Slik har du aldri hørt dem

- Det så helt for jævlig ut... Se den syttende episoden av «Jakten på en julestjerne» her!

SEHER.NO: Seher.nos egen julekalender «Jakten på en julestjerne» nærmer seg slutten. Torsdag måtte tidligere «Robinson»-deltager Kathrine Pehrsson forlate konkurransen etter en knallhard sangaudition med «Wig Wam»-stjernen Åge Sten Nilsen og den tidligere «Idol»-deltageren Kim Rune Hagen som dommere.

I dagens episode må de ti gjenværende deltagerne gjennom «bandcamp» med tidligere utstemte som publikummere i salen. De to dårligste sangerne må forlate Sæteren gård ved Bærums Verk.

Og det var langt fra alle som gledet seg til å synge med fullt band, bandet AlligatorX - denne kvelden...

- Det så helt for jævlig ut, og det var helt for jævlig også. Men jeg kom meg gjennom det, selv om jeg var litt nervøs, sier «71 grader nord»-Erlend i torsdagens episode.

Heller ikke Tobias Karlsson, som danset med Cecilie Skog i årets «Skal vi danse» på TV 2, følte seg helt komfortabel med å synge Robbie Williams-låta «Angels» foran så mange mennesker.

- Jeg kan ikke det her, de som har deltatt i «X Factor» gjør jo dette til daglig. Jeg gjør noe annet, så jeg får bare håpe at det går bra, mener «Jakten på en julestjerne»-deltageren.

Hvordan bandcampen forløper - og ender - ser du i videovinduet øverst i saken!

«Jakten på en julestjerne» er en reality-serie i 24 deler – produsert av Seher.no, eksklusivt for Seher.nos lesere. 27 realitykjendiser konkurrerer om førstepremien, som er et reisegavekort på 15.000 kroner levert av Restplass.no.

En ny episode legges ut hver morgen senest klokka 08.00 på Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var en jævlig beskjed å få