BEGIVENHETSRIK TID: Livet etter «Paradise Hotel» var travle for Elin Bergius, Christian Fredrik Trælnes, Pierre Olsson, Isabel Raad og Martine Sjøhaug. Foto: Privat
BEGIVENHETSRIK TID: Livet etter «Paradise Hotel» var travle for Elin Bergius, Christian Fredrik Trælnes, Pierre Olsson, Isabel Raad og Martine Sjøhaug. Foto: PrivatVis mer

Slik gikk det med Paradise Hotel-profilene

- Livet har blitt snudd på hodet.

SEOGHØR.NO: En ny sesong av det populære TV3-programmet «Paradise Hotel» har premiere i kveld, og fjorårets deltakere gir dermed stafettpinnen videre til årets livlige gjeng.

Det var flere av deltakerne i fjorårets sesong av realityserien som fikk mye oppmerksomhet, blant annet Elin Bergius (22) og Christian Fredrik Trælnes (21) som ble kjærester i programmet. 

Fikk barn sammen

Ett år senere har livet blitt snudd på hodet.

Nylig har paret flyttet til Elins hjemland Sverige, og i starten av mars ble de foreldre til en liten datter.

- Alt er helt fantastisk, jublet de til Seoghør.no da lille Juni Nicole Trælnes kom til verden.

Saken fortsetter under bildet. 

NY HVERDAG: Christian Fredrik og Elin ble kjærester etter realityserien. I dag er de nybakte foreldre og er bosatt i Sverige.  Foto: Privat
NY HVERDAG: Christian Fredrik og Elin ble kjærester etter realityserien. I dag er de nybakte foreldre og er bosatt i Sverige. Foto: Privat Vis mer

Elin på sin side gjør stor suksess med sin egen blogg, og hun legger ikke skjul på at hverdagen forandret seg brått etter hun fikk beskjed om at hun skulle bli mamma. 

Endelig! Verdens aller beste følelse! Meg og Elin har blitt foreldre til lille Juni Nicole har aldri vært lykkeligere!

Et bilde publisert av Christian F. Trælnes Super CF (@trelnes)

- Vi har begge blitt tvunget til å vokse opp på veldig kort tid og det ser jeg ikke på som noe negativt. Jeg kunne ikke tenkt meg å leve et annet liv enn det jeg gjør i dag, eller å dele det med et annet menneske enn CF, har Elin fortalt til Seoghør.no. 

Den nybakte pappaen er også storfornøyd med livet, og ser på «Paradise Hotel» som er svært positiv erfaring. 

- Hadde jeg ikke vært med der, hadde jeg ikke hatt det slik som jeg har nå. Så det å ha vært med der har forandret livet mitt veldig positivt. En kjempefin opplevelse, fortalte «CF» til Seoghør.no like før jul. 

Ble sammen til slutt

Et annet «Paradise Hotel»-par som ikke akkurat har blitt glemt etter fjorårets sesong, er Isabel Raad (21) og Pierre Louis Olsson (21). 

BLE SAMMEN: Pierre og Isabel ble et par like før jul. I dag gjør begge stor suksess med hver sin blogg.  Foto: Privat
BLE SAMMEN: Pierre og Isabel ble et par like før jul. I dag gjør begge stor suksess med hver sin blogg. Foto: Privat Vis mer

I juli i fjor skapte Pierre overskrifter da han innrømmet overfor Seoghør.no at han hadde vært utro mot sin daværende kjæreste Martine Sjøhaug (21).

I november innrømmet Pierre og Isabel at de i dag er kjærester.

Turtelduene jobber begge som bloggere, og det siste året har de begge brukt mye tid på å reise.

Rett før jul var paret i Thailand, hovr de jobbet som promotører for et utested. 

-  Jeg ser tilbake på «Paradise Hotel» som noe av det beste jeg har gjort. Jeg savner det sinnsykt mye! Jeg traff så fine mennesker, hadde det dødsgøy og fikk en opplevelse for livet, fortalte Raad til Seoghør.no. 

Nylig tok Isabel en brystoperasjon, som hun også  skrev om på bloggen sin. For et par uker siden gjennomgikk hun også en neseoperasjon.

Pierre legger ikke skjul på at han stortrives med livet etter realityserien.

- Jeg er fortsatt livsnyter! «Paradise Hotel» er noe av det morsomste jeg har opplevd. Ser frem mot en ny sesong, så vi kan se om de nye deltakerne slår oss, sier han lurt til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet. 

LYKKELIGE: Pierre og Isabel har begge delt på hver sin blogg at de er svært forelsket i hverandre.  Foto: Privat
LYKKELIGE: Pierre og Isabel har begge delt på hver sin blogg at de er svært forelsket i hverandre. Foto: Privat Vis mer

Vil ikke ha kjæreste

Martine, som vant hele konkurransen sammen med eks-kjæresten Pierre i 2015, ble hjerteknust etter hun fant ut av utroskapen.

Etter den turbulente tiden, innrømmet Martine imidlertid til Seoghør.no at hun prioriterer studier, jobb og ikke minst seg selv. 

- Jeg jobber på sykehjem og som negldesigner, og stortrives med det! Jeg har overhode ikke lyst eller tid til en kjæreste. 

- «Paradise Hotel» forandret meg som person, det å sitte å se seg selv i så mange forskjellige situasjoner gjør noe med en person. Jeg husker «Paradise Hotel» som en helt unik opplevelse, og jeg er utrolig glad for at jeg fikk oppleve det, innrømmet hun. 

TRIVES SOM SINGEL: Martine Sjøhaug har fortalt Seoghør.no at hun ikke føler at hun har tid til en ny mann i livet sitt.  Foto: Privat
TRIVES SOM SINGEL: Martine Sjøhaug har fortalt Seoghør.no at hun ikke føler at hun har tid til en ny mann i livet sitt. Foto: Privat Vis mer

LES OGSÅ: Her avsløres «Paradise Hotel»-deltakerne