Slik gjorde hun da den første festen ble avblåst

Supermodell Heidi Klum tok det helt ut på sin egen utsatte Halloween-fest.

SEOGHØR.NO:  Supermodellen Heidi Klum (39) elsker å kle seg ut. Så da orkanen Sandy tvang henne til å avbryte sin årlige Halloween-fest, var Project Runway-programlederen rett og slett nødt til å flytte festen til desember og bruke arrangementet til å samle inn penger til en god sak.

Lørdag holdt Klum, sammen med noen av hennes venner, en Halloween-fest på Finale i New York til inntekt for amerikanske Røde Kors.

Vertinnen, som tidligere i å skapte oppstyr på MTV EMA, stjal som vanlig showet. Klum var utkledd som Cleopatra, og toppet det hele med juveler i ansiktet.

- Når orkanen Sandy traff USA kunne jeg ikke ha festen. Jeg kunne ikke feire og ha det moro når så mange mennesker hadde fått livene sine ødelagt, sa Heidi Klum til Us Weekly.

Klum, som tidligere har vært utkledd som en ape, en Hindu-gudinne og en robot de siste årene, var glad for å denne gangen kunne ha på seg et litt mer sexy antrekk.

- Jeg syns jeg var litt stygg i fjor, og det elsket jeg, men jeg har alltid lyst til å gjøre ting annerledes hvert år. I år ville jeg virkelig slå til og være så pen og glitrende som mulig.

100 prosent av inntektene fra festen gikk til Røde Kors.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Dette er avskyelig