«Pacific Blue»:

Slik gikk det med tv-stjernene

«Pacific Blue»-stjernene tok verden med storm. Dette gjør det berømte «sykkelpolitiet» nå.

SYKKELPOLITI: Mange husker nok denne gjengen fra tv-serien «Pacific Blue». Fra venste: Mario Lopez (Bobby Cruz), Jim Davidson (T.C Callaway), Paula Trickey (Cory McNamara), Shanna Moakler (Monica Harper) og Darlene Vogel (Chris Kelly). Foto: TV 2
SYKKELPOLITI: Mange husker nok denne gjengen fra tv-serien «Pacific Blue». Fra venste: Mario Lopez (Bobby Cruz), Jim Davidson (T.C Callaway), Paula Trickey (Cory McNamara), Shanna Moakler (Monica Harper) og Darlene Vogel (Chris Kelly). Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Den amerikanske serien «Pacific Blue» rullet over tv-skjermene fra 1996 til 2000 - og ble raskt en favoritt hos publikum. Serien ble også sendt hver sommer på TV 2 fra 1997 til 2005 - og ble for mange ensbetydende med sol, ferie og høye temperaturer.

Serien blir også sendt i reprise denne sommeren, så det er utvilsomt fortsatt stor interesse for det unge og veltrente sykkelpolitiet på Santa Monica-stranden i California. Skuespillerne fikk mer eller mindre stjernestatus over natten, men hva gjør gjengen egentlig nå?

Det har snart gått 25 år siden den første episoden ble sendt, og det har skjedd mye i livene til de mest sentrale skuespillerne. Paula Trickey (54) spilte rollen som Cory McNamara gjennom alle de 101 episodene av serien, og har etter serien hatt små roller i filmer og tv-serier.

MINNER: Mange nordmenn hadde sykkelpolitiet på Santa Monica Beach i California som faste følgesvenner på tv-skjermen gjennom sommeren på 90- og 2000-tallet. Foto: TV 2
MINNER: Mange nordmenn hadde sykkelpolitiet på Santa Monica Beach i California som faste følgesvenner på tv-skjermen gjennom sommeren på 90- og 2000-tallet. Foto: TV 2 Vis mer

Norgesvenn

Før «Pacific Blue» hadde Trickey hatt en rekke små opptredener i filmer og tv-serier, blant annet var hun å se i et par episoder av «Baywatch». Før hun slo gjennom var hun også kjent for sin blendende skjønnhet, og i 1985 representerte hun delstaten Oklahoma i skjønnhetskonkurransen «The Miss Teen All American Pageant». Trickey tapte imidlertid for den kjente skuespilleren Halle Berry (53), som tok seieren for delstaten Ohio.

POLITI PÅ HJUL: Rollen som Cory McNamara var nok Paula Trickeys høydepunkt i karrieren, men fortsatt gjør hun mindre biroller som skuespiller. Foto: NTB Scanpix
POLITI PÅ HJUL: Rollen som Cory McNamara var nok Paula Trickeys høydepunkt i karrieren, men fortsatt gjør hun mindre biroller som skuespiller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Pacific Blue» var 54-åringens soleklare høydepunkt i karrieren, og i etterkant av suksessen har hun for det meste vært å se i små roller i diverse B-filmer og serier, der en rolle i tv-serien «The O.C.» og gjesteopptredener i flere av «CSI»-versjonene er blant de mest kjente.

Men hun er likevel ikke helt ukjent for det norske tv-publikummet. I 2016 deltok hun nemlig i «Gylne tider» på TV 2, der konseptet går ut på å møte «glemte» ungdomshelter fra 1980- og 1990-tallet. 54-åringen har helt klart et spesielt forhold til Norge, og i 2008 stilte hun like godt opp i uniform sammen med sykkelpolitiet i Bergen, skrev Bergensavisen.

I 1996 giftet Paula Trickey seg med regissøren Rich Thurber, men de skilte lag i 2010. Sammen har de datteren McKenna Thurber (20).

View this post on Instagram

Happy #redfriday Remember Everyone Deployed. #actxit

A post shared by Paula Trickey🇺🇸 (@paulatrickey_official) on

Forsvant fra rampelyset

Jim Davidson (57) var også å se i samtlige av de 101 episodene av «Pacific Blue», i rollen som T.C. Callaway. Han ble oppdaget som modell da han jobbet som regnskapsfører i sin tid, noe som ledet ham inn i ulike tv-serier før han endte opp i «Pacific Blue».

BORTE: Jim Davidson gjorde stor suksess som syklende politi i tv-serien «Pacific Blue». Nå har han trukket seg tilbake. Foto: TV 2
BORTE: Jim Davidson gjorde stor suksess som syklende politi i tv-serien «Pacific Blue». Nå har han trukket seg tilbake. Foto: TV 2 Vis mer

Etter sykkelserien har det imidlertid vært ganske stille fra 57-åringen. På starten av 2000-tallet hadde han flere gjesteopptredener i serier som «Charmed» og «CSI: Miami» - før han ble å se i en mindre rolle i den evigvarende såpeoperaen «Glamour».

I 2003 ga han ut en album med kristne poplåter som han turnerte med både hjemme i USA, og i et begrenset antall andre land.

Det ble imidlertid ikke den store artistkarrieren for Davidson, og i dag har han forduftet fullstendig fra rampelyset. Det finnes mer eller mindre ingen informasjon om hvordan han lever i dag, og ifølge IMDb har ha ikke vært aktiv som skuespiller siden 2005.

Amadeus Søgaard, sønnen til Runar Søgaard og Carola Häggkvist, har blitt en voksen mann. Sjekk hvordan han ser ut i dag! Vis mer

Innrømmet utroskap

46 år gamle Mario Lopez var i motsetning til de andre «Pacific Blue»-skuespillerne, et kjent navn før han fikk rollen som Bobby Cruz i den populære serien. Han spilte nemlig rollen som A.C. Slater i komiserien «Saved by the Bell» i 1989.

I 2020 har Lopez medvirket i en nyinnspilling av serien, som er forventet å ha premiere i år. I mars ble imidlertid filmingen satt på vent grunnet coronaviruset, ifølge IMDb.

I RAMPELYSET: Lopez har hatt mange jern i ilden etter at serien gikk sin seiersgang i 2000. Foto: NTB Scanpix
I RAMPELYSET: Lopez har hatt mange jern i ilden etter at serien gikk sin seiersgang i 2000. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lopez er også den som har vært mest framtredende i rampelyset siden den siste episoden ble sendt for 20 år siden. Han danset seg inn til en andreplass i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse» i 2006, og har vært programleder i talentkonkurranser som «X Factor» og «America's Best Dance Crew». I 2006 hadde han også en rolle i såpeserien «Glamour».

De senere årene har Lopez vært å se i en rekke tv-serier, blant annet i «The Expanding Universe of Ashley Garcia» fra 2020. For tiden er han aktuell med innspillingen av filmen «Feliz NaviDAD», ifølge IMDb.

46-åringen har også vært kjent for et turbulent kjærlighetsliv. Rykter om utroskap har forfulgt skuespilleren helt siden hans to uker lange ekteskap med skuespiller Ali Landry (46) i 2004 ble annullert av bruden. Ti år etter, I 2014 innrømmet Lopez selv at det var hold i ryktene om utroskap i sin egen biografi, «Just Between Us».

«Da jeg tok ansvaret for mine egne følelser og erkjente mine dårlige valg, slo sannheten meg som med et lynnedslag: det var ikke ekte kjærlighet», skrev han i boken.

Siden 2012 har han vært gift med Courtney Lane Mazza (37), og i fjor sommer så deres tredje barn dagens lys - noe Mario Lopez selv avslørte på Instagram.

STORE ENDRINGER: Flere kjendiser har vært gjennom enorme forandringer opp gjennom årene. Video: Rød Løper Vis mer

Sommer i Sverige

Politioverbetjenten Anthony Palermo, hvis virkelige navn er Rick Rossovich (62), hadde hatt roller i filmer som «Terminator» og «Top Gun» innen han startet i politiserien. Han har medvirket i over 30 filmer opp gjennom årene, de fleste av dem på 1980- og 1990-tallet.

PAUSE: Rick Rossovich (t.h) spilte i flere år politioverbetjenten Anthony Palermo. Han er gift med svenske Eva og skal hvert år tilbringe sommermånedene i Sverige. Foto: TV 2
PAUSE: Rick Rossovich (t.h) spilte i flere år politioverbetjenten Anthony Palermo. Han er gift med svenske Eva og skal hvert år tilbringe sommermånedene i Sverige. Foto: TV 2 Vis mer

Etter et nesten ti år langt opphold fra tv-skjermer og lerret, har han de siste årene dukket opp i kortfilmen «A Beautiful Day» (2016), og han er stadig aktuell med filmen «Where the Streets Have No Name», som det enda ikke er satt noen premieredato for.

Privat er Rossovich kjent for å være en familiekjær mann, og er gift med svenske Eva Rossovich. De har de to voksne barna Roy og Isabel sammen, og den tidligere «Pacific Blue»-stjernen skal hvert år tilbringe sommermånedene i Sverige sammen med kona.

GRISESLAKT: Det er spesielt én ting som forandret livet til Martine Lunde etter hennes opphold på «Farmen Kjendis» i vinter. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Stjernemøte

Darlene Vogel (57) spilte Chris Kelly i «Pacific Blue», og var i likhet med Paula Trickey også modell før hun startet på skuespillerkarrieren. Vogels karriere har store fellestrekk med den tidligere kollegaens karriere. Før serien spilte hun imidlertid i filmen «Tilbake til framtida ll».

TV-STJERNE: Darlene Vogel (nr to fra venstre) i «Pacific Blue». Foto: TV 2
TV-STJERNE: Darlene Vogel (nr to fra venstre) i «Pacific Blue». Foto: TV 2 Vis mer

Til tross for mindre biroller i tv-serier og filmer, også hun i «CSI»-seriene, skal skuespilleren i dag bruke det meste av sin tid på sine to barn og som dyreaktivist. 57-åringen har de siste årene likevel vært å se på tv-skjermen og filmlerretet, blant annet i filmen «Extracurricular Activities» fra 2019.

Eventuelle tidligere stjernenykker er nok også jekket ned innen nå, for da komiker Cecilie Steinmann Neess (32) besøkte Los Angeles i 2017, fikk komikeren både møte og bo hjemme hos skuespilleren.

Vogel er i dag gift med Mark Howard, som hun har en sønn og en datter med.

Coronasmittet

Shanna Moakler (45) spilte rollen som Monica Harper, en karakter som gjorde at serien kanskje fikk en tydeligere seksuell undertone. Moakler hadde allerede vært kåret til Miss USA i 1995, og hadde få skuespillerjobber på CV-en innen hun begynte i tv-serien.

«Pacific Blue» kan nok utvilsomt sies å være Moaklers største karrieremessige suksess. I etterkant av serien har Moakler stilt opp i Playboy og vært en hyppig gjest i flere realityserier, ikke minst da hun og hennes daværende rocker-ektemann Travis Barker (44) eksponerte privatlivet sitt i realityserien «Meet the Barkers» fra 2005-2006.

REALITYSERIE: Etter rollen som Monica Harper, var Shanna Moakler å se sammen med sin daværende ektemann Travis Barker i realityserien «Meet the Barkers».Foto: NTB Scanpix
REALITYSERIE: Etter rollen som Monica Harper, var Shanna Moakler å se sammen med sin daværende ektemann Travis Barker i realityserien «Meet the Barkers».Foto: NTB Scanpix Vis mer

Moakler giftet seg med Blink 182-frontfiguren i 2004, men lykken brast fire år senere. Sammen har de barna Landon Asher (16) og Alabama Luella (14). 45-åringen har også den 21 år gamle datteren Atiana fra et tidligere forhold.

I starten av juli i år avslørte Moakler også at hun hadde testet positivt for coronaviruset, etter å ha følt seg utslitt i svært lang tid. Avsløringen delte hun med sine 179 000 følgere på Instagrams historiefunksjon.

LES OGSÅ: Slik ser han ikke ut lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer