TV-serien «Lost»:

Slik har det gått med «Lost»-stjernene

Seriens «babe» sluttet som skuespiller på grunn av helsa, mens en annen ble arrestert for fyllekjøring.

FIKK KULTSTATUS: Ingrediensene som utgjorde TV-serien «Lost», fungerte en periode svært godt, med et gjennomsnitt på over 15 millioner seere hver uke i USA. Den siste spikeren i kista ble imidlertid satt etter seks sesonger i 2010. Foto: NTB Scanpix
FIKK KULTSTATUS: Ingrediensene som utgjorde TV-serien «Lost», fungerte en periode svært godt, med et gjennomsnitt på over 15 millioner seere hver uke i USA. Den siste spikeren i kista ble imidlertid satt etter seks sesonger i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er omlag 13 år siden den Emmy- og Golden Globe-belønnede TV-serien «Lost» begynte å rulle over skjermene.

De første to sesongene, av total seks, ble tatt imot med åpne armer av både anmeldere og publikum.

Serien tok for seg en gruppe mennesker som på mirakuløst vis overlevde et flyhavari, og endte opp på en tilsynelatende øde øy i Stillehavet. For de mest ihuga tilhengerne trenger ikke serien videre introduksjon enn stikkord som «Oceanic Flight 815», «Luken», «Monsteret», «The Dharma Initiative», og «The Others».

Med en blanding av mystikk, eventyr, drama, romanse, og science fiction, var det en oppskrift til suksess.

Etter hvert ble imidlertid «Lost» mer kjent for historietråder som hang i løse lufta og nye mysterier som ble introdusert, i stedet for å svare på gamle spørsmål.

I 2010 ble sjette sesong sendt på tv, og dette var også siste spiker i kista til den mye omtalte serien.

For mange av skuespillerne ble livet snudd på hodet etter å ha medvirket i «Lost». Mens noen av dem gikk videre til andre store film- og tv-prosjekter, har andre vært nærmest fraværende i rampelyset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer