«Love Island UK»:

Slik gikk det med «Love Island»-parene

Ekteskap, babyer og brudd. Slik gikk det med de mest minneverdige parene fra realitysuksessen.

CHLOBY: Toby Armolaran og Chloe Burrows er i dag samboere. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/NTB
CHLOBY: Toby Armolaran og Chloe Burrows er i dag samboere. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år benker realityfansen seg foran skjermen for å se unge fra kriker og kroker av Storbritannia finne kjærligheten på «Love Island».

I fjor endte vinnerne Millie Court (25) og Liam Reardon (22) opp med pengepremien- og hverandre.

BRUDD: Millie Court og Liam Reardon sjokkerte fansen med å gå hvert til sitt. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/NTB
BRUDD: Millie Court og Liam Reardon sjokkerte fansen med å gå hvert til sitt. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/NTB Vis mer

Paret forble kjærester etter sendeslutt, men overrasket fansen forrige måned ved å annonsere at de hadde gått hvert til sitt.

Men til tross for triste «Love Island»-nyheter, er det flere par som har holdt sammen etter at kameraene er pakket ned.

Ble ikke vist på TV

Til fansens store glede er Faye Winter (26) og Teddy Soares (27) fra sesong 7 fremdeles like forelsket som de var i villaen for ett år siden, ifølge Us Weekly. I ettertid har Winter delt et romantisk øyeblikk som seerne ikke fikk se i realityserien.

- Det var faktisk jeg som sa at jeg elsket Teddy først- vi sa det i villaen, avslørte Winter til Capital FM i september i fjor, ifølge Us Weekly.

- Ingen vet dette fordi det var etter at familiene våre kom inn, forklarte Winter.

På ett punkt kommer nemlig deltakernes familie på et kort besøk for å hilse på deres utkårede.

REAGERER: Gemma Owen sin mor, Louise Owen, kommenterer Luca Bish sin «Love Island»-oppførsel på Instagram. Video: «Love Island UK»/TV 2. Reporter: Nora Skavhaug Vis mer

- Jeg var superbekymret for å møte brødrene hans etter alt som hadde skjedd. Jeg var bekymret for at han skulle møte min familie også, men så møttes vi og det gikk så bra.

I dag er paret samboere.

- Ble ikke satt pris på

Et annet sesong 7-par som fremdeles står like sterkt, er Chloe Burrows (26) og Toby Aromolaran (23). Selv etter oppturer og nedturer på TV-skjermen, klarte paret å komme sterkere ut av det, og ble stemt frem som nummer to i finalen.

I fjor kunne paret røpe at de hadde tatt forholdet et steg videre, skriver Independent. Forrige november publiserte nemlig paret et smilende bilde med teksten «skål for at vi endelig flyttet inn», og hadde dermed blitt samboere.

Et av seernes favorittpar fra samme sesong, Kaz Kamwi (27) og Tyler Cruickshank (27), så også ut til å gå på skinner. I september i fjor delte Cruickshank et bilde av paret med teksten «Herr og fru».

Men kjærligheten skulle imidlertid ikke vare for de to britene, og bare tre måneder etter å ha forlatt villaen gjorde paret det slutt. Kamwi tok til YouTube for å forklare hva som hadde skjedd, skriver The Sun.

- Jeg faket det aldri, jeg spilte aldri skuespill på internett, jeg var meg selv og jeg var slik jeg ville vært i hvilket som helst forhold og ga 100 prosent, forklarer hun om forholdet.

BEKREFTER: Vi har tatt en prat med tidligere «Love Island»-deltaker Mie Cappelen om det ferske forholdet. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Luna Lea. Vis mer

- Og ja, jeg føler ikke jeg ble helt satt pris på, men det er bare sånn livet er og det skjer av og til, det er greit, sa Kamwi den gang, og la til at de alltid ville dele et spesielt bånd.

«Mitt livs kjærlighet»

Nas Majeed (26) fant tonen med Eva Zapico (23) i sesong 6 av «Love Island». Majeed sto en stund mellom to damer, Zapico og Demi Jones (24), men valgte til slutt å satse 100 prosent på Zapico.

Det skulle vise seg å være rett, for forrige måned publiserte Majeed et bilde fra bursdagsfeiringen av sin kjæreste, med teksten «Gratulerer med dagen til mitt livs kjærlighet». Ifølge begges Instagram-profil er de for tiden på husjakt sammen.

Paige Turley (24) og Finley Tapp (22) fra sesong 6, valgte å tilbringe lockdown under coronapandemien sammen hos Turleys foreldre i Skottland etter flere uker sammen i kjærlighetsøya, ifølge Manchester Evening News.

UADSKILLELIGE: Paret har bodd under samme tak store deler av forholdet. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB
UADSKILLELIGE: Paret har bodd under samme tak store deler av forholdet. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB Vis mer

Det funket tilsynelatende godt for turtelduene, som i dag har funnet et hjem sammen.

Ny flamme

I finalen av sesong 6 gikk andreplassen til Siannise Fudge (28) og Luke Trotman (25). Paret var kjærester i et år, men i mai kunne de avsløre at de hadde blitt single, skriver Us Weekly.

Instagram kan det se ut til at Trotman har funnet lykken på ny med journalisten Chelsea Kate.

GÅTT VIDERE: Luke Trotman har tilsynelatende gått videre etter bruddet med Siannise Fudge. Foto: Jonathan Hordle/Shutterstock/NTB
GÅTT VIDERE: Luke Trotman har tilsynelatende gått videre etter bruddet med Siannise Fudge. Foto: Jonathan Hordle/Shutterstock/NTB Vis mer

En som sørget for å skape drama i villaen under sesong 6, var Callum Jones (26). Han ble raskt en upopulær fyr da han dumpet fan-favoritt Shaugna Phillips (28) til fordel for Molly Smith (28).

To år senere, er paret tilsynelatende fremdeles forelsket. Under et intervju med The Sun nektet heller ikke realityprofilen for at bryllupsklokkene kan ringe for paret i fremtiden.

FORELSKET: Molly Smith og Callum Jones ser like forelsket ut som i villaen. Foto: Splash News/NTB
FORELSKET: Molly Smith og Callum Jones ser like forelsket ut som i villaen. Foto: Splash News/NTB Vis mer

- Aldri si aldri, det er alt jeg sier! Det ligger ikke i kortene enda, men hvem vet. Jeg vil definitivt ha barn i fremtiden, sa Jones, men understreket at det fremdeles var for tidlig.

«LOVE ISLAND UK»: Den tidligere reality-profilen Shaughna Fhillips raser mot produksjonen etter en ubehagelig opplevelse. Video: Rød Løper/TV 2 PLAY. Klipp: Luna Lea. Vis mer

Kjøpte hus til 50 millioner kroner

I 2019 rullet sesong 5 av programmet på skjermen, og paret Tommy Fury (23) og Molly-Mae Hague (23) ble raskt favoritter blant seerne. I mai var i de i Dubai for en romantisk feiring av Hagues bursdag, ifølge Manchester Evening News.

Fury og Hague tok også forholdet et steg videre ved å kjøpe et hus sammen tidligere i år, som de har opprettet en egen Instagram-konto til. Ifølge Evening Standard har huset seks soverom, og en prislapp på nesten 50 millioner kroner.

«Love Island»-baby bonanza

Kjærlighetsprogrammet har også bevist sin suksess da det første «Love Island»-bryllupet fant sted. Sesong 2-paret Alex Bowen (30) og Olivia Buckland (28), nå Bowen, giftet seg to år etter å ha møttes, og forrige måned fikk de sønnen Abel. Det delte Buckland på Instagram.

«Love Island» viste nok en gang suksess da andreplassen fra sesong 3, Camilla Thurlow (31) og Jamie Jewitt (32) kunne ønske deres første barn, datteren Nell, velkommen til verden, ifølge People.

Senere har realityparet både giftet seg og fått sin andre datter sammen, Nora Bell, i mai 2022.

Men Thurlow og Jewitt er ikke det eneste «Love Island»-paret som har varslet familieforøkelse. Dom Lever (31) og Jess Shears (28), som møttes under sesong 3, fikk sitt første barn året etter at de ga hverandre sitt «ja». Forrige måned kunne ekteparet ønske deres andre barn velkommen til verden. Det skriver Us Weekly.

Blodfans av realityprogrammet husker kanskje også Nathan Massey (30) og Cara De La Hoyde (32) fra sesong 2. Paret møttes i villaen i 2016, og to år senere dro de tilbake til den velkjente villaen der Massey gikk ned på et kne og fridde til sin kjære.

Bryllupet sto i juni 2019, og siden den tid har de fåt to barn, sønnen Freddie og datteren Delilah, skriver The Mirror.

LES OGSÅ: - Startet med et «one night stand»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer