LYKKELIG: Det er tydelig at Kate har det bra for tiden. Formene er mykere, og smilet er ekte. Foto: All Over Press
LYKKELIG: Det er tydelig at Kate har det bra for tiden. Formene er mykere, og smilet er ekte. Foto: All Over PressVis mer

Slik gikk Kate opp i vekt

Livet smiler igjen til Kate Bosworth. Det synes på kroppen.

Trivselsvekt?


SEHER.NO: Den nesten 1.70 høye skuespilleren Kate Bosworth (24) begynner endelig å se friskere ut, etter å ha gått opp noen sårt trengte kilo, og Us Magazine har detaljene på hvordan hun har klart det.


 - Kate sluttet med festingen, og begynte å trene mer, og spise mer. Generelt bryr hun seg mindre om vekten sin fordi hun er lykkelig, sier en kilde som står Kate - som spiller Lois Lane i de siste Superman-filmene - nær.


Kilden presiserer at det ikke er noe mer dramatisk enn det.


Det var etter bruddet med Orlando Bloom (30) i 2006 at kiloene begynte å rase av Kate. Men den siste tiden har hun funnet kjærligheten i den britiske modellen James Rousseau (26) og dermed smiler lykken igjen.


 - Hun var skummelt tynn da hun veide knappe 43 kilo, og nå har hun lagt på seg nesten sju kilo, tror en kostholdseksperten i Beverly Hills, Jonny Bowden.


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.