CHARTER-TURIST: Camilla Fors skapte overskrifter da hun i 2009 løy om alderen til TV3 for å være med i programmet «Charterfeber». Foto: TV3
CHARTER-TURIST: Camilla Fors skapte overskrifter da hun i 2009 løy om alderen til TV3 for å være med i programmet «Charterfeber». Foto: TV3Vis mer

- Slik gjør jeg dem større

Charter-Camilla avslører sin puppehemmelighet.

Se Camilla avsløre sin puppe-hemmelighet nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Glamourmodellen Camilla Fors (17) avslørte i forrige uke at hun nå vil anmelde personene som i lang tid har hetset henne på hennes personlige hjemmeside.

Mobberne har blant annet skjelt henne ut for å være et dårlig forbilde for unge jenter, men i tirsdagens episode av "Charterfeber" avslører Camilla at hun ikke er fullt så kunstig som folk tror...

Etter at deltakerne blir utfordret til å konkurrere i en intern skjønnhetskonkurranse, diskuterer Camilla lenge med seg selv om hun skal bruke sine faste BH-innlegg.

- Slik gjør jeg dem større, sier hun og viser de to putene til kameraet.

"Frøken Norge"-semifinalisten - som flyttet til Oslo for to år siden for å satse på en karriere som modell - ender til slutt med å bruke innleggene og er ikke redd for at Svein Østvik og resten av gjengen skal fokusere for mye på brystene hennes.

- Siden jeg har så fantastisk flotte puppper, dere vet hvordan det er. Når man har så bra pupper at man bare må vise de fram.

- Man kan ikke gjøre noe annet. Dette er resultatet, man må gi av seg selv, sier hun og viser seg fram i den åletrange kjolen hun har lånt av romvenninne og glamourkollega Janis Wilson.

Hvordan det går med Camilla i "Charterfeber"s skjønnhetskonkurranse, kan du se på TV3 tirsdag kl 20.30.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg tør ikke ta telefonen


Se Camilla avsløre sin puppe-hemmelighet her:[obj:media:7530]