Khloé Kardashian:

Slik håndterte hun utroskapsnyheten

- Jeg vil aldri skjønne dybden av det her.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Khloé Kardashian er i sjokk etter å ha funnet ut at kjæresten hennes, Tristan Thompson, har vært utro med bestevenninna til lillesøsteren. Video: TV 2 Sumo Vis mer
Publisert

Det kan trygt sies at Kardashian-familien har vært i sentrum av en rekke overskrifter i pressen de siste månedene. At den berømte realityfamilien er et yndet mål for sladder og rykter er ikke noe nytt - men i februar toppet det hele seg.

Da ble det nemlig kjent at Tristan Thompson (28), Khloé Kardashians (34) daværende kjæreste, hadde festet med Jordyn Woods (21) en kveld - og at det hele endte med et kyss mellom de to. Jordyn var på dette tidspunktet bestevenninnen til Kylie Jenner (21) - Khloés søster.

Siden den gang har det dukket opp utallige saker om trekantdramaet i medier verden over, og fansen har ventet i spenning på at skandalen skal bli vist i realityserien «Keeping Up With the Kardashians» - der den kjente familien deler både opp- og nedturer med seerne og fansen sin.

KARDASHIANS: Slik så det ut bak kulissene da utroskapsdramaet mellom Tristan Thompson, Khloé Kardashian og Jordyn Woods ble kjent. Vis mer

Natt til mandag ble den første delen av årets sesongavslutning sluppet, der vi endelig får se hvordan realityfamilien reagerte.

- Jeg er så skuffet

I episoden kommer det frem at hele familien ble sjokkert da de fikk høre at det var nettopp Jordyn som hadde tilbrakt en kveld med NBA-stjernen. Dette fordi hun siden barndommen har vært blant Kylies nærmeste venner - og de to var samboere da hendelsen fant sted.

Spesielt Khloés mor, Kris Jenner (63), tok nyheten tungt. Mens flere av de berømte søstrene reagerte med sinne, ble hun oppriktig lei seg og skuffet - særlig over Tristan.

- Jeg er så skuffet, og hjertet mitt knuser for Khloé. Hun ville virkelig at dette forholdet skulle fungere. Vi vet at han er en drittsekk, for han fortsetter bare å gjenta de samme feilene, sier hun.

BRUDD: Khloé og Tristan gikk fra hverandre som følge av avsløringene i februar. Her avbildet bare noen uker tidligere. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Khloé og Tristan gikk fra hverandre som følge av avsløringene i februar. Her avbildet bare noen uker tidligere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Med den siste setningen i ovennevnte sitat refererer Kris til at Tristan tross alt er blitt tatt på fersken med andre kvinner enn Khloé tidligere. I april i fjor ble han nemlig avbildet med en rekke kvinner i het omfavnelse i New York.

I episoden kommer det også frem at Tristan innrømmet overfor Khloé at han faktisk hadde vært med Jordyn frem til klokken syv på morgenen - og at noe hadde skjedd mellom dem.

«KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS»: Søndag 23. juni er det duket for sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians», hvor vi endelig får svar på hvordan utroskapskandalen mellom Tristan Thompson og Khloé Kardashian utspilte seg. Vis mer

Reagerte med sjokk

At tillitsbruddet kom som et sjokk på Khloé, er ingen overraskelse. Hun hadde i tiden før følt seg syk, og trodde blant annet at hun ventet barn igjen. Etter en graviditetstest viste det seg at dette ikke var tilfelle - men så kom det store sjokket.

- De kysset. Det er motbydelig. Jeg vil aldri skjønne dybden av alt det her. Jeg håpet på et bedre utfall for datteren min og meg selv, sier 34-åringen åpenhjertig i episoden.

Det kommer også frem at hun synes situasjonen er både pinlig og vanskelig, men at hun likevel er bekymret over Tristan. Blant annet uttrykker hun bekymring over om han vil finne på å skade seg selv.

Khloé uttrykker også skuffelse over begge parter i skandalen - og er spesielt lei seg for at hun ikke har fått noen ordentlig unnskyldning.

- Jordyn og Tristan gjorde begge noe feil. Sammen ødela de forholdet til meg, til datteren min, til Kylie. Hvorfor vil man gjøre det mot seg selv? Det vil jeg aldri skjønne, sier hun inn i kameraet.

KHLOÉ KARDASHIAN: Syv måneder etter at Tristan Thompson var utro første gang, spør Malika Haqq bestevenninnen Khloé Kardashian hvordan hun egentlig har det. Video: TV 2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg brøt helt sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer