«Småspioner»

Slik gikk det med stjernene i «Småspioner»

Alexa Penavega og Daryl Sabara kapret hver sin hovedrolle i «Småspioner» - noe som sikret dem solide karrierer.

KARRIERESTART: Daryl Sabora og Alexa Penavega fikk begge stjernestatus etter «Småspioner»-premieren for 19 år siden. Dette gjør de i dag. Foto: NTB Scanpix
KARRIERESTART: Daryl Sabora og Alexa Penavega fikk begge stjernestatus etter «Småspioner»-premieren for 19 år siden. Dette gjør de i dag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er allerede over 19 år siden «Spy Kids», eller «Småspioner» som mange kjenner den som, hadde suksess på kino. I takt med at filmen ble mer og mer populær, fikk også skuespillerne enorm oppmerksomhet internasjonalt.

I korte trekk handler «Småspioner» om et søskenpar som finner ut at foreldrene Gregorio, spilt av Antonio Banderas (59), og Ingrid, spilt av Carla Gugino (48), er tidligere hemmelige agenter.

Når de hører at flere av kollegene deres har forsvunnet på mystisk vis, blir de tvunget tilbake i bransjen. Dessverre ender de selv opp med å bli kidnappet, noe som fører til at barna deres må lære seg alt om det å være spioner slik at de kan redde foreldrene.

Daryl Sabara (27) og Alexa PenaVega (31) ble så å si stjerner over natten i rollene som henholdsvis Juni og Carmen Cortez, men de siste årene har det vært forholdsvis stille rundt begge stjernene.

Det betyr imidlertid ikke at de ikke har nok å henge fingrene i.

STJERNER: Filmene om familien Cortez var det mange som drømte seg bort i. Samtlige skuespillere fra filmen har gjort det svært godt etter suksessen. Foto: NTB Scanpix
STJERNER: Filmene om familien Cortez var det mange som drømte seg bort i. Samtlige skuespillere fra filmen har gjort det svært godt etter suksessen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere ekteskap

For mens Daryl giftet seg med den amerikanske artisten Meghan Trainor (26) for to år siden, har Alexa PenaVega lagt et ekteskap bak seg, og giftet seg på nytt. Fra 2010 til 2012 var hun gift med Sean Covel (44), før hun giftet seg med Carlos Pena jr. (30) i 2014.

De to har fått sønnene Ocean King (3) og Kingston James (11 md.) sammen.

Alexa har over 1,7 millioner følgere på Instagram. Der deler hun bilder fra hverdagen, som ektemannen og barna naturligvis er en stor del av.

Skuespilleren, som bare var 12 år da hun kapret rollen som Carmen Cortez, startet karrieren på lerretet bare fem år gammel. Hun har medvirket i en rekke filmer etter sitt store gjennombrudd, men det er likevel trolig «Småspioner»-filmene og «Machete Kills» man husker henne best fra.

For fem år siden var hun også med i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse».

FORANDRET: Alexa har blitt voksen siden hun spilte rollen som Carmen Cortez. Foto: NTB Scanpix
FORANDRET: Alexa har blitt voksen siden hun spilte rollen som Carmen Cortez. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dobbeldate ble ekteskap

Daryl på sin side giftet seg like før julaften for to år siden med artisten Meghan Trainor i deres bakgård i Los Angeles. Allerede to år tidligere fikk de øynene opp for hverandre, etter å ha blitt introdusert av skuespiller Chloë Moretz (23).

Det hele skal ha startet da Moretz planla en dobbeldate med duoen og sin daværende kjæreste, Brooklyn Beckham (21).

BARNESTJERNER: Tidlig på 2000-tallet fikk flere barnestjerner sitt gjennombrudd. Nå har alle blitt voksne - kjenner du dem igjen? Musikk: Epidemic Sound. Bilder: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

- Jeg ba henne finne den hyggeligste fyren til meg, og hun sa at «ok, det er kompisen min Daryl», har Meghan Trainor tidligere avslørt om sin første date med ektemannen i et intervju med People.

Daten fant sted, og både bowling og karaoke gjorde at «Småspioner»-skuespilleren vant hjertet til den Grammy-vinnende sangeren. Faktisk var Meghan skråsikker på at hun skulle gifte seg med skuespilleren.

EKTEPAR: Daryl giftet seg med Meghan Trainor for to år siden etter å ha vært på en minnerik date. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Daryl giftet seg med Meghan Trainor for to år siden etter å ha vært på en minnerik date. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg skrek «jeg er forelsket, og jeg bryr meg ikke om hvem som vet det» på øvinger, fortalte hun i intervjuet, og la til at Daryl ble med henne på turné kort tid senere.

- Det er litt klissete, men når du vet så vet du. Idet øyeblikket jeg så henne entre rommet, så visste jeg at hun var den rette. Alt ved henne. Vi gikk fra null til hundre og jeg ble med henne på veien. Man blir virkelig godt kjent når man bor på en turnébuss. Men vi elsker alt ved hverandre og kommuniserer godt, sa 27-åringen selv.

Utenom et forholdsvis profilert ekteskap med en berømt artist, har Daryl selv holdt liv i sin egen karriere. Det har han gjort ved å blant annet medvirke i «Polarekspressen», «World's Greatest Dad» og «Wizards of Waverly Place».

På Instagram har han over 400 000 følgere, og deler bilder fra hverdagen på settet og hjemme sammen med kona.

LES OGSÅ: Eksens hyllest vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer