Paradise Hotel:

Slik gikk det med «Paradise Hotel»-profilene

Noen har fått kjærester og babyer, andre nyter singellivet og nye karrierer.

REALITYMINNER: Kristian René Johansen, Aurora Gude og Iselin Michelsen har ikke glemt sin tid i TV3s realityserie. Foto: Privat
REALITYMINNER: Kristian René Johansen, Aurora Gude og Iselin Michelsen har ikke glemt sin tid i TV3s realityserie. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(SEOGHØR.NO): Siden den første norske «Paradise Hotel»-sesongen hadde premiere i 2009, har TV-seerne latt seg både forarge og glede over deltagernes intriger i Mexico.

Allerede i den første sesongen måtte programleder Triana Iglesias gripe inn da to av de kvinnelige deltakerne startet en mobbekampanje mot sin konkurrent Margrethe Storlid.

I flere sesonger har også romantikken blomstret mellom flere av deltakerne, både under innspillingen og etter at de kom hjem til Norge.

I 2012 skapte Vida Lill Gausemel Berge historie, da hun ble den første finalisten som slapp kula og stakk av gårde med hele premiepotten på 300 000 kroner.

Vida Lill delte imidlertid potten med Stian «Staysman» Thorbjørnsen - som senere har gjort suksess på hitlistene med duoen «Staysman & Lazz» og på egen hånd i «Skal vi danse».

Vi tok en ringerunde til flere av de mest profilerte deltakerne gjennom tidene for å høre hva de driver med i dag.

Kristian René Johansen, deltaker i 2012 og 2013:

Selverklært «president av Paradise Hotel». Forlovet seg inne på hotellet med realitykollega Tina Skovdal (forlovelsen ble senere avbrutt).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer