Slik gikk Khloe Kardashian ned 16 kilo

Realitystjernen avslører hvordan hun har fått og klarer å beholde sin slanke figur.

SUNN LIVSSTIL: I løpet av de siste årene har Khloe Kardashian innsett hvor viktig et sunt kosthold og rikelig med treninge er. Bildet til venstre er fra 2009, mens bildet til høyre er fra en treningsøkt i oktober i år. Foto: Splash News
SUNN LIVSSTIL: I løpet av de siste årene har Khloe Kardashian innsett hvor viktig et sunt kosthold og rikelig med treninge er. Bildet til venstre er fra 2009, mens bildet til høyre er fra en treningsøkt i oktober i år. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Oktober ble en tøff måned for Khloe Kardashian (31) etter at eks-mannen Lamar Odom (35) ble funnet bevisstløs på et bordell i Nevada.

I etterkant svevde han mellom liv og død, og en utrøstelig Khloe våket over ham ved sykesengen.

Etter fire dager i koma våknet basketball-proffen, og nå er han i full gang med den lange rehabiliteringen for å komme seg på beina igjen.

Khloe står fremdeles støtt ved Lamars side, men nå som ting går bedre har hun også anledning til å fokusere på hyggeligere ting - nærmere bestemt lanseringen av sin nyeste bok «Strong Looks Better Naked».

FØR OG NÅ: Bildet til venstre av Khloe Kardashian er fra en event i Las Vegas i mai. Bildet i midten er fra 2008, og bildet til høyre er tatt for et par dager siden.  Foto: NTB Scanpix
FØR OG NÅ: Bildet til venstre av Khloe Kardashian er fra en event i Las Vegas i mai. Bildet i midten er fra 2008, og bildet til høyre er tatt for et par dager siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tenkte ikke over hva hun puttet i seg

I august fortalte TV-stjernen at hun hadde gått ned 16 kilo, og nå avslører hun hvordan hun klarte det, skriver People.com.

I boka forteller Khloe åpent om hvordan hun i en årekke slet med å gå ned i vekt, og at hun hadde et vanskelig og usunt forhold til mat før hun bestemte seg for å komme i form.

«Jeg tenkte ikke over hva jeg spiste. Jeg trøstespiste, og spiste fordi jeg kjedet meg eller av vane. Jeg spiste når jeg var lei meg (noe jeg tror mange kan relatere seg til). Jeg spiste til og med chips fordi jeg likte lyden det lager. Jeg tenkte aldri over hva jeg spiste eller hva jeg puttet i kroppen min», skriver hun, ifølge People.com.

Hun forteller også at hun aldri gikk glipp av en eneste av de 82 basketballkampene i sesongen til eksen Lamar, og at hun spiste nachos hver gang hun satt på tribunen.

«Det var først da jeg begynte å trene for alvor at jeg ble klar over hva jeg spiste. Da jeg ble mer bevisst på treningen, ble jeg også mer bevisst på maten min».

Saken fortsetter under bildet.

TAR PLANKEN: Flere ganger i uka får Khloe hjelp av kjendistreneren Gunnar Peterson til holde seg i form. Foto: NTB Scanpix
TAR PLANKEN: Flere ganger i uka får Khloe hjelp av kjendistreneren Gunnar Peterson til holde seg i form. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ser på dietter som tortur

Dette ble en åpenbaring for Khloe - som tidligere har avslørt at hennes egen mor, Kris Jenner (59), har kalt henne «feit».

«Dette er den eneste kroppen jeg har. Hvorfor behandler jeg den så dårlig? Og hva kan jeg gjøre for å forandre på dette?» tenkte hun.

I dag har realitystjernen lagt om kostholdet fullstendig. Hun spiser sunt, trener regelmessig og unngår dietter for en hver pris.

«Jeg synes de fleste dietter er ren tortur og derfor har jeg heller ikke troen på dem. Men når man begynner å trene, og både ser og føler alle fordelene, så er det noe man ønsker å forsette med», skriver hun i boka.

Saken fortsetter under bildet.

BØY OG TØY: Selv om Khloe er på ferie legger hun alltid inn en treningsøkt. Her fra et opphold på St. Barths sist måned.  Foto: NTB Scanpix
BØY OG TØY: Selv om Khloe er på ferie legger hun alltid inn en treningsøkt. Her fra et opphold på St. Barths sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Deretter avslører hun hvordan en typisk da ser ut for henne:

05.00: Jeg står opp, drikker et stort glass vann og en svart kaffe.

06.00: Jeg drar på treningsstudioet og er klar til å svette.

08.00: Frokosten inneholder et stort glass vann, havregryn og en protein shake.

11.00: Som mellom-måltid velger jeg et eple med peanuttsmør eller frukt og nøtter.

13.00: Til lunsj spiser jeg en kinesisk kyllingsalat.

15.00: Et nytt mellom-måltid: Hjemmelaget hummus, oppskårede grønnsaker, edemame og et stort glass vann fylt med frukt.

19.00: Middag. Jeg pleier å spise ganske rent, og favoritten er dampede grønnsaker og fisk, blomkål-stappe og et glass vann.

21.00: Jeg avslutter dagen med en skål frukt og gresk yoghurt.

«Det jeg ønsker å si om mat, er følgende: Ikke gå på dietter. Når du gjør dette, så er du nesten dømt til å mislykkes. Du tillater ikke deg selv å kose deg med maten du elsker, og det vil bare føre til at du har lyst på den enda mer. Ta et babyskritt av gangen og lag smarte livsstilsforandringer», anbefaler hun i boken, ifølge nettstedet.

Working in my fitness with @gunnarfitness #BeastMode #KhloFit

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

 

LES OGSÅ: Korutney Kardashian feiret Halloween med barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer