UNGE OG LOVENDE: Rachel Bilson, Adam Brody, Mischa Barton og Ben McKenzie visste lite om den suksessen som ventet dem etter at den første episoden av «The O.C.» begynte å rulle på amerikansk TV august 2003. FOTO: TV2
UNGE OG LOVENDE: Rachel Bilson, Adam Brody, Mischa Barton og Ben McKenzie visste lite om den suksessen som ventet dem etter at den første episoden av «The O.C.» begynte å rulle på amerikansk TV august 2003. FOTO: TV2 Vis mer

The O.C:

Slik gikk det med «The O.C.»-stjernene

Har Seth bevart de søte krøllene sine og er Summer like smellvakker? 

Publisert

(SEOGHØR.NO): I år er det 10 år siden 2000-tallets store TV-serie, «The O.C.», rullet på TV-skjermene for siste gang.

I hele fire sesonger fulgte vi spent med på den gryende romansen mellom den nerdete og søte Seth Cohen og vakre Summer Roberts (både av og på skjermen), og følte stadig vekk sympati med den trøblete «badboyen» Ryan Atwood.

Og hva med av-og-på kjæresten til Ryan, Marissa Cooper? Hvordan går det med firerbanden i dag, og har de forandret seg mye utseendemessig?

Adam Brody (spilte Seth Cohen):

FØR: Adam Brody i rollen som den nerdete kjekkasen Seth. FOTO: TV2
FØR: Adam Brody i rollen som den nerdete kjekkasen Seth. FOTO: TV2 Vis mer

Søte Seth Cohen sjarmerte oss med sine mørke krøller og nerdete oppførsel.

Adam Brody (37) har ikke forandret seg stort, forutenom et par skjeggstubber her og der. Til tross for at han fant tonen med Summer (Rachel Bilson) også utenfor TV-skjermene, tok forholdet slutt i 2006.

I 2010 møtte han «Gossip Girl»-stjernen Leighton Meester (30) under en filminnspilling av den romantiske komedien «The Oranges» hvor de spilte mot hverandre og raskt fant tonen.

- De har alltid vært gode venner, fortalte en kilde til nettstedet, samtidig som flere andre bekrefter at paret hadde datet hverandre i hemmelighet i flere uker.

NÅ: Adam Brody har giftet seg med «Gossip Girl»-stjernen Leighton Meester. Foto: NTB Scanpix
NÅ: Adam Brody har giftet seg med «Gossip Girl»-stjernen Leighton Meester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tre år etterpå giftet Hollywood-paret seg. Det svært private bryllupet skal ha stått i meksikanske St. Regis Punta Mita Resort, bare tre måneder etter at forlovelsen ble kjent, skriver Us Weekly.

I august 2015 fikk de datteren Arlo Day Brody (1).

Karrieremessig har holdt seg til TV- og filmbransjen, og har siden «The OC» dukket opp i en rekke filmer, blant annet «Scream 4» og «Jennifers Body».

Rachel Bilson (spilte Summer Roberts):

Populære Summer Roberts ble ikke mindre populær blant seerne da hun falt for Adam Brody også utenfor «The O.C.»

FØR: Rachel Bilson var 21 år gammel da hun dukket opp i The O.C. og sjarmerte både sin kollega Adam Brody og seere i senk. FOTO: TV2
FØR: Rachel Bilson var 21 år gammel da hun dukket opp i The O.C. og sjarmerte både sin kollega Adam Brody og seere i senk. FOTO: TV2 Vis mer

Hun datet «The OC»-kollega Adam Brody i tre år før hun traff «Star Wars»-stjernen Hayden Christensen under innspillingen av filmen «Jumper» i 2007.

Det ble kjærlighet ved første blikk. Allerede i 2008 forlovet de seg, og i oktober 2014 fikk de en datter.

Den nyfødte jenta fikk nemlig navnet Briar Rose Christensen (2).

Rachel Bilson skal ha vært svært begeistret for blomster mens hun gikk gravid, noe som kan forklare datterens blomsterinspirerte navn.

Siden «The O.C.» har Bilson dukket opp i flere filmer, men hennes største prosjekt har så langt vært TV-serien «Hart of Dixie», der hun selv spilte hovedrollen.

KJÆRESTER: Hayden Christensen og Rachel Bilson i 2010. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Hayden Christensen og Rachel Bilson i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mischa Barton (spilte Marissa Cooper):

Mischa Barton (31) ble kjent som overklassejenta Marissa Cooper i «The O.C.»

FØR:  Mischa Barton i rollen som Marissa Cooper. FOTO: NTB Scanpix
FØR:  Mischa Barton i rollen som Marissa Cooper. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Overklassejenta Marissa Cooper sitt av og på forhold til Ryan Atwood (Benjamin McKenzie) var en av faktorene til at den rike sositetspiken fikk store problemer med alkohol og depresjon.

Dette gjenspeilet seg også i virkeligheten for Mischa Barton. Årene etter «The OC» har vært preget av alkohol, rusmisbruk og store psykiske problemer. Sist på hennes egen bursdag, da hun hevder at hun ble neddopet på GHB.

Innleggelsen skjedde etter at stjernens naboer fant Barton hengende over et gjerde i sin egen hage i West Hollywood mens hun skrek: «Moren min er en heks».

TØFF TID: Mischa Barton har en tøff fortid med rus- og pyskiske problemer. Her avbildet i 2010 - året etter at hun ble innlagt på psykiatrisk sykehus. Foto: NTB scanpix
TØFF TID: Mischa Barton har en tøff fortid med rus- og pyskiske problemer. Her avbildet i 2010 - året etter at hun ble innlagt på psykiatrisk sykehus. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun skal også ha ropt en rekke andre bisarre setninger, blant annet: «Å, Gud, det er over. Jeg føler det, og den er sint!»

Til People har 31-åringen forklart at det hele var skummelt.

- Mens vi drakk drinker, innså jeg at noe ikke var rett, ettersom oppførselen min ble mer og mer uberegnelig som timene gikk, sa hun og fortsatte:

- Jeg oppsøkte frivillig profesjonell hjelp, og ble informert om at jeg hadde fått GBH. Etter en natt der, er jeg hjemme og har det bra, sa hun til magasinet.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ RETT VEI?: Mischa Barton håper nå å ha fått orden på livet sitt igjen og håper på ny suksess som skuespiller. FOTO: NTB Scanpix                                                 
PÅ RETT VEI?: Mischa Barton håper nå å ha fått orden på livet sitt igjen og håper på ny suksess som skuespiller. FOTO: NTB Scanpix                                                  Vis mer

Benjamin McKenzie (spilte Ryan Atwood):

Ryan Atwood ble født og oppvokst i en arbeiderklassefamilie, og kom til Orange County som en noe trøblete tenåring, men hvordan ligger den an med Benjamin McKenzie i virkeligheten?

HADDE FLAKS: Da Chad Michael Murray takket nei til rollen, ble Benjamin McKenzie tilbudt rollen som Ryan Atwood i «The O.C.», og opplevde en pangstart på karrieren sin. FOTO: NTB Scanpix
HADDE FLAKS: Da Chad Michael Murray takket nei til rollen, ble Benjamin McKenzie tilbudt rollen som Ryan Atwood i «The O.C.», og opplevde en pangstart på karrieren sin. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Benjamin McKenzie (38) fikk fart på karrieren sin etter at han landet rollen som Ryan Atwood, og ble av en rekke amerikanske magasiner kåret til en av verdens mest sexy menn.

I 2005 dukket han opp i sin første film «Junebug», og ballen begynte å rulle for fullt.

I 2014 traff han sin utkårede, Morena Baccarin (37) under innspilling av thrillerserien «Gotham». I serien oppstår det hete følelser mellom rollefiguren til Baccarin og rollefiguren til den tidligere «The O. C.»-kjekkasen.

I 2015 kom sjokknyheten om at de ventet barn sammen, før forholdet i det hele tatt hadde blitt bekreftet.

Graviditeten ble bekreftet av «Gotham»-kollegenes talspersoner overfor UsWeekly.

Paret er i dag lykkelig forlovet, og har datteren Frances Laiz Setta Schenkkan på snart 2 år.

FALT FOR KOLLEGAEN: Benjamin McKenzie med forloveden Monica Baccarin. Foto: NTB Scanpix
FALT FOR KOLLEGAEN: Benjamin McKenzie med forloveden Monica Baccarin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: The O.C.-skuespilleren blir pornostjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer