Ariana Grande:

Slik gjør hun narr av sin egen tatoveringsblemme

Gjorde narr av skrivefeil - fikk igjen med samme mynt.

SPØKEFUGL: Ariana Grande (25) tar tatoveringsblemmene med en god dose humor og selvironi. Foto: NTB Scanpix
SPØKEFUGL: Ariana Grande (25) tar tatoveringsblemmene med en god dose humor og selvironi. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nå godt kjente tatoveringstabben til Ariana Grande (25) ser ut til å være uten ende. Forrige uke presenterte popstjernen en flunkende ny tatovering, som raskt ble det store samtaleemnet på sosiale medier.

25-åringens intensjon var å tatovere låtnavnet på sin nyeste singel, «7 rings», i håndflaten. I stedet forlot hun tatoveringsstudioet med navnet på en japansk kullgrill, eller det som på amerikansk blir direkte oversatt til «Japanese style bbq grill».

Kort tid etter skal sangfuglen ha prøvd å rette opp i feilen ved å hente inn eksperthjelp. Ifølge Independent, Cosmopolitan og Harper's Bazaar var det bare ett problem: Korrigeringen av tatoveringen skal tilsynelatende ha gjort vondt verre.

Det nye tegnet som ble lagt til ble nemlig plassert feil, og betydningen ble derfor, ifølge ovennevnte nettsteder: «Japanese barbecue finger», eller «Japansk grillfinger», om du vil.

Spøkefugl

Tatoveringstabbene har hun etter alt å dømme tatt med en god dose humor og selvironi. Med argumentet om at tatoveringer «heldigvis flasser raskt bort» på hendene, la Grande ballen død for en liten stund.

Før helgen viste for øvrig 25-åringen tydelig at hun ikke er redd for å tulle på egen bekostning, da TMZ la ut en artikkel på Twitter som hevdet at stjernen er blitt saksøkt for sin «God is a woman»-video.

TMZ klarte å skrive Arianas navn feil, og stjernen var raskt ute med å påpeke dette ved å svare «Ariane, hvem».

Svaret fra TMZ kom raskt, der de refererer til tatoveringsblemmen på humoristisk vis.

«Det er ikke bare japansk som er et vanskelig språk å mestre», skrev de, mens Ariana selv svarte «Touché. Jeg hadde tatt deg i hånden nå om jeg kunne».

Fjernet blekk

Det er heller ikke første gang den populære stjernen skaper overskrifter på grunn av blekk. Da hun og komiker Pete Davidson (25) gikk hver til sitt i fjor, måtte hun kaste seg rundt for å få fjernet blekket.

Mens de var kjærester tok nemlig paret flere matchende tatoveringer. Allerede før bruddet ble offentlig kjent, valgte imidlertid Davidson å dekke over en tatovering på halsen, som var dedisert til kjæresten.

EKSKJÆRESTER: Stjerneparet rakk å bli sammen, forlove seg, og gjøre det slutt i løpet av bare fem måneder. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Stjerneparet rakk å bli sammen, forlove seg, og gjøre det slutt i løpet av bare fem måneder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I juni tatoverte han en sort kaninmaske, den ikoniske masken Ariana har på seg på albumcoveret til «Dangerous Woman», på halsen. Den ble raskt omgjort til et stort, sort hjerte. Ariana delte på sin side en video på Instagram Stories,der man så en splitter ny tatovering på hennes venstre hånd.

Mens tatoveringen tidligere viste ordet «Reborn», er dette nå blitt dekket over med en olivengren.

Vis mer

«Reborn»-tatoveringen var nemlig en av tatoveringene duoen tok sammen, og da de dukket opp sammen på den røde løperen under MTV Video Music Awards i august, kom tatoveringene tydelig frem.

Duoen har også skriften «H2GKMO», som står for «Honest to God, knock me out», på høyrehånda, men det er ikke kjent om det tidligere paret har dekket til den eller ei.

LES OGSÅ: - Bryter tausheten etter Mac Millers død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer