«The Holiday»:

Slik gikk det med «The Holiday»-stjernene

En av skuespillerne trakk seg fra rampelyset etter filmen.

DEN GANG DA: Cameron Diaz ga seg som skuespiller i 2018. Her med Jude Law under innspilling. Foto: Snap Stills / REX / NTB
DEN GANG DA: Cameron Diaz ga seg som skuespiller i 2018. Her med Jude Law under innspilling. Foto: Snap Stills / REX / NTB Vis mer
Publisert

Julefilmen «The Holiday» har blitt en av de mest folkekjære juleklassikerne i verden. Den romantiske julekomedien handler om to kvinner som bytter hus i jula - for å få pause fra sine ellers så hektiske liv.

Filmen, som kom ut i 2006, har noen av verdens største navn på rollelista.

Det er imidlertid kanskje ikke alle som har fått med seg at en av filmens hovedpersoner, Cameron Diaz (43), har trukket seg helt tilbake fra rampelyset, eller at en av filmens andre stjerner døde noen år etter at filmen kom.

SJOKKERENDE: Flere sjokkerende avsløringer om juleklassikerne «Hjemme alene», «Love actually», «The Holiday» og «Elf» Vis mer

Populær

«Titanic»-skuespiller Kate Winslet (46) spiller rollen som Iris i julefilmen. Hun bestemmer seg for å tilbringe jula i Los Angeles, etter at ekskjæresten forteller at han er forlovet med en annen kvinne.

Etter at filmen kom i 2006 er Winslet fremdeles en av verdens mest kjente og populære skuespillere.

IRIS OG MILES: Det er mange som ser Kate Winslet i rollen som Iris over jula. Foto: Snap Stills / REX / NTB
IRIS OG MILES: Det er mange som ser Kate Winslet i rollen som Iris over jula. Foto: Snap Stills / REX / NTB Vis mer

I åra etter har hun også røsket med seg flere store priser for skuespillerprestasjonene sine. For rollen i «Revolutionary Road», som hun spilte i sammen med Leonardo DiCaprio (47), fikk hun en Golden Globe. I 2009 fikk hun også en Oscar for rollen i «The Reader».

I år mottok hun en Emmy for rollen sin i HBO-serien «Mare Of Easttown», som er blitt omtalt som en av årets beste serier.

På privaten har skuespilleren barna Mia Honey Threapleton (21), Joe Alfie Winslet Mendes (17) og Bear Blaze Winslet (8). Barna har hun fått med tre forskjellige menn, Jim Threapleton (48), Sam Mendes (56) og Edward Abel Smith (43).

VISSTE DU DETTE?: Det hittil ukjente faktumet får den kjente julefilmens fans til å sperre opp øya. Vis mer

Pensjonerte seg

Rollen Amanda, en karrierekvinne fra Los Angeles, spilles av Cameron Diaz. Hun var lenge en av Hollywoods mest populære skuespillere, og spilte i filmer som «There's Something About Mary», «The Other Woman» og «Bad Teacher».

GA SEG: Cameron Diaz pensjonerte seg som skuespiller i 2018. Her i rollen som Amanda. Foto: Snap Stills / REX / NTB
GA SEG: Cameron Diaz pensjonerte seg som skuespiller i 2018. Her i rollen som Amanda. Foto: Snap Stills / REX / NTB Vis mer

I 2018 fikk hun imidlertid nok, og pensjonerte seg som skuespiller.

- Jeg fikk ro i sjela, fordi jeg endelig tok vare på meg selv. Det er en rar ting å si, jeg vet at mange ikke vil forstå det, jeg vet du forstår det, men det er så intenst å jobbe på det nivået og være så offentlig og være i rampelyset, sa hun videre til skuespiller Gwyneth Paltrow, ifølge Insider.

Diaz er i dag gift med musiker Benji Madden (42), som hun har dattera Raddix med (1).

Seks barn

Hollywood-kjekkas Jude Law (48) spilte rollen som Graham, Iris' storebror og Amandas flørt, i filmen. Han var også far til barna Sophie og Olivia. I videoen under kan du se hvordan de ser ut i dag:

«THE HOLIDAY»: En av de koseligste julefilmene har rukket å bli over 13 år gammel! Spesielt barneskuespillerne har forandra seg - veldig! Bilder: NTB. Reporter: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Skuespilleren er blant annet kjent for roller i filmer som «The Talented Mr. Ripley» og «Cold Mountain», i tillegg til å spille i «Sherlock Holmes».

Han er også svært godt kjent for roller i «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald» og «Captain Marvel».

GRAHAM: Jude Law har fremdeles stempelet som Hollywood-kjekkas. Foto: Snap Stills / REX / NTB
GRAHAM: Jude Law har fremdeles stempelet som Hollywood-kjekkas. Foto: Snap Stills / REX / NTB Vis mer

Law er kanskje vel så kjent for sine mange kvinner, som for skuespillerprestasjonene sine. Sammen med skuespiller Sadie Frost (56), som han var gift med fra 1997 til 2003, fikk han de tre barna Rafferty (25), Iris (21) og Rudy (19).

I 2003 inngikk han et forhold med Sienna Miller (39). To år seinere, i 2005, innrømmet han offentlig at han hadde hatt en affære med barnas barnepike, og paret skilte lag i 2006.

I 2009 fikk han sitt fjerde barn, Sophia (12), denne gang med modell Samantha Burke (36). I 2015 ble han pappa for femte gang til Ada (6), og i september i fjor ble han pappa igjen til ei lita datter. I dag er han gift med Phillipa Coan.

KJENDISPAPPA: Britiske Rafferty følger faren Jude Law inn i rampelyset, og har vært å se i denne reklamefilmen for Tiger of Sweden. Video: Tiger of Sweden Vis mer

Var rusavhengig

Filmens fjerde hovedrolle, Miles, ble spilt av skuespiller, artist og komiker Jack Black (52).

Han har fortsatt karrieren som skuespiller og musiker, blant annet som medlem i bandet Tenacious D. Han har også spilt i filmer som «Tropic Thunder», hatt stemme i «Kung Fu Panda» og spilt i «Jumanji».

FORELSKET: Iros og Miles forelsket seg mot slutten av filmen. Foto: Snap Stills / REX / NTB
FORELSKET: Iros og Miles forelsket seg mot slutten av filmen. Foto: Snap Stills / REX / NTB Vis mer

I 2018 fikk han sin helt egen stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Gjennom livet har Jack Black slitt med rusavhengighet. Det begynte allerede da han var 14 år gammel, ifølge Entertainment Tonight Canada. I dag er han edru.

Skuespilleren datet skuespiller Laura Knightlinger (52) fra 1996 til 2005, og i 2006 forlovet han seg med artist Tanya Haden (50).

Paret giftet seg i 2006 i California, og samme året ble parets første sønn, Samuel Jason Black (15), født. I 2008 kom Thomas David Black (13) til verden, og paret ble dermed tobarnsforeldre.

SLAKTES: Det er en stund siden WAP-dansen var det store på TikTok, men nå har Jack Black lagt ut sin variant - og slaktes. Video: Rød Løper Vis mer

98 år gammel

En av «The Holiday»s kanskje mest folkekjære roller er den legendariske Hollywood-manusforfatteren Arthur Abbot.

Han ble spilt av skuespiller Eli Wallach, som hadde en årelang karriere på filmlerretet. Hans mest kjente roller er i filmene «The Good, the Bad and the Ugly», «The Godfather: Part III» og «How to Steal a Million».

98 ÅR: Eli Wallach gikk bort i 2014. Her med kona Anne Jackson under premieren i 2006. Foto: Gregory Pace / BEI / REX / NTB
98 ÅR: Eli Wallach gikk bort i 2014. Her med kona Anne Jackson under premieren i 2006. Foto: Gregory Pace / BEI / REX / NTB Vis mer

Han spilte også i «The Misfits», Marilyn Monroes siste film før hun døde. Juleklassikeren «The Holiday», som kom ut i 2006, var en av Wallachs siste roller.

Han døde i 2014, 98 år gammel.

LES OGSÅ: Nicole Kidman: - Deprimert etter bruddet

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer