«90 Day Fiancé»:

Slik gikk det med realityparene

Noen havnet i fengsel, andre avlyste bryllupet og flere har fått barn.

LYKKELIG GIFT?: Det er nok flere som lurer på hvordan det har gått med parene fra det populære realityprogrammet. Foto: Skjermdump fra Instagram
LYKKELIG GIFT?: Det er nok flere som lurer på hvordan det har gått med parene fra det populære realityprogrammet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tiden ruller den niende sesongen av seersuksessen «90 Day Fiancé» over norske TV-skjermer. Tidligere sesonger har bydd på flere uforglemmelige øyeblikk.

Realityprogrammet følger amerikanere som har funnet seg hver sin utenlandske forlovede, og som enten har søkt eller har fått K1-visum. Visumet er forlovedenes sjanse til å kunne bli i USA, men kun hvis paret gifter seg innen 90 dager.

I programmet får seerne følge parene gjennom de 90 dagene som potensielt kan ende i et ekteskap. Noe som byr på en herlig miks av store alder- og kulturforskjeller, heftige krangler, fordommer og ikke minst kjærlighet.

FULL KLINSJ: Amerikanske Gino er i Panama for å møte kjæresten Jasmine for første gang i «90 Day Fiancé: Before the 90 Days», og det går ikke helt etter planen. Video: Discovery + / Rød Løper Vis mer

Det er flere par som har prøvd lykken i programmet siden det først ble sendt i 2014. Er du nysgjerrig på hvordan det gikk med noen av disse parene? Da er det bare å fortsette å lese.

Rebecca Parrott og Zied Hakimi

Rebecca Parrott (51) og Zied Hakimi (28) fra sesong åtte er en velkjent duo for «90 Day Fiancé»-fansen. De møttes på Internett, og etter å ha datet over nettet en stund møttes de i Tansania - som er Zieds hjemland.

Veien mot ekteskap ble derimot ikke en dans på roser, og det faktum at Rebecca fortsatt var gift med sin ekskjæreste var ikke den optimale oppladningen til drømmebryllupet.

I serien får vi se dem takle kulturforskjeller, og de kjemper også mot fordommer fra andre. Rebecca er nemlig 23 år eldre enn Zied, og flere i hennes omgangskrets mistenker at hun blir utnyttet.

Tross motgangen sto paret på sitt og giftet seg i 2020. De er fortsatt gift, og ser hodestups forelsket ut på deres Instagram-kontoer.

Mike Youngquist og Natalie Podiakova

Et annet par seerne blir godt kjent med gjennom flere sesonger er Mike Youngquist (35) og Natalie Podiakova (36). De dukket sist opp i sesong åtte.

Natalie, som opprinnelig kommer fra Ukraina, slet med å tilpasse seg livet på Mikes gård i Sequim, Washington, og tilsynelatende kranglet de mer enn de ikke kranglet. Etter å ha vært i parterapi bestemte de seg imidlertid for å gjennomføre bryllupet, som skulle stå bare tre dager før deres 90 dager var over.

På selve bryllupsdagen fikk Mike kalde føtter og avlyste hele bryllupet. Natalie måtte pakke tingene sine og forlate gården, men på grunn av trøbbel med transporten ble hun nødt til å returnere til Mike. Det er nå de bestemmer de seg, til alles store overraskelse, for å gjennomføre planen og gifte seg likevel.

Lykken ble derimot kortvarig for paret, og Mikes onkel, Beau, bekreftet overfor In Touch i fjor at nevøen og Natalie ikke lenger var gift. De separerte seg allerede før det hadde gått et år.

Jovi Dufren og Yara Zaya

Forholdet mellom Jovi Dufren (32) og Yara Zaya (26) fikk en røff start da de allerede etter seks måneder fant ut at de var gravide. De bestemte seg for å beholde barnet, og Jovi fridde til Yara. Kort tid etter opplevde de dessverre en spontanabort.

Paret bestemte seg likevel for å fortsette i programmet, og ukrainske Yara flyttet inn til Jovi i New Orleans. I sesong åtte får fansen se paret krangle om alt som kan krangles om, og det så lenge ut til at drømmen om et bryllup hang i en tynn tråd.

HÅVER INN: Amerikanske Stephanie Matto, kjent fra reality-programmet «90 Day Fiancé» får reaksjoner for å selge sin egen fis på glass. Video: Kine Falch Vis mer

Etter noen uker i USA oppdaget Yara at hun var gravid igjen, og paret valgte også denne gangen å beholde barnet. Dette var også et mulig vendepunkt for paret, som giftet seg i Las Vegas i februar 2020.

Datteren Mylah kom til verden september samme år, og den lille familien lever fortsatt sammen i USA.

Brandon Gibbs og Julia Trubkina

Brandon Gibbs (28) og Julia Trubkina (28) dukket opp på skjermen for første gang i sesong åtte. Da ble seerne introdusert for et nyforelsket par, men det tok imidlertid ikke lang tid før livet med hverandre i USA bød på utfordringer for det unge paret.

Brandon bodde hjemme på familiegården med foreldrene sine da russiske Julia flyttet inn. Familien er av den konservative typen, og foreldrene nektet blant annet paret å sove sammen.

Etter en kort måned får Julia nok av å bo på familiegården, og det ble dårlig stemning i huset da hun fortalte sin forlovede at hun nektet å bo der. Tross all krangling ble paret likevel gift til slutt.

Brandon og Julia er fortsatt gift i dag, og på deres sosiale medier ser det også ut til at sistnevnte har fått et bedre forhold til sine svigerforeldre enn hva hun tilsynelatende hadde i serien.

«LOVE ISLAND UK»: Den tidligere reality-profilen Shaughna Fhillips raser mot produksjonen etter en ubehagelig opplevelse. Video: Rød Løper/TV 2 PLAY. Klipp: Luna Lea. Vis mer

Michael Jessen og Juliana Custodio

Michael Jessen (62) og over 30 år yngre Juliana Custodio (26) møttes på en yatch i Kroatia og falt pladask for hverandre. I sesong syv av «90 Day Fiancé» får seerne bli kjent med paret.

Brasilianske Juliana forlot modell-karrieren i Europa og reiste til USA for å gifte seg med Michael i 2019. Dessverre er det ikke alltid verdt å ofre alt for kjærligheten, og det er ikke alle ekteskap som varer livet ut.

I oktober ble det kjent at de ikke lenger var et par, og siden det har de levd separert. I februar - faktisk på valentinsdagen - i år leverte Juliana inn skillsmissepapirene. Det skrev People.

Alle spor fra ekteskapet er fjernet fra Julianas sosiale medier. Hun deler imidlertid flittig bilder av sin nye kjæreste, Ben Obscura. En knapp måned etter bruddet med Michael delte Juliana at hun og Ben ventet barn, og nylig fikk paret en liten sønn.

BRUDD: Kjærligheten går ikke alltid som planlagt. Vi har tatt en prat med tidligere «Ex on the beach»-deltaker Monica Gaustad om bruddet. Vis mer

Jorge Nava og Anfisa Arkhipchenko

Et av parene som har fått mye oppmerksomhet etter at de dukket opp i seriens fjerde sesong er Jorge Nava (33) og Anfisa Arkhipchenko (26).

Underveis i sesongen så vi duoen - som møttes på Facebook - forsøke å finne ut av livet sammen etter at Anfisa flyttet fra Russland til fordel for livet med Jorge i California.

På skjermen fikk fansen se paret ha flere opphetede krangler, og Anfisa innrømmet faktisk at hun bare var sammen med Jorge på grunn av pengene hans, noe hun forsvarte med at hun mente han bare var interessert i hennes utseende. Tross dette endte paret opp som gift i 2016.

Men siden den gang har det skjedd mye for duoen. I februar 2018 ble Jorge nemlig tatt med over 132 kilo marihuana i bilen. Han ble arrestert på stedet, og fikk to og et halvt år i fengsel.

Tross noen lange måneder i fengsel ble ikke paret skilt før i 2020, skrev In Touch. Likevel var ikke forholdet uproblematisk under soningen av dommen.

REALITy-SNAKKISER: Reality-TV inneholder mange overraskelser, men noen hendelser skiller seg definitivt mer ut enn andre. Her er noen av de merkeligste øyeblikkene. Video: Rød Løper Vis mer

Jorge fortalte i en gjenforeningsepisode av «90 Day Fiancé» at Anfisa hadde fortalt at hun ikke ville være med han lenger to måneder inn i soningsperioden. Videre uttrykket han at han ønsker henne alt godt, skriver ET Online.

Elizabeth Potthast Castravet og Andrei Castravet

Elizabeth Potthast (30) møtte sin utkårede, Andrei Castravet (36) fra Moldova i Dublin. Paret var med i realityseriens femte sesong, og møtte stor motstand fra førstnevntes familie både før og underveis i de 90 dagene.

Familien til Elizabeth var skeptiske til Andrei, og til det faktum at han ikke kunne jobbe og forsørge familien med en gang. De ble likevel gift, og hadde et bryllup både i USA og Moldova.

De er fortsatt gift i dag, og har blitt en liten familie. I 2019 ble de foreldre til datteren Eleanor, og i vår kunne paret avsløre at de venter barn nummer to.

Evelyn Cormier og David Vazquez Zermeno

Evelyn Cormier (23) møtte sin kommende forlovede David Vazquez Zermeno (31) fra Spania på sosiale medier. Gjennom sesong fem fikk seerne følge det unge, kristne paret på veien mot ekteskap.

Paret møtte flere utfordringer underveis, hvor ett av de var at Evelyn ikke ønsket å forlate hjembyen Claremont til fordel for en større by, slik David ønsket. Tross flere utfordringer, noen større enn andre, ble paret likevel gift i 2017.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Etter fire års ekteskap, og flytting til Los Angeles, ble det imidlertid kjent at ekteparet gikk fra hverandre i november 2021. Fem måneder senere leverte Evelyn inn skillsmissepapirene.

Etter separasjonen i november åpnet Evelyn seg om ekteskapet til In Touch Weekly, hvor hun blant annet beskrev forholdet som giftig.

- Jeg har vært utsatt for psykiske og følelsesmessige overgrep grunnet et lidenskapsløst, sexløst og narsissistisk forhold, hevdet hun.

David, på sin side, avviste påstandene og sa følgende:

- Ut av respekt for vårt ekteskap som varte i fire år, ønsker jeg ikke å avsløre flere detaljer.

LES OGSÅ: Realitystjerne dømt for kidnapping

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer