «Lonesome Traveller» før jeg møtte ham, sier han til Seher.no.


Så fornøyd er Halvdan med låten til Vinni - som deltok som korist på scenen - at han allerede har bestemt seg for å ta den med på sin neste plate.

- Jeg holder på med en ny skive nå som skal ut 23. mars og det har blitt en så fin sang, så den tar jeg nok med.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Du trenger ikke bli tussete av å få barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer