Slik gikk han ned 8 kilo

- Byttet øl med trening.

FLOTT PAR: Terje og kona Katrine Myrenget. Paret giftet seg i fjor sommer - seks år etter at Terje fridde. Foto: Stella Pictures
FLOTT PAR: Terje og kona Katrine Myrenget. Paret giftet seg i fjor sommer - seks år etter at Terje fridde. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komiker Terje Sporsem (36) gjør for tiden stor suksess med stand up-forestillingen «Krig», med fulle hus og ekstraforestillinger.

Parallellt har Terje startet et regime med hard trening - og sunt kosthold.

- Siden jeg begynte i høst har jeg gått ned åtte kilo. Nå er det på tide å bygge kroppen, smiler Terje når vi møter han på premieren til Dagfinn Lyngbøs nye show «Stereo».

Sporsem, som nylig sluttet som programleder i P4, lever nå langt sunnere enn tidligere.

- Jeg er jo i en bransje hvor det tradisjonelt har vært mye øl og usunn mat. Men nå ser jeg en forandring. Det gjelder meg også. I stedet for å sitte backstage å drikke pils, tar jeg meg gjerne en treningsøkt, sier Terje. 
 
- I tillegg er jo en time og tjue minutters show en treningsøkt i seg selv, fastslår han.

36-åringen har i flere år holdt kontakt med Hollywood-treneren Cornelis Elander (30).

- Det er utfordrende å turnere siden det ikke er like gode treningsmuligheter overalt. Derfor er det veldig fint å få tips om enkle øvelser man kan gjøre på hotellrommet, påpeker Terje med et smil.

Les også: Giftet seg seks år etter frieriet


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer