- Slik gikk jeg ned 22 kilo

Kelly Osbourne bruker nå den minste kjolestørrelsen.

TAKKER FOLKET: Kelly Osbourne takker det amerikanske folk, for at de stemte på henne i Dancing With The Stars. Foto: Stella Pictures
TAKKER FOLKET: Kelly Osbourne takker det amerikanske folk, for at de stemte på henne i Dancing With The Stars. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Kelly Osbourne (26) prydet nylig coveret av magasinet Shape, kun iført en bikini. Men veien dit var lang. Nå takker stjernen TV-showet «Dancing With The Stars» for at hun har blitt så slank.

- Louis van Amstel (dansepartneren, red. anm.) og «Dancing With The Stars» forandret livet mitt, og uansett hvor klisjé det høres ut, hadde USA mest å gjøre med vekttapet, sier hun til People.com.

Osbourne har gått ned hele 22 kilo, og bruker nå størrelse 36 i klær. Det takker hun det amerikanske folk for.

- Fordi dere plukket opp telefonene og stemte på meg hver eneste uke, og alle de fantastiske tingene som ble sagt, ga meg selvtilliten til å holde det gående. Det var tidligere noe jeg var livredd for å gjøre.

Kelly ble nummer to i den niende sesongen av det populære programmet. Da hun var coverpike i Shape, brøt hun en barriere for seg selv.

- Det var litt av en emosjonell karusell, akkurat det der. Jeg hadde aldri trodd at jeg noen sinne ville se sånn ut, forteller hun.

26-åringen heier på Bristol Palin i den nåværende sesongen av «Dancing With The Stars». Politikerdatteren har tidligere gått ut og klaget over at alle deltagerne raser ned i vekt gjennom programmet, men ikke henne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Folk hater meg som tynn