Slik gikk Jennie Garth ned 14 kilo

- Jeg holder meg tynn ved hjelp av «meg-tid»

SLUTT: Etter 11 års ekteskap gikk Jennie Garth og Peter Facinelli fra hverandre. Foto: Stella Pictures
SLUTT: Etter 11 års ekteskap gikk Jennie Garth og Peter Facinelli fra hverandre. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Jennie Garth (40) har kommet seg over sjokket etter at ektemannen Peter Facinelli (38) ba om skilsmisse etter 11 års ekteskap.

Nå sverger hun til trening og sunn kost for å fylle opp tomrommet.

Garth, kjent fra 90-talls-kultserien «Beverly Hills 90210», har nemlig fått mye oppmerksomhet den siste tiden, etter at hun har dukket opp slankere enn noensinne på rød løper - og hevder hun har gått ned «14 kilo med dødt kjøtt».


- Jeg tar bare vare på meg selv: spiser mindre, trener mer og drikker masse kokosvann. Jeg spiser også mye gresk yogurt - både til morgen og kvelds - i tillegg til salater og masse proteiner resten av dagen, sier hun til Us Magazine.

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER


Selv om hun nå ser sunnere ut enn på lenge hevder hun at hun ikke er fanatisk:

- Jeg unner meg selv en cupcake innimellom, dersom jeg har vært en flink pike. Jeg har ikke troa på å nekte en selv ting man har lyst på.

Forøvrig er 38-åringen i disse dager i utviklingsfasen av en ny sitcom sammen med Luke Perry (45), som spilte kjæresten hennes i «Beverly Hills 90210».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Jennie Garth dater igjen etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer