«The Bachelor»:

Slik har det gått med «The Bachelor»-parene

Bryllup, brutte forlovelser, barn og ombestemmelser har preget parene.

FANT KJÆRLIGHETEN: I løpet av 24. sesonger av «The Bachelor», der 23 så langt har blitt vist på tv i Norge, har menn og kvinner fått en mulighet til å finne kjærligheten. Ovenfor ser du noen av parene som fant hverandre i datingprogrammet. Foto: NTB scanpix
FANT KJÆRLIGHETEN: I løpet av 24. sesonger av «The Bachelor», der 23 så langt har blitt vist på tv i Norge, har menn og kvinner fått en mulighet til å finne kjærligheten. Ovenfor ser du noen av parene som fant hverandre i datingprogrammet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I løpet av 23. sesonger har nordmenn fått bevitne drama, intriger og romantikk i datingprogrammet «The Bachelor», bedre kjent som «Ungkaren» her hjemme i Norge.

TV-programmet, som viser en ungkars reise mot å finne en potensiell fremtidig kone, har bydd på tårer, glede og sinne - og det er liten tvil om at det er populært. Hjemme i USA er deltakerne i programmet nemlig å regne som superstjerner.

BONDEROMANTIKK: Serien «Kjærlighet til alle» viste sin siste episode denne uken. Nå får vi endelig svaret på hvem som har funnet kjærligheten, og hvordan det går med dem det ikke fungerte for på skjermen. Video: TV2 Sumo/ Rød Løper Vis mer

Det er likevel noen som har vært dårligere likt enn andre, og enkelte valg som er blitt tatt har sjokkert. Flere har funnet kjærligheten i serien - mens andre har endt opp alene.

Endret mening

En av ungkarene som har satt dype spor er Arie Luyendyk (38). Han ble utpekt til å være ungkar i den 22. sesongen av programmet, som ble sendt på norsk tv høsten 2018. Blant 29 kvinnelige deltakere skulle han finne sin bedre halvdel, og forhåpentligvis bli forlovet.

Slik skulle det også bli, men på en mer dramatisk måte enn seerne kanskje hadde ventet. Luyendyk endte nemlig opp med å fri til Becca Kufrin (30), som sa ja på stedet.

Da sesongfinalen ble sendt på tv, ble imidlertid bomba sluppet. 38-åringen hadde ombestemt seg, og dumpet derfor Kufrin til fordel for andrevalget i serien, Lauren Burnham (28).

OMBESTEMTE SEG: Arie Luyendyk ombestemte seg etter at han fridde til Becca Kufrin, da han heller ville være sammen med Lauren Burnham (bildet), som han først dumpet. Foto: NTB scanpix
OMBESTEMTE SEG: Arie Luyendyk ombestemte seg etter at han fridde til Becca Kufrin, da han heller ville være sammen med Lauren Burnham (bildet), som han først dumpet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dette endte naturligvis med et knust hjerte for Kufrin sin del, som trodde hun skulle gifte seg. For Luyendyk og Burnham derimot, så fremtiden lys ut.

Paret forlovet seg kort tid etter sjokkavgjørelsen, og i januar 2019 ga de hverandre sine «ja» i en storslått bryllupsseremoni på Hawaii. Det stoppet imidlertid ikke der. Fire måneder senere ønsket de sitt første barn velkommen til verden - og i september samme år giftet de seg for andre gang - denne gang i Las Vegas, ifølge People.

Det skulle også ende godt for nevnte Kufrin, som etter bruddet ble pekt ut som den neste til å fronte «The Bachelorette» - den kvinnelige versjonen av «The Bachelor». Dermed fikk hun en ny sjanse til å finne en potensiell ektemann.

FORLOVET: Becca Kufrin fant kjærligheten med Garrett Yrigoyen i sin sesong av «The Bachelorette». Foto: NTB scanpix
FORLOVET: Becca Kufrin fant kjærligheten med Garrett Yrigoyen i sin sesong av «The Bachelorette». Foto: NTB scanpix Vis mer

I dag er hun forlovet med Garrett Yrigoyen (31), som hun fant kjærligheten med i serien.

Dramatisk avslutning

I Becca Kufrins sesong av «The Bachelorette», på norsk kalt «Ungkarskvinnen», ble man også kjent med Colton Underwood (28) - som raskt fikk oppmerksomhet for sin åpenhet om egen jomfrudom.

28-åringen var blant mennene som kjempet for Kufrins hjerte. Han sto igjen som en av de siste, men ble sendt hjem før det avgjørende øyeblikket.

Dette ble likevel ikke det siste man så til Underwood, som raskt ble pekt ut som den neste ungkaren - og sto for det programleder Chris Harrison (48) mente var «den mest dramatiske sesongfinalen noensinne».

Se dette innlegget på Instagram

mixtape coming soon....

Et innlegg delt av Colton Underwood (@coltonunderwood)

I løpet av sesong 23 av programmet, den siste «The Bachelor»-sesongen som så langt er sendt i Norge, forelsket nemlig Underwood seg i Cassie Randolph (25). Da han erklærte sin kjærlighet til henne og fortalte at han var klar til å sende de to andre gjenstående deltakerne hjem, ble han derimot dumpet. 25-åringen følte seg ikke klar for en eventuell forlovelse.

Det endte i elleville scener, der Underwood blant annet hoppet over et gjerde og stakk fra kamerateamet og resten av produksjonen. Han ønsket ikke lenger å ta del i programmet, og var klar for å avslutte det hele for å gå etter Randolph.

Dramaet munnet riktignok ut i at han uansett sendte hjem de to gjenværende kvinnene - til tross for at Randolph hadde dumpet ham. Rett før 25-åringen skulle forlate reality-innspillingen, stormet Underwood inn og erklærte sin kjærlighet for henne.

I dag er de to overraskende nok et par, og er tilsynelatende lykkelige. De har derimot besluttet å ikke bo sammen før de gifter seg, og er heller ikke forlovet ennå. I et Zoom-møte med fans nylig, forklarte den tidligere «The Bachelor»-profilen at det i hovedsak er på grunn av Randolphs studier.

SAMMEN: Colton Underwood ga opp hele tv-innspillingen for å kjempe for Cassie Randolph. I dag er de kjærester. Her avbildet på Country Music Awards i fjor. Foto: NTB scanpix
SAMMEN: Colton Underwood ga opp hele tv-innspillingen for å kjempe for Cassie Randolph. I dag er de kjærester. Her avbildet på Country Music Awards i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det er mye arbeid for henne, det tar mye av energien og fokuset hennes, og jeg kan ikke se for meg å planlegge et bryllup oppi alt. Vi ønsker fortsatt ikke en lang forlovelse, så vi vil sørge for at alt passer inn tidsmessig, sa han, ifølge Us Weekly.

UNGKARSKVINNEN: Hannah Brown, her avbildet backstage på iHeartRadio Jingle Ball i desember 2019. Foto: Sara Jaye Weiss/ Shutterstock/ NTB scanpix
UNGKARSKVINNEN: Hannah Brown, her avbildet backstage på iHeartRadio Jingle Ball i desember 2019. Foto: Sara Jaye Weiss/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Det var for øvrig også i Underwoods sesong at man først ble kjent med Hannah Brown (25), som for tiden er å se på tv i forbindelse med den 15. sesongen av «The Bachelorette».

Fire sjanser

Mens noen ombestemmer seg og andre ofrer alt, er det noen som sliter med å finne kjærligheten i det hele tatt - og det til tross for hele fire sjanser. Vi snakker selvsagt om den tidligere ungkaren Nick Viall (39).

39-åringen ble først kjent da han var én av 25 menn som skulle kjempe om hjertet til Andi Dorfman (33) i den 10. sesongen av «The Bachelorette» i 2014. Han sto igjen som en av de to finalistene, men endte opp med et knust hjerte.

Viall ga derimot ikke opp kjærligheten, og dukket nok en gang opp i det populære programmet. Denne gang i Kaitlyn Bristowes (34) sesong året etter. Så sent som i episode fem av programmet kom han inn og ba om en sjanse, noe han fikk.

Viall skal nemlig ha hatt en flørt med Bristowes før produksjonen startet, og ønsket å utforske forholdet mer. Også denne gangen endte han opp blant de to siste, men historien ble gjentatt og han ble sendt hjem i tårer.

FIRE SJANSER: Nick Viall har blitt et kjent ansikt for fansen, da han har hatt hele fire sjanser til å finne kjærligheten på tv. Foto: NTB scanpix
FIRE SJANSER: Nick Viall har blitt et kjent ansikt for fansen, da han har hatt hele fire sjanser til å finne kjærligheten på tv. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det skal også nevnes at han etter sin deltakelse i to sesonger av «The Bachelorette», ble med i «Bachelor in Paradise», der tidligere deltakere i «The Bachelor» og «The Bachelorette» samles for en mulighet til å finne kjærligheten på en romantisk øy.

Men også etter denne deltakelsen sto Viall uten en kvinne i livet sitt. Han fikk derimot en sjelden fjerde sjanse av produsentene, da han fikk tilbud om en egen sesong, denne gang som «The Bachelor».

I motsetning til 39-åringens tidligere forsøk, endte dette i en rørende og vakker forlovelse for 39-åringen, som valgte å gå ned på kne foran Vanessa Grimaldi (32).

I dag er derimot Viall singel igjen. I august 2017, samtidig som sesongen ble sendt på norsk tv, kunngjorde nemlig paret at de hadde gått hver til sitt.

BRUDD: Nick Viall fridde til Vanessa Grimaldi. Det ble derimot over mellom paret sommeren 2017, og Viall er i dag singel. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Nick Viall fridde til Vanessa Grimaldi. Det ble derimot over mellom paret sommeren 2017, og Viall er i dag singel. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fikk barn med andrevalget

Etter 23. sesonger av det populære datingprogrammet, er det naturlig at enkelte historier har gjort seg mer bemerket og vært mer dramatiske enn andre. En ungkar som enkelt skriver seg opp på den listen er Jason Mesnick (43), som var den 13. ungkaren.

Det skal nevnes at han i dag er gift på det tiende året med Molly Mesnick (36), tidligere kjent under etternavnet Malanay. 36-åringen var deltaker i Mesnicks sesong i 2009, og var én av de to siste kvinnene 43-åringen kunne velge mellom.

Mesnick endte derimot ikke med å fri til henne i programmet, slik mange håpet på. Han valgte derimot den andre kvinnen, Dallas-fødte Melissa Rycroft (37).

Det ble deretter en dramatisk sesongfinale, da seerne fikk være vitne til Mesnick bryte forlovelsen med Rycroft på direktesendt tv - for så å erklære sin kjærlighet til kvinnen han først hadde sendt hjem.

Riktig valg virket det likevel å være, da paret året etter ble smidd i Hymens lenker i en tv-sendt bryllupsseremoni. Tre år senere, i 2013, ønsket paret datteren Riley Anne (7) velkommen til verden - og dermed var de en familie på fire, da Mesnick har sønnen Ty (15) fra et tidligere forhold.

Nå, ti år senere, er de tilsynelatende fortsatt lykkelig gift, og deler ofte bilder av hverandre og søte kjærlighetserklæringer på sosiale medier.

Lykkelig slutt

Jason Mesnick er derimot ikke alene om å ha sikret seg et stabilt og langvarig forhold etter deltakelsen i programmet. Sean Lowe (36) kapret nemlig drømmedama, og skiller seg faktisk enda mer ut enn nevnte Mesnick.

Han er nemlig den eneste som har gjennomført et frieri og klart å holde sammen med samme kvinne frem til i dag.

Lowe gikk ned på kne foran Catherine Giudici (33) i sesongavslutningen av programmet i 2013, og allerede året etter kunne de kalle seg mann og kone.

Familielivet har også gått så det suser, da de siden har rukket å få tre barn sammen. Først ut var Samuel Thomas (3), før de to år senere, i 2018, ønsket sønnen Isaiah Hendrix (1) velkommen til familien. Det gikk heller ikke lang tid før de fulgte opp med datteren Mia, som ble født i desember.

Da ekteparet i fjor snakket med E! News, ga Lowe kona store deler av æren for at ekteskapet har vart.

- Jeg tror jeg fant noen som, for det første, virkelig elsket meg med alt hun har og eier, og for det andre, vi har begge forpliktet oss. Jeg gir mye av æren til Catherine, fordi Catherine måtte forlate hjembyen sin Seattle, forlate jobben og vennene sine for å starte et nytt liv med meg, sa Lowe til nettstedet, før han la til:

- Men hun forpliktet seg til å elske meg og til å arbeide med forholdet vårt, og hun fortsatte med det etter at vi giftet oss - med å være den beste kona hun kan være, noe som ikke alltid er enkelt etter å ha ofret så mye, sa han.

Til tross for at flere av de nevnte ungkarene har funnet kjærligheten i selve tv-programmet, er det også flere populære «The Bachelor»-profiler som har funnet kjærligheten etter serien.

Blant dem er ungkaren i sesong 20, Ben Higgins (31), som endte opp med å forlove seg med Lauren Bushnell i programmet. Paret gikk derimot senere fra hverandre.

I dag er Higgins forlovet på nytt, etter at han i mars gikk ned på kne foran kjæresten Jess Clarke (24), ifølge Us Weekly.

LES OGSÅ: Dette kravet stilte hun før date

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer