TO ÅR OG TJUE KILO: Det er drøye to år mellom disse bildene. Larter forklarer at hun måtte kjempe knallhardt for å få sin gamle kropp tilbake. Foto: Stella Pictures / All Over Press
TO ÅR OG TJUE KILO: Det er drøye to år mellom disse bildene. Larter forklarer at hun måtte kjempe knallhardt for å få sin gamle kropp tilbake. Foto: Stella Pictures / All Over PressVis mer

Slik gikk hun ned 20 kilo etter fødselen

- Mange kvinner sier at kiloene bare renner av så snart man begynner å amme.

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Heroes»-stjernen Ali Larter (37) ble i 2010 mor til sønnen Theodore. Under graviditeten la hun på seg over 20 kilo.

Veien tilbake til sin gamle kropp var knallhard for skuespilleren, som virkelig måtte kjempe.

- Mange kvinner sier at kiloene bare renner av så snart man begynner å amme. For kvinner som legger på seg ti kilo under graviditeten, er det kanskje sant. Jeg la på meg 20 kilo! Det tok meg fem måneder med svært mye trening for å gå ned. I tillegg brukte jeg en tjeneste der jeg fikk mat levert på døren, sier hun til bladet Health.

Det nærmer seg tre år siden Larter ble mamma, og da hun denne uken viste seg under et arrangement i New York, var det liten tvil om at superkroppen for alvor er tilbake.

Hun blir imidlertid ikke imponert av andre kvinners kropper - med mindre de er mødre.

- Det skal godt gjøres å imponere meg med en kropp som ikke har vært gjennom en fødsel. Få en baby, så kan vi snakke, sier hun lattermildt.

Men selv om hun har måttet kjempe for å vinne den gamle kroppen tilbake, er hun ikke alt for streng med hva hun putter i seg.

- Jeg er ikke typen som bare spiser en halv brownie. Sånn er ikke jeg. Jeg kjører på, man må jo nyte livet.

LES OGSÅ: Hollywood-mammaen tok sønnen i egne hender