FORVANDLING: Drew Barrymore ser bedre ut enn på lenge.  Foto: Stella Pictures
FORVANDLING: Drew Barrymore ser bedre ut enn på lenge. Foto: Stella Pictures Vis mer

Slik gikk hun ned ti kilo

Drew Barrymore blir flottere med årene.

Publisert
SEHER.NO: Drew Barrymore (36) har vært med i Hollywood-gamet lenge, og har de siste årene blomstret opp til å bli en av bransjens flotteste skuespillerinner - mye takket være riktig kosthold og regelmessig trening.

- Før var jeg vegetarianer og levde på karbohydrater. Nå derimot spiser jeg mer protein. Hvis jeg vil ha pasta, så spiser jeg pasta. Jeg spiser ikke mye kjøtt, men hvis jeg merker på kroppen min at jeg trenger det, da spiser jeg det, sier Barrymore til nettstedet The Celebrity Workout.

Ifølge nettstedet var det i 2004 at den populære skuespillerinnen, som alltid har vært stolt av kurvene sine, tok fatt på sin nye livsstil.

- Tidligere trente jeg aldri, men helt siden jeg startet har jeg virkelig sett forandring med kroppen min. Det viser seg at de som alltid har sagt at trening er godt for deg faktisk har rett, sier den sprudlende Hollywood-stjernen.

Yndlingstreningsformen til Barrymore er å jogge, og den spreke stjernen jogger åtte kilometer tre ganger i uken. I tillegg er hun fan av «The Bar Method», som kombinerer både jogging, yoga og pilates.

For øyeblikket holder Barrymore på med innspilling av den nye filmen «Everybody Loves Whales» som har premiere over nyttår 2012.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Tilbake i toppform etter fødselen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer