- Slik hadde jeg sex med lille Verne

Ranae Shrider mener Verne Troyer behandlet henne dårlig. Hevnen er søt - og veldig detaljert...

VANSKELIG: - Sexen var helt annerledes enn noe annet jeg tidligere har testet. Og jeg lyver hvis jeg sier at det ikke var litt vanskelig å få det til å fungere, sier hun til Ranae Shrider. Foto: TMZ
VANSKELIG: - Sexen var helt annerledes enn noe annet jeg tidligere har testet. Og jeg lyver hvis jeg sier at det ikke var litt vanskelig å få det til å fungere, sier hun til Ranae Shrider. Foto: TMZ Vis mer

SEHER.NO: Forrige uke dukket det opp en sexvideo med den kortvokste "Austin Power"-stjernen, Verne Troyer (39), og ekskjæresten, Ranae Shrider (22), på internett.


Og et eller annen sted i verden sitter nok Verne og forbanner den nyttårsaften i fjor da han møtte den 22 år gamle skuespillerinnen. Nå forteller nemlig Ranae freidig ut om sitt sexliv med sin kortvokste eks-kjæreste.

- Sexen var helt annerledes enn noe annet jeg tidligere har testet. Og jeg lyver hvis jeg sier at det ikke var litt vanskelig å få det til å fungere, sier hun til News of the World.
Se utdrag fra den omstridte sexvideoen HER!
(ekstern lenke) 
Føttene kilte knærne...

Shrider forteller åpenhjertig om kiling, størrelse - og ikke minst stillingen de måtte ta i bruk for å få ting til å fungere.

- Jeg var nødt til å sitte på knærne bare for å gi han en klem. Og alt annet enn den tradisjonelle misjonær-stillingen var helt umulig. Jeg la meg på sengen, og Verne kravlet opp langs beina mine for å dyrke sexen. Og når han gjorde det, kilte føttene hans knærne mine.

22-åringen gir seg derimot ikke der. På langt nær får en vel si. Ifølge henne selv var nemlig den kortvokste skuespilleren "relativt velutrustet", selv om han ikke kunne bruke kondomer - ettersom de var alt for store.

- Men alt i alt manglet det ingenting på sexferdighetene hans. Han forsøkte så godt han kunne å kompensere med teknikk for det han manglet i størrelse, forteller hun.

På deres første date klarte Troyer for eksempel å ha sex med henne tre ganger på 20 minutter - som jo er en prestasjon som normalt er reservert til menn med fast jobb i pornoindustrien...

- Ingen overraskelse
Populære Verne saksøkte nettstedet TMZ etter at de viste klippet av sexvideoen på nettsiden deres. Men ifølge Ranae var det Vernes idé - og ikke hennes - at de skulle ta opp en sexvideo sammen. Og det skjedde mens de var på en romantisk ferie på L'Ermitage Hotel i Beverly Hills.

- Det finnes ingenting annet Verne nyter mer enn å se seg selv på skjermen. Hans yndlingshobby er å se sine egne filmer, så det kom aldri som en overraskelse på meg at han ønsket å filme mens vi koste oss i sengen, sier hun til avisen.

Troyer er dog ikke mer glad for å se seg selv enn at han saksøkte nevnte TMZ for gigantiske 20 millioner dollar da det 25 sekunders lange klippet plutselig dukket opp på nettstedet. Klippet ble raskt fjernet - men bare fram til det denne uken ble kjent at hans 22 år gamle eks-kjæreste hadde gitt sitt samtykke til at klippet kunne vises. Filmen var dessuten tatt opp med hennes videokamera.

Ranae Shrider og Verne Troyer er ikke lenger kjærester - selv om de stadig deler leilighet. Sannsynligheten er derimot kanskje ikke så stor for at akkurat det vil vare så fryktelig lenge...

LES OGSÅ: Mini-Me i sex-klemme