VILLE TILSTANDER: Kendra Wilkinson (t.v), Holly Madison og Bridget Marquardt var fokuset i serien «Playboyjentene», som i Norge var å se på TV 3. Nå har alle gått hver sin vei, og ingen bor lenger sammen med Playboy-kongen. Hvor har de tatt veien? Foto: E!, TV 3
VILLE TILSTANDER: Kendra Wilkinson (t.v), Holly Madison og Bridget Marquardt var fokuset i serien «Playboyjentene», som i Norge var å se på TV 3. Nå har alle gått hver sin vei, og ingen bor lenger sammen med Playboy-kongen. Hvor har de tatt veien? Foto: E!, TV 3 Vis mer

Hugh Hefner datet Kendra, Holly og Bridget på en gang:

Slik gikk det med «Playboypikene»

De bodde alle sammen med verdens mest notoriske ungkar. Nå har alle forlatt ham. 

Publisert

(Seoghør.no): Hvordan foregår egentlig det daglige livet inne i et av verdens dyreste herskapshus?

Det ville E! finne ut av på midten av 2000-tallet. Serien om «Playboyjentene» fulgte livet på innsiden av Playboy Mansion, og fokuserte spesielt på forholdet mellom Hugh Hefner (90) og alle hans unge kjærester.

Totalt seks sesonger ble laget, og jentene Holly Madison (37), Bridget Marquardt (43) og Kendra Wilkinson (31) sto i fokus fram til innspillingslutt i 2010.

Mye har skjedd siden den gang. Ingen av de beryktede Playboy-modellene bor lenger sammen med Hefner, og etter utflytting har beskyldninger og avsløringer om livet på innsiden kommet fra flere av dem.

HVERDAGSLIG: Drinker, fester, nakenfotoshooter og store luksusbasseng var hverdagen for jentene da de bodde sammen med Hefner. Foto: E!, TV 3
HVERDAGSLIG: Drinker, fester, nakenfotoshooter og store luksusbasseng var hverdagen for jentene da de bodde sammen med Hefner. Foto: E!, TV 3 Vis mer

Slik har det gått med «Playboyjentene»:

Forsikring og skandalebok

Holly Madison flyttet inn i det legendariske Playboy-huset i 2001, og skulle raskt vise seg å bli en av Hefners personlige favoritter. Den blide Oregon-jenta ble av mange sett på som en slags storesøster i huset, og hun hadde store planer for sin framtid med den søkkrike Playboy-gründeren.

Kate Moss avbildet i flere sammenhenger med familie og på rød løper i forbindelse med at henne stiller i Playboy Video licensed from Splash Vis mer

Hun har uttalt at hun ønsket å stifte familie med Hefner, men det var han langt fra interessert i. Han har nemlig ikke hatt noe særlig hell med sine ekteskap, og ville derfor ikke ødelegge forholdet med Madison, sa han i 2008 ifølge Fox.

Samme år, etter å tilsynelatende ha levd et liv i sus og dus, annonserte hun at forholdet var over og at hun skulle flytte ut. Hun fortalte at hun aldri skulle ha kjæreste igjen, og at karrieren skulle stå i fokus framover.

LYKKELIG MED NYTT LIV: Holly Madison er i dag småbarnsmor og sammen med Pasquale Rotella, som hun først møtte i 2011. De to bor sammen i Los Angeles sammen med barna Rainbow Aurora og Forest Leonardo Antonio. Sistnevnte er hun her gravid med. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG MED NYTT LIV: Holly Madison er i dag småbarnsmor og sammen med Pasquale Rotella, som hun først møtte i 2011. De to bor sammen i Los Angeles sammen med barna Rainbow Aurora og Forest Leonardo Antonio. Sistnevnte er hun her gravid med. Foto: NTB scanpix Vis mer

De ordene måtte hun spise seinere. I 2013 giftet hun seg i Disneyland med Pasquale Rotella, som hun samme år fikk dattera Rainbow Aurora med. Paret bor nå i Las Vegas sammen, og har også sønnen Forest Leonardo Antonio, som kom til verden i august 2016.

På tross av at hun har holdt en relativt lav profil, har ikke Madison vært helt fri for skandaler de siste åra. I fjor bekreftet realitystjerna overfor People at hun har forsikret brystene sine for drøye åtte millioner norske kroner.

- Om noe hadde skjedd med puppene mine, hadde jeg vært arbeidsledig i noen måneder og sikkert mistet en million dollar. Derfor beskyttet jeg fordelene mine, sa hun den gang.

TIL ANGREP: Madison kom med sterke anklager mot Hugh Hefner i sin første bok, en biografi om hvordan livet på innsiden av Playboy Mansion foregikk. Her er de to sammen i 2007, ett år før de gikk fra hverandre. Foto: Reuters, NTB scanpix
TIL ANGREP: Madison kom med sterke anklager mot Hugh Hefner i sin første bok, en biografi om hvordan livet på innsiden av Playboy Mansion foregikk. Her er de to sammen i 2007, ett år før de gikk fra hverandre. Foto: Reuters, NTB scanpix Vis mer

Det er hennes suksess som forfatter som imidlertid har skapt mest oppstyr. Boka «Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny» var på den prestisjetunge førsteplassen på New York Times' bestselgerliste i tre uker, og var totalt tre måneder på lista i 2015.

I boka om hennes tid ved Playboy Mansion kom mange anklager mot Hefner og hans angivelige strenge regime.

Madison hevder at alle jentene måtte ha på seg identiske pyjamaser ved leggetid, tenne Hefner mens han onanerte og at de ved fester i huset måtte oppholde seg ved hans bord til enhver tid. Det kom også fram at han angivelig skal ha gitt dem åtte tusen kroner i uka til å bruke på klær, og at det var forventet at jentene skulle delta i gruppesex, skriver Cosmopolitan, som siterer fra boka.

TIL SALGS: For i underkant av 1,8 milliarder norske kroner kan du sikre deg en av verdens mest kjente private eiendommer - Playboy Mansion i Holmby Hills vest for Los Angeles. Video: NTB Reuters Vis mer

Til E! har Hefner uttalt at han synes det er synd at «enkelte velger å skrive om historien, i et forsøk på å holde seg i rampelyset».

Sexvideo og homotrøbbel

Kendra Wilkinson var en annen av jentene som var nærmest Hefner i programmet. Hun tok rollen som den sportsinteresserte guttejenta, etter å ha flyttet inn i 2004. Wilkinson møtte Hefner på 78-årsdagen hans, og det tok ikke lang tid før de ble «kjærester».

Hun hadde akkurat kommet ut av videregående den gang, og ante ikke at sex med Playboy-sjefen var et av kriteriene for å bo der, sa hun ifølge Page Six i 2014.

KYSS: Kendra Wilkinson flyttet ut av Playboy-huset i 2009, etter å ha funnet kjærlighet på utsiden. Her får hun et kyss på kinnet av Hefner i Munchen i 2006. Foto: NTB scanpix 
KYSS: Kendra Wilkinson flyttet ut av Playboy-huset i 2009, etter å ha funnet kjærlighet på utsiden. Her får hun et kyss på kinnet av Hefner i Munchen i 2006. Foto: NTB scanpix  Vis mer

- Jeg måtte være veldig full eller røyke mye marijuhana for å overleve disse kveldene. Jeg brydde meg ikke så mye om hva som skjedde før neste dag.

Til tross for at hun var en av de mest populære karakterene i «Playboyjentene», såpass populær at hun fikk sin egen selvtitulerte spin-off-serie, forlot hun Hefner og palasset i 2009.

PLAYBOY: Den kommende Amazon-serien bygger på over 17 000 timer med film, samt 2 600 personlige notater fra Hugh Hefners personlig arkiver. Video: Amazon. Vis mer

- Jeg ønsket ikke å gifte meg med ham. Jeg datet utenom forholdet vårt, men jeg hadde nok respekt til å ikke gå offentlig ut med noen av forholdene, fortalte hun på «Kocktails With Khloé» i fjor.

Stjerna fant nemlig tonen med den tidligere NFL-stjerna Hank Baskett (34) på utsiden. De to giftet seg sommeren 2009, på Playboy-palasset. Hefner skulle egentlig «gi vekk bruden», men det ble til slutt hennes bror som fikk æren. En måneds tid etter bryllupet annonserte paret at de skulle få sitt første barn, som kom til verden i desember. Han fikk navnet Hank Baskett IV.

GIFT: Wilkinson og den tidligere NFL-stjerna Hank Baskett ga hverandre sitt «ja» i 2009. I dag har de to barn og er fortsatt lykkelig gift. Her er de sammen på premiere i Los Angeles i 2010. Foto: NTB scanpix
GIFT: Wilkinson og den tidligere NFL-stjerna Hank Baskett ga hverandre sitt «ja» i 2009. I dag har de to barn og er fortsatt lykkelig gift. Her er de sammen på premiere i Los Angeles i 2010. Foto: NTB scanpix Vis mer

I mai 2014 fikk de sitt andre barn, dattera Alijah Mary. På hjemmefronten har ikke alt gått knirkefritt for seg for Wilkinson og Baskett. For tre år siden måtte hun gå ut og avkrefte at ektemannen var homofil.

Det gikk rykter om at ektemannen ikke bare hadde vært utro mot Kendra, men at affæren i tillegg skulle ha skjedd med en transeksuell modell.

- Jeg spurte Hank rett ut om noe hadde skjedd. Han svarte: «Nei, jeg håper du tuller med meg? Dette er galskap!». Så jeg trodde ham. Han er ikke homofil, sa hun til People.

En annen skandale har også truet Wilkinsons omdømme de siste åra. I 2010 dukket det opp en hjemmelaget sexvideo, der «Playboyjentene»-stjerna har seg med en mann, ifølge Fox.

Advokatene hennes kunne fortelle at de vurderte rettighetene hennes, og at Wilkinson ville saksøke dersom videoen ble gitt ut av Vivid Entertainment. Det er ikke bekreftet hva som nå har skjedd med filmen.

Var fortsatt gift

Den tredje som utgjorde den populære trioen i «Playboyjentene», Bridget Marquardt, var aldri en såkalt Playmate. Det vil si at hun aldri stilte opp naken i det eksplisitte herremagasinet. Det skal sies at ingen av de andre i trioen heller var det, men alle har likevel posert nakne i forbindelse med innspillingen av serien.

VAR ÆRLIG: Bridget Marquardt valgte å hele veien være åpen overfor Hefner om at hun fortsatt teknisk sett var gift. I 2009 forlot hun huset og Playboy-kongen. Her er de på boksignering sammen i 2005. Foto: NTB scanpix
VAR ÆRLIG: Bridget Marquardt valgte å hele veien være åpen overfor Hefner om at hun fortsatt teknisk sett var gift. I 2009 forlot hun huset og Playboy-kongen. Her er de på boksignering sammen i 2005. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mens både Wilkinson og Madison kan sies å ha sine svin på skogen, har Marquardt holdt en relativt lav profil etter å ha forlatt Playboy-huset i 2009.

Hun flyttet inn i oktober 2002, men bar med seg en hemmelighet inn i forholdet med Hefner. Hun var nemlig fortsatt gift. Det var derimot ingen ektemann som ventet på henne hjemme i Oregon, for hun separerte seg før hun flyttet til Los Angeles og Playboy-livet.

Hun bekreftet historien overfor Star Magazine i 2007.

- Hef visste dette fra starten av (...) Jeg er 33 år, så om jeg ikke hadde vært gift, hadde jeg følt meg som en gammel tante akkurat nå, sa hun den gang.

Marquardt skulle likevel finne lykken igjen etter at skilsmissen ble godkjent og etter å ha forlatt Playboy-huset. I 2008 begynte hun å date regissør Nicholas Carpenter, og i oktober i fjor forlovet de to seg.

Ifølge US Magazine fikk ringen de hadde valgt oppmerksomhet i etterkant. Mens noen velger en enkel diamant, hadde paret heller valgt å gå for en utsmykket edderkopp.

LES OGSÅ: Avslører intime detaljer fra soverommet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer