Slik har de forberedt seg hvis Kathrine føder

John Brungot og Gaute Grøtta Grav skal være medprogramledere for en høygravid Katrine Moholt på «Allsang på Grensen».

SEOGHØR.NO: Katrine Moholt (39) skal nok en gang lede «Allsang på Grensen» på TV 2. Den populære programlederen vil være høygravid når allsangen braker løs i Halden. I august kommer nemlig barn nummer tre.

Allerede 19. juni er Kathrine Moholt og hennes medprogramledere klare for å levere topp underholdning og allsang.

- Det blir så gøy. Jeg gleder meg så fælt. Vi har virkelig et stjernelag av medprogramledere og artister i år som jeg virkelig verker etter å få vist frem for det norske, svenske og danske folk, sier en spent programleder for TV 2s sommersatsning.

Årets medprogramledere er blant annet John Brungot (36) og Gaute Grøtta Grav (34). John Brungot har vært med på showet en gang før, og klarte ikke å si nei når Katrine nok en gang trengte komikeren ved sin side.

- Jeg dras mot store folkemengder. Jeg er litt som en klegg i lys. Så jeg syns at Halden, når de drar på med litt sol og sommer, så er det uimotstålig. Og så er det gøyalt med Katrine, i år så er hun gravid. Så hvem vet?, ler den populære komikeren.

Kathrine Moholt venter som kjent barn nummer tre. Men Gaute er ikke redd for å plutselig måtte stå igjen alene på scena i Halden. 

- Neinei, Moholt har vært gravid mange før, så det her går bra. Hun kan jo allsang inn og ut, så jeg er kjempeglad for å ha henne der. Det er bare å si: «Katrine, hva gjør vi nå?», ler Gaute.

- Jeg kunne ikke gjort det her uten Katrine Moholt. Det er hun som er stjerna. Det er hun som er «Allsang på Grensen». Det er derfor 10 000 mennesker kommer til festningen for å se på dette her. Det er ikke Dire Straits og Bruce Springsteen de kommer for å se. Det er Moholt. Hvilken kjole har hun på seg i dag?

Brungot har derimot stålkontroll hvis Moholt skulle føde før termin.

- Jeg har jo hatt mange erfaringer med gravide folk. Henriette Stenstrup har jeg fulgt gjennom hele svangerskapet, så jeg tror det skal gå bra. Jeg er klar i tilfelle hun får bekkenløsning, da har jeg med klappstol og hvis hun mot formodning skulle føde, det er altfor tidlig da, så har jeg med serviett. Jeg tenker at det skal ordne seg.

- Du er rusta?

- Det er det jeg er mest rusta for. Jeg har mer navn på lista enn sanger, for å si det sånn. 

De andre programlederene som Katrine Moholt får med seg på scenen er Sturla Berg Johansen, Gaute Grøtta Grav, John Brungot, Kriss fra Erik & Kriss, Yosef fra Madcon, Christer Sandelin og Tommy Nilsson.

I første program skal Kurt Nilsen, Marion Ravn, Opus, forestillingen Annie og selveste Carola lage allsang på Fredriksten festning.

LES OGSÅ:   Leder «Allsang» med barn i magen