Slik gikk Thea ned 9 kilo etter fødselen

Thea Bråten Christensen fra «Paradise Hotel» gikk ned i vekt med eksotisk dans. Se video.

SPREK: Tidligere «Paradise Hotel»-deltager Thea Bråten Christensen har gått ned hele ni kilo ved å trene pole dancing.  Foto: Lina Hekkli/Seher.no
SPREK: Tidligere «Paradise Hotel»-deltager Thea Bråten Christensen har gått ned hele ni kilo ved å trene pole dancing. Foto: Lina Hekkli/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Thea trene i video nederst i saken!

SEHER.NO: De to «Paradise Hotel»-deltagerne Thea Bråten Christensen (22) og Emil Løvstad (23) skapte historie, da de ble det første paret fra den skandaleombruste TV-serien som fikk barn sammen. For fem måneder siden kom lille Nemo til verden, og Thea er allerede tilbake i toppform.

Hun forteller at hun la på seg syv kilo under svangerskapet,  men har nå  mistet all vekten ved å trene pole dancing.

- Pole fitness er utrolig bra trening som jeg har brukt til å komme meg i form etter fødselen. Jeg har gått ned fødselskiloene, pluss rundt to til, sier hun til Seher.no.


Tidligere drev 22-åringen med freestyle og showdans, da hun plutselig fikk øynene opp for den sexy dansen.

- Det er utrolig bra styrketrening. Det skal være litt sexy, men det handler mer om akrobatikk og å bygge muskler. Du må hele tiden løfte din egen kroppsvekt, og det er ganske tungt.

Thea bor i Lillestrøm, der hun ved siden av fødselspermisjonen jobber som instruktør i pole dance. Hun trener mye og har til og med egen stang hjemme i stua, noe kjæresten Emil setter stor pris på.

- Emil synes ikke det er så ille å ha stang i stua, sier hun lattermildt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vet ikke om jeg tør å få en baby til  

Se Thea trene Pole Fitness her!


[obj:media:10111]


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer