Khloé Kardashian:

Slik håndterte hun utroskapsnyheten

- Jeg vil aldri skjønne dybden av det her.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Khloé Kardashian er i sjokk etter å ha funnet ut at kjæresten hennes, Tristan Thompson, har vært utro med bestevenninna til lillesøsteren. Video: TV 2 Sumo Vis mer
Publisert

Det kan trygt sies at Kardashian-familien har vært i sentrum av en rekke overskrifter i pressen de siste månedene. At den berømte realityfamilien er et yndet mål for sladder og rykter er ikke noe nytt - men i februar toppet det hele seg.

Da ble det nemlig kjent at Tristan Thompson (28), Khloé Kardashians (34) daværende kjæreste, hadde festet med Jordyn Woods (21) en kveld - og at det hele endte med et kyss mellom de to. Jordyn var på dette tidspunktet bestevenninnen til Kylie Jenner (21) - Khloés søster.

Siden den gang har det dukket opp utallige saker om trekantdramaet i medier verden over, og fansen har ventet i spenning på at skandalen skal bli vist i realityserien «Keeping Up With the Kardashians» - der den kjente familien deler både opp- og nedturer med seerne og fansen sin.

Natt til mandag ble den første delen av årets sesongavslutning sluppet, der vi endelig får se hvordan realityfamilien reagerte.

- Jeg er så skuffet

I episoden kommer det frem at hele familien ble sjokkert da de fikk høre at det var nettopp Jordyn som hadde tilbrakt en kveld med NBA-stjernen. Dette fordi hun siden barndommen har vært blant Kylies nærmeste venner - og de to var samboere da hendelsen fant sted.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.