«90 Day Fiancé»:

Slik gikk det med parene

Hvem er fortsatt gift, hvem fikk barn og hvem avlyste bryllupet? Slik gikk det med «90 Day Fiancé»-parene.

LYKKELIG SLUTT?: Det er nok trolig flere seere som lurer på hvordan det har gått med parene fra det populære realityprogrammet. Foto: Skjermdump fra Instagram
LYKKELIG SLUTT?: Det er nok trolig flere seere som lurer på hvordan det har gått med parene fra det populære realityprogrammet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Sesong åtte av seersuksessen «90 Day Fiancé» har rullet og gått på norske TV-skjermer denne våren. Serien, som tidligere har bydd på flere uforglemmelige øyeblikk som har spredt seg som en farsott på nettet, har levd opp til forventningene også denne gangen.

Realityprogrammet følger syv amerikanere som har funnet seg hver sin utenlandske forlovede, og som enten har søkt eller har fått K1-visum.

Visumet er kjærestenes eneste sjanse til å bli værende i USA, men det er imidlertid bare hvis paret gifter seg innen 90 dager. Gjennom realityprogrammet følger seerne ivrig med på parenes kronglete vei mot det som potensielt kan bli til et ekteskap.

Med en herlig miks av store aldersforskjeller, sex-nekt og heftig krangling er dette oppskriften på et realityprogram de fleste trolig ikke vil gå glipp av. Og er du av den nysgjerrige typen så har In Touch allerede sjekket hvordan det gikk med parene. Det kan du lese mer om nedenfor.

SLO AN: Rosemarie Vega og Ed Brown ble et populært par å følge og gikk viralt etter opptredenen i «90 Days Fiancé». Nå snakker Rose ut om livet etter programmet. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Møtte stor motstand

Rebecca Parrott (50) og Zied Hakimi (27) er en velkjent duo for ihuga «90 Day Fiancé»-fans. Paret møttes ansikt til ansikt for første gang i Zieds hjemland, Tunisia, etter å ha datet over nettet en stund.

«OLSENBANDEN JR:» «Olsenbanden jr.» herjet på 2000 tallet, så vi har tatt en prat med Lars Andersen, kanskje bedre kjent som «Benny», for å høre hva han gjør på i dag. Vis mer

Veien mot forlovelse var derimot ikke som en nyforelsket dans på roser, og det faktum at Rebecca fortsatt var gift med sin ekskjæreste var ikke den optimale oppladningen til drømmebryllupet.

De får imidlertid innvilget visum og Zied får flytte inn hos Rebecca i Georgia. I serien fikk vi se dem takle store kulturforskjeller, samt kjempe mot fordommene fra menneskene rundt.

Rebecca er nemlig 23 år eldre enn Zied, og flere av hennes venner og familier mistenker at hun bare blir utnyttet.

Tross all motgang står paret på sitt og gifter seg 19. april i fjor. En rask titt på deres Instagram-profiler tilsier at de fortsatt er hodestups forelsket og nylig har feiret papirbryllup.

Rebecca avslører også flere store forandringer ved sitt eget utseende, kjenner du henne igjen?

Paret deler hyppige oppdateringer fra sine liv på sosiale medier, og nylig kunne Rebecca dele en nyhet: hun har startet med OnlyFans.

«Jeg gjorde det! Jeg kommer selvfølgelig til å lesse ut sexy bilder / videoer, men jeg vil også dele hverdagen min. (...) Men jeg kommer ALDRI til å legge ut helt nakne bilder.». Det skriver hun selv på Instagram, og legger også til at hun har ektemannens fulle støtte.

FLØRT: «Moccababe» har hatt en flørt med Marius Forodden mens de spilte inn «Ex and the city», slik gikk det med realityflørten. Vis mer

Reiste fra sønnen sin

Hazel Cagalitan (28) og Tarik Myers er også et av de parene som har vært på skjermen tidligere. I serien flytter Hazel fra Filippinene til Virginia Beach for å bo med Tarik. Hun blir også stemor til hans åtte år gamle datter, Ari.

Hennes egen sønn på åtte, Harry, må bli igjen hjemme i Filippinene sammen med faren sin.

Paret diskuterer raskt muligheten for et åpent ekteskap, da de også tidligere har hatt en felles kjæreste, nemlig Minty. Hazel er biseksuell og vil gjerne ha en jentekjæreste, samtidig som hun er sammen med Tarik, noe sistnevnte virker mer enn villig til å godta.

Det blir likevel drama når Hazel finner ut at Tarik har snakket med ekskjæresten bak ryggen hennes.

Etter mye om og men ender faktisk paret opp med å sette en dato for bryllupet, men bare dager før den store dagen oppdaget Hazel at Tarik igjen hadde snakket med en dame bak ryggen hennes.

En heftig krangel senere var imidlertid paret klare til å legge dramaet bak seg, og 7. juni 2020 giftet de seg. Nå gjenstår det å se om Hazel etterhvert også får seg en jentekjæreste på si.

På Instagram ser vi at Hazel endelig ble gjenforent med sønnen sin, Harry. Og selv om paret var på iherdig leting etter en felles jentekjæreste, ser det ut til at de klarer seg med hverandre, enn så lenge.

Tidligere i sommer feiret de også sitt første år som mann og kone.

Ombestemte seg

Natalie (35) og Mike (34) er det tredje paret som gjorde comeback i sesong åtte, til fansens store overraskelse. Det siste vi så fra paret var da Natalie i sesong syv avslørte at hun ikke var klar til å si at hun var forelsket i kjæresten. Nå er de tilbake, og det går ikke knirkefritt denne gangen heller.

Natalie slet med å tilpasse seg livet på Mikes gård i Sequim, Washington, og de så ut til å krangle om absolutt alt. Etter å ha vært i parterapi bestemte de seg likevel for å gå gjennom med giftermålet. Bryllupet skulle stå bare tre dager før deres 90 dager var over.

På selve bryllupsdagen ombestemmer Mike seg og avlyser hele bryllupet. Det blir dramatisk når Natalie pakker for å reise hjem, men hun møter trøbbel på veien og tvinges til å returnere til gården. Der har de 24 timer på å bestemme seg for hva de skal gjøre med bryllupet. Overraskende nok gjennomfører de planen og blir gift.

FRIENDS, LOVERS OR NOTHING: Den første sesongen av «Singletown» er unnagjort - vi har pratet med parene som ble igjen til slutt. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Lykken var derimot kort, og nå har Mikes onkel Beau bekreftet overfor In Touch at nevøen og hans utvalgte ikke var gift veldig lenge. Natalie mener at Mike har gjort noe han ikke skulle gjort med en venninne, noe både han og venninnen nekter for.

De separerte seg allerede før det hadde gått et år, og ser ikke ut til å ha gått fra hverandre som venner. Beau skal også ha sagt at han virkelig håper de har gjort det slutt for godt.

35-åringen ser uansett ut til å ha gått videre og fokuserer heller på YouTube og sin egen matlagingskanal. Men i sin siste Instagram-post kan det virke som hun sender et stikk til eksmannen.

Under bildet skriver hun nemlig følgende:

«Jeg respekterer den som respekterer meg når jeg ikke er der», som kan være et stikk til hendelsen med venninnen hun hardnakket mener har skjedd.

Klinsj med familien

Julia Trubkina (27) og Brandon Gibbs (27) var noen av nykommerne i sesong åtte, og alle kunne se at de var nyforelsket. Det tok likevel ikke lang tid før det ble kjepper i hjulene for det unge paret.

Brandon bor hjemme hos foreldrene på familiegården, og familien er av den konservative typen. Foreldrene nekter å la paret sove sammen, og det blir dårlig stemning når Brandons mor praktisk talt tvinger Julia til å begynne på prevensjon mot sin vilje.

Gårdslivet innebærer tidlige morgener, lange arbeidsdager og skitt under neglene, noe som passer gogo-danseren Julia ekstremt dårlig.

Etter en liten måned har hun fått nok av dyrestell og sier til kjæresten at hun nekter å bo på gården. Det skaper en klinsj mellom Brandon og foreldrene, og sistnevnte begynner å bli redde for at de skal miste sønnen.

Tl tross for mye krangling og uvennskap gifter paret seg til slutt. Ekteparet blir værende på familiegården, og Julia ser ut til å trives bedre enn tidligere. Ifølge deres sosiale medier har de til og med gått til anskaffelse av en felles firbeint venn.

Paret ser også ut til å ha funnet tonen med et annet «90 Day Fiancé»-par:

Julia og Brandon er nå med i en av «90 Day»-spin off-seriene, nemlig «90 Day Fiancé: Happily Ever After?».

Kranglefantene

Yara Zaya og Jovi Dufren kan sies å være det mest kranglete paret som deltok i sesong åtte. Forholdet deres fikk en røff start da de etter bare seks måneder fant ut av de var gravide.

Selv om ingen av de var klare for å ta imot et barn, bestemte de seg likevel for å beholde det. Jovi fridde til Yara, men kort tid etter opplevde de en spontanabort.

De bestemte seg for å fortsette prosessen med K1-visumet, og Yara flyttet inn til Jovi i New Orleans, Louisiana. Paret kranglet om alt mulig, og god stemning ble sjelden observert. Drømmen om et bryllup hang i en stadig tynnere tråd.

Et mulig vendepunkt var da Yara oppdaget at hun var gravid igjen. Paret var fortsatt ikke klare til å bli foreldre, men Yara mente noe annet var uaktuelt. Mot alle odds karret kranglefantene seg ned kirkegulvet og ble smidd i hymens lenker.

Ikke nok med det, Yara og Jovi har fått sitt første barn og har blitt en familie på tre. Den nybakte moren ligger ikke på latsiden av den grunn. Etter deltakelsen i programmet startet hun opp sin egen klesbutikk på nett.

For tiden ser det ut til at paret har sommerferie og nyter tiden med sin lille familie i storbyen New York:

Arrestert i Mexico

Amira Lollysa (28) og Andrew Kenton (32) debuterte som kjærestepar i det kjente TV-programmet denne sesongen.

Paret startet forholdet over Internett, og Andrew fridde til Amira den første gangen de møttes i den «virkelige» verden, og deretter startet prosessen for å få den franske jenta inn i USA.

Bare dager før Amira skulle reise, kom pandemien og USA stengte grensene for europeere. Stadig mer fortvilet søkte det ferske paret etter et smutthull i reglene som kunne føre dem sammen. Veien gikk gjennom Mexico, men lykken ble kortvarig.

Amira ble holdt igjen av tollvesenet da hun landet i Mexico, og ble sendt rett hjem igjen før hun i det hele tatt fikk snakket med sin forlovede.

Denne hendelsen ble starten på en veldig dårlig stemning mellom paret. Amira slet etter hendelsen i Mexico, og da Andrew presset henne til å reise igjen, havnet de i en voldsom krangel som endte med brudd.

Nå er det fullstendig isfront mellom dem.

På hver sin Instagram har de spydd ut anklager mot hverandre, hvor de andre «90 Day Fiancé»-parene også har kastet seg på. Også Andrews mor skal ha kastet seg inn i ilden og sendt stygge kommentarer i retning sin tidligere svigerdatter.

Sjalusi og utroskap

Programmets siste, men langt ifra minst interessante par, er Stephanie Davison (52) og Ryan Carr (27).

Stephanie er en velstående dame som ikke legger skjul på at hun foretrekker yngre menn, som hun mer enn gjerne overøser med gaver.

Stephanie og Ryan er forlovet, men deres største problem er førstnevntes sjalusi. Ryan har blitt tatt på fersk gjerning mens han har tekstet andre jenter. I serien er det derimot hun som skjuler en stor hemmelighet.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

Stephanie reiser til Ryans hjemland Belize, for å tilbringe tid med sin forlovede. Med seg har hun en hel koffert fylt med klokker, sko og klær til sin 25 år yngre kjæreste.

Men ting snur fort når Stephanie innrømmer å ha ligget med Ryans fetter, Harris, da de to hadde pause. Ryan tilgir henne, men forholdet har ingen fremtid og de gjør det slutt på grunn av deres mange problemer.

Stephanie blir værende på Belize, og bestemmer seg for å be over Harris. De to har en romanse resten av Stephanies opphold, men hun dumper han når ferien tar slutt.

I etterkant har hun blitt observert med flere ulike unge menn, foreløpig uten å bekrefte noe forhold.

Mon tro om hun avslører noe i sitt nye talkshow, «Sofa Talk With Steph»?

LES OGSÅ: Dette gjør «Gossip Girl»-stjernene i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer