«Tiger King»:

Slik har det gått med karakterene

«Tiger King» har fanget seerne med sin unike og utrolige historie. Men selv om hovedpersonen er bak lås og slå, går livene til de andre profilene videre.

I FENGSEL: Joe Exotic ble dømt til 22 års fengsel for 17 tilfeller av dyremishandling, samt for to tilfeller hva gjelder å ha hyret inn leiemorder. Foto: NTB Scanpix / Netflix
I FENGSEL: Joe Exotic ble dømt til 22 års fengsel for 17 tilfeller av dyremishandling, samt for to tilfeller hva gjelder å ha hyret inn leiemorder. Foto: NTB Scanpix / Netflix Vis mer
Publisert

Obs, saken inneholder flere spoilere!

Coronasituasjonen har for de aller fleste bydd på ekstra fritid, og mange har derfor fått tiden til å gå ved hjelp av Netflix.

Samtidig som store deler av verden stengte ned, dukket dokumentaren «Tiger King» opp på strømmetjenesten, og i løpet av kort tid har serien rukket å bli den mest sette på Netflix siden premieren.

«Alle» vet nå hvem Joe Exotic (57) er - den polygamøse, homofile, våpenelskende cowboyen som i en årrekke har stilt store, ville katter til disposisjon for betalende publikum.

Historien inneholder en rekke uventede tvister og sjokkerende hendelser, eller som undertittelen så fint summerer opp - drap, kaos og galskap.

Bak murene

Exotics skjebne er 22 år i fengsel - dømt for 17 tilfeller av dyremishandling, og for å ha planlagt leiemord ved to tilfeller på sin årelange erkefiende, Carole Baskin.

Fra fengsel sa han nylig til Netflix at han har lagt feiden med Baskin bak seg, og at han håper å bli benådet.

Hans over natten-stjernestatus har han følgende å si om:

- Det hadde vært fint å faktisk se meg selv være berømt der ute, men jeg har bare sett disse samme fire veggene i ett og et halvt år nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer