«4-stjerners middag»:

Slik har du aldri før sett Kathrine Sørland

Tar utfordringen fra «Charter-Svein» på strak arm. 

DANSER: Kathrine Sørland tar gjerne en utfordring på strak arm. Det gjorde hun også i kveldens versjon av «4-stjerners middag». Klipp: TV Norge, 2017 Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I gårsdagens «4-stjerners middag» var det moroklumpen «Charter»-Svein Østvik (55), som fikk besøk av sportsanker Susanne Furøy Wergeland (32), tidligere hockeykeeper Glenn Jensen (29) og modell Kathrine Sørland (36) rundt middagsbordet. Det ble en affære de sent vil glemme.

Siden «Charter»-Svein slo gjennom i 2006 har han gjort seg bemerket med sitt sprellende gode humør. Det ble det heller ikke mindre av i går kveld - selv om han kanskje ikke var helt komfortabel på kjøkkenet.

INNLEVELSE: Når Kathrine Sørland blir utfordret til å danse i kvelden «4-stjerners middag» tar hun utfordringen med strak arm. Foto: TV Norge 
INNLEVELSE: Når Kathrine Sørland blir utfordret til å danse i kvelden «4-stjerners middag» tar hun utfordringen med strak arm. Foto: TV Norge  Vis mer

Det var derimot ikke det som skapte mest latter.

Litt senere utpå kvelden utfordret nemlig sydenkongen gjestene sine til å leve ut sin «hemmelige rocke-drøm» foran speilet til gladlåten «Kongen av Mallorca».

Den konkurransen tok tidligere Frøken Norge, Kathrine Sørland, på fullt alvor. Når Seoghør.no ringer Sørland har hun helt glemt at denne hendelsen skulle vises på TV.

- Det hadde jeg helt glemt, men når man får en slik utfordring må man jo bare gå «all in». Svein er jo en så sprudlende og glad person, så da måtte jeg bare slippe alle hemninger. Jeg gikk rett inn i karakter og gjorde litt fridans til musikken og bare danset på, forteller en lattermild Sørland.

Hadde meg seg mat i veska

Men Sørland måtte ta sine forhåndsregler før hun møtte opp til middagselskap hos «Charter»-Svein.

- Jeg hadde faktisk med meg mat i veska, fordi jeg fikk inntrykk av at han kanskje ikke var så flink på kjøkkenet fra forrige gang han var med. Så jeg måtte ta mine forhåndsregler.

Se video øverst i saken.

Saken fortsetter under bildet.

SKEPTISK: Kathrine Sørland var litt skeptisk på maten til Charter-Svein, men synes samtidig at han klarte seg bra. Foto: TV Norge 
SKEPTISK: Kathrine Sørland var litt skeptisk på maten til Charter-Svein, men synes samtidig at han klarte seg bra. Foto: TV Norge  Vis mer

Men Sørland spiste aldri knekkebrødene hun hadde i veska.

- Jeg undervurderte han kanskje litt, for maten var jo spiselig, og han lagde den fra bunnen av, men hvordan han lagde den tenker jeg ikke over nå. Maten er allerede spist og fortært. Men jeg spiste aldri maten oppi veska, sier hun til Seoghør.no.

Sørland ser tilbake på innspillingen med et smil.

- Jeg sov en uke etter jeg hadde vært med på innspillingen. Det var gøy og hyggelig å bli kjent med nye mennesker, men Svein er jo en gladgutt med mye energi. Det var en fabelaktig gjeng.

I kveld er det Sørland selv som står for mat og underholdning. Det kan du se på TV Norge klokken 19.30.

Glemte sin egen bryllupsdag

Da bladet Elle arrangerte sin årlige sommerfest i Oslo i 2016, stilte kjendisene i sine flotteste antrekk og med sitt beste humør.

Modell og TV-profil Kathrine Sørland skilte seg tydelig ut da hun ankom festen i en dristig kjole med høy splitt og utringning i en lekker blå-grønn farge.

Det var imidlertid ikke antrekket Sørland overrasket mest med. Da Seoghør.no spurte henne om det stemmer at hun og ektemannen Andreas Holck feiret ti år som gift samme sommer, ble hun mildt sagt tatt på senga:

- Ja, guriland, nå sa du noe jeg ikke husket! Det var det godt du sa, sa hun lattermildt på den røde løperen.

Saken fortsetter under bildet.

TO SKJØNNHETER: Kathrine Sørland poserte gledelig sammen med Morten Gamst Pedersersens ekskjæreste, Renate Cecilie Bugge. Foto: Tor Lindseth
TO SKJØNNHETER: Kathrine Sørland poserte gledelig sammen med Morten Gamst Pedersersens ekskjæreste, Renate Cecilie Bugge. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Det har gått fort

Videre fortalte hun at ekteparet, som har sønnen Leon sammen, ikke hadde noen store planer for den store jubileumsdagen.

- Jeg har ikke planlagt noen feiring ennå, men det kommer vel, sa hun og oppsummerte til slutt de ti årene:

EKTE KJÆRLIGHET: Kathrine Sørland og Andreas Holck på premierefest for TV3s «Top Model» våren 2005, da de to fortsatt bare var forlovet. Foto: NTB scanpix
EKTE KJÆRLIGHET: Kathrine Sørland og Andreas Holck på premierefest for TV3s «Top Model» våren 2005, da de to fortsatt bare var forlovet. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Årene har gått veldig fort, sa hun til Seoghør.no.

Kjærlighet ved første blikk

Det var den 1. juli 2006 at paret giftet seg i Stavanger Domkirke, og den tidligere «Top Model»-programlederen har tidligere mintes vielsen som «sitt livs lykkeligste øyeblikk».

- Det er da jeg gikk opp kirkegulvet. Det var helt magisk! Mange sier da de fikk barn, men jeg ville byttet ut forløsningen med vielsen når som helst, fortalte Sørland åpenhjertig til Se og Hør sommeren 2014.

Kathrine og Andreas forlovet seg kun tre uker etter de ble kjærester. Modellen synes imidlertid ikke det var kort tid, med tanke på tiden hun brukte på å falle for ham:

- Jeg tror på kjærlighet ved første blikk. Jeg har opplevd det. Da jeg så Andreas, trengte jeg bare se på ham i ett sekund før jeg visste at det var ham jeg ville ha, har hun røpet overfor Se og Hør.

LES OGSÅ: Blodig ulykke under TV 2-innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer