«The Bachelor»:

Slik har det gått med «The Bachelor»-parene

Bryllup, brutte forlovelser, barn og ombestemmelser har preget parene.

FANT KJÆRLIGHETEN: I løpet av 24. sesonger av «The Bachelor», der 23 så langt har blitt vist på tv i Norge, har menn og kvinner fått en mulighet til å finne kjærligheten. Ovenfor ser du noen av parene som fant hverandre i datingprogrammet. Foto: NTB scanpix
FANT KJÆRLIGHETEN: I løpet av 24. sesonger av «The Bachelor», der 23 så langt har blitt vist på tv i Norge, har menn og kvinner fått en mulighet til å finne kjærligheten. Ovenfor ser du noen av parene som fant hverandre i datingprogrammet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I løpet av 23. sesonger har nordmenn fått bevitne drama, intriger og romantikk i datingprogrammet «The Bachelor», bedre kjent som «Ungkaren» her hjemme i Norge.

TV-programmet, som viser en ungkars reise mot å finne en potensiell fremtidig kone, har bydd på tårer, glede og sinne - og det er liten tvil om at det er populært. Hjemme i USA er deltakerne i programmet nemlig å regne som superstjerner.

Det er likevel noen som har vært dårligere likt enn andre, og enkelte valg som er blitt tatt har sjokkert. Flere har funnet kjærligheten i serien - mens andre har endt opp alene.

Endret mening

En av ungkarene som har satt dype spor er Arie Luyendyk (38). Han ble utpekt til å være ungkar i den 22. sesongen av programmet, som ble sendt på norsk tv høsten 2018. Blant 29 kvinnelige deltakere skulle han finne sin bedre halvdel, og forhåpentligvis bli forlovet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer