«Playboyjentene»:

Slik gikk det med Hugh Hefners kjærester

Playboy-mogulen har hatt en rekke flammer opp gjennom årene.

PLAYBOY-KONGE: Hugh Hefner hadde en rekke kvinner frem til han døde 91 år gammel i 2017. Slik har det gått med Kendra Wilkinson, Holly Madison og Bridget Marquardt, kjent fra TV-serien «Playboyjentene». Foto: NTB Scanpix
PLAYBOY-KONGE: Hugh Hefner hadde en rekke kvinner frem til han døde 91 år gammel i 2017. Slik har det gått med Kendra Wilkinson, Holly Madison og Bridget Marquardt, kjent fra TV-serien «Playboyjentene». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For drøye to år siden kom nyheten om at den 91 år gamle Playboy-mogulen Hugh Hefner hadde gått bort av naturlige årsaker i sitt eget hjem, det berømte Playboy Mansion i Los Angeles.

Til tross for at det myetomspunnede hjemmet hadde blitt solgt for den svimlende summen av 100 millioner dollar sommeren 2016, hadde den avdøde lagt inn et krav om at han selv fikk bo i palasset livet ut.

91-åringen var kjent for sine elleville fester, frisinnede seksualmoral, og ikke minst for sine mange damer som han levde sammen med i polyamorøse forhold. Selv om han bare var gift med én kvinne da han gikk bort for to år siden, har flere av kvinnene bygget sin berømthet på nettopp sine forhold til Playboy-kongen.

Nå har det gått over to år siden den viltre Playboy-grunnleggeren gikk bort, og slik går det med Hugh Hefners kjærester i dag:

VILLE TILSTANDER: Kendra Wilkinson (t.v), Holly Madison og Bridget Marquardt var fokuset i serien «Playboyjentene», som i Norge var å se på TV 3. Foto: E!, TV 3
VILLE TILSTANDER: Kendra Wilkinson (t.v), Holly Madison og Bridget Marquardt var fokuset i serien «Playboyjentene», som i Norge var å se på TV 3. Foto: E!, TV 3 Vis mer

Solgte huset

Hefner hadde rykte på seg for å være en notorisk skjørtejeger. I 2013 hevdet den daværende ungkaren, ifølge Daily Mail, at han hadde gått til sengs med over 1000 forskjellige kvinner. Likevel var det på langt nær alle disse som fikk fast plass i det legendariske huset.

Da han gikk bort i september 2017 hadde den 91 år gamle kvinnebedåreren fem ekteskap bak seg, hvor to av dem hadde resultert i totalt fire barn. Mens fire av ekteskapene altså endte i skilsmisse, hadde det siste ekteskapet med Crystal Harris (33) blitt inngått knappe fem år før Hefners død.

Det tok ikke lang tid fra dødsfallet ble annonsert, før det oppsto en rekke spekulasjoner omkring det kommende arveoppgjøret. Blant annet hevdet avisa Independent at hans siste kone, Harris, hadde skrevet under en ektepakt hvor et av kravene var at hun ikke ble lagt til i Hefners testamente.

Hvor stor formue Playboy-grunnleggeren faktisk etterlot seg, ble det også spekulert på, med tall som varierte fra 15 til 45 millioner dollar.

SISTE KONE: Crystal Harris og den 60 år eldre Hugh Hefner giftet seg i 2012. Til tross for spekulasjonene om at hun var gjort arveløs, fikk hun et hus av ektemannen før han døde. Foto: NTB Scanpix
SISTE KONE: Crystal Harris og den 60 år eldre Hugh Hefner giftet seg i 2012. Til tross for spekulasjonene om at hun var gjort arveløs, fikk hun et hus av ektemannen før han døde. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens detaljene i arveoppgjøret er holdt privat, er det hevdet at Playboy-grunnleggerens formue ble fordelt mellom barna, en filmskole som tilhører universitetet i Sør-California og en rekke veldedige organisasjoner. Likevel har ikke Harris kommet tomhendt ut av ekteskapet.

33-åringen, som hadde bodd i Playboy Mansion i ti år, har nemlig selv bekreftet til LA Times at hun hadde fått et eget hus med utsikt til den kjente strekningen Sunset Strip i Hollywood av sin 60 år eldre ektemann før han døde.

Få måneder etter Hefners død, la hun imidlertid ut huset for salg.

Ville bli selvstendig

Etter en rekke forsøk på å selge huset, og etter å ha dumpet prisen flere ganger, ble hun i januar kvitt arven fra ektemannen.

Valget forklarte hun selv til avisa med at hun ønsket et mer moderat hjem hvor hun følte seg «mer selvstendig». For selv om huset framsto svært moderat sammenlignet med palasset de hadde tilbrakt det meste av tiden i, kunne hun selv fortelle at det over 600 kvadratmeter store huset blant annet inneholdt hele fire bad og fem soverom.

Mens tiden med Hefner i dette huset også innebar at hans tjenere og kokker var til stede, ble hjemmet for stort på egen hånd, forklarte hun til avisa.

Å selge huset var likevel ikke ukjent mark for 33-åringen. Etter ektemannens død har Harris nemlig startet aktivt med kjøp og salg av eiendom og før hun solgte arven fra Hefner, var huset i Vest-Hollywood bare ett av fem hus 33-åringen sto oppført som eier av.

Syk av brystimplantater

Hun hadde tidligere studert psykologi ved universitetet i San Diego, men de ti åra med Hefner gjorde Harris til en berømt Playboy-modell. De siste åra har imidlertid den blonde manken blitt mørkere, hun har lagt ut på flere lengre utenlandsopphold, og har i stor grad trukket seg tilbake fra rampelyset.

DEN GANG DA: Her er Harris sammen med Hugh Hefner i 2010. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Her er Harris sammen med Hugh Hefner i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Deler av det skyldes helseproblematikk som følge av brystimplantater. Det kunne hun selv avsløre på sin den gang nyoppstartede blogg Crystalhefner.com. Kort tid etter at hun måtte fjerne silikonet i brystene, avslørte hun også at hun slet med helsa etter å ha fått påvist den flåttbårne sykdommen borreliose i 2015, noe hun gjennomgikk stamcellebehandling for.

I likhet med flere av playboy-mogulens kvinner, har Harris snakket varmt om ektemannen i tida etter hans død, og har blant annet omtalt ham som en «pioner», en «amerikansk helt» og en «snill og ydmyk ektemann».

Hun er i dag aktiv i Hefners stiftelse Hugh M. Hefner Foundation, hvor hun er visepresident. To år etter hennes berømte ektemanns død, ser hun likevel ikke bort fra at hun en dag vil finne kjærligheten på nytt. Hun tror imidlertid ikke det vil være en eldre mann som minner om Hugh Hefner.

- Jeg tror ikke det vil bli noen flere 86-åringer i silkepysjamas, uttale hun lattermildt til NBC news for et knapt år siden.

Vis mer

Ønsket barn med Hefner

Harris er imidlertid ikke den eneste av Playboy-grunnleggerens kvinner som fortsatt har varme følelser for sin avdøde kjæreste.

Serien om «Playboyjentene» fulgte livet på innsida av Playboy Mansion, og fokuserte spesielt på forholdet mellom Hefner og kjærestene Holly Madison (39), Bridget Marquardt (46) og Kendra Wilkinson (34).

SAMMEN MED HEFNER: Holly Madison var blant Playboy-grunnleggerens kjærester. Her er hun i 2017. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN MED HEFNER: Holly Madison var blant Playboy-grunnleggerens kjærester. Her er hun i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Holly Madison flyttet inn i det legendariske Playboy-huset i 2001, og skulle raskt vise seg å bli en av Hefners personlige favoritter. Hun har uttalt at hun ei tid ønsket å stifte familie med Hefner, noe han var langt fra interessert i, og skyldte den gang på sine dårlige erfaringer med ekteskap.

I 2011, nærmere tre år etter at forholdet til Hefner tok slutt og hun flyttet ut fra Playboy-huset, giftet Madison seg med konsertpromotøren Pasquale Rotella (45) og sammen fikk de barna Rainbow Aurora (6) og Forest Leonardo (3). Etter fem år som mann og kone kom imidlertid nyheten om at de to skulle gå hver til sitt i fjor høst.

Kontroversiell bok

De første åra etter at hun forlot Playboyhuset, holdt Madison en relativt lav profil. I 2015 gjorde hun imidlertid helomvending, da hun ga ut boka «Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny».

HEFNER OG JENTENE: Hugh Hefner sammen med Wilkinson, Marquardt og Madison i 2005. Foto: NTB Scanpix
HEFNER OG JENTENE: Hugh Hefner sammen med Wilkinson, Marquardt og Madison i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I boka - som omhandlet hennes tid i Playboy Mansion, og som for øvrig lå på førsteplass på New York Times' bestselgerliste i tre uker - kom mange anklager mot Hefner og hans angivelige regime.

I boka hevdet Madison blant annet at alle jentene måtte ha på seg identiske pyjamaser ved leggetid, tenne Hefner mens han onanerte og at de under fester i huset måtte oppholde seg ved hans bord til enhver tid. Det kom også fram at han angivelig skal ha gitt dem åtte tusen kroner i uka til å bruke på klær, og at det var forventet at jentene skulle delta i gruppesex.

VAR FAVORITTEN: Holly Madison (t.v) skal angivelig ha vært Hefners personlige favoritt blant jentene. Foto: NTB Scanpix
VAR FAVORITTEN: Holly Madison (t.v) skal angivelig ha vært Hefners personlige favoritt blant jentene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men om hun omtaler Hefner og hans regime i relativt harde ordelag boka, ser det likevel ikke ut til at hun sitter igjen med bare vonde tanker om den avdøde legenden. Under årets Halloween-markering avslørte Madison og «Playboyjentene»-kollega Bridget Marquardt (46) at de skulle avholde en seremoni i håp om å komme i kontakt med den avdøde ekskjæresten ved hjelp av et medium, ifølge People.

Kate Moss avbildet i flere sammenhenger med familie og på rød løper i forbindelse med at henne stiller i Playboy Video licensed from Splash Vis mer

Gift flere ganger

Sistnevnte av Hefners tidligere kjærester har de siste åra interessert seg mye for det overnaturlige, og har blant annet lansert podkasten «Ghost magnet», altså Spøkelsesmagnet om tematikken.

Marquardt har også forsøkt seg på flere realityserier etter at hun flyttet ut av Playboyhuset i begynnelsen av 2009, uten at hun har hatt særlig hell med karrieren.

TREDJEMANN: I 2009 ble det slutt mellom Hefner og Marquardt - og hun flyttet ut fra det berømte palasset. Foto: NTB Scanpix
TREDJEMANN: I 2009 ble det slutt mellom Hefner og Marquardt - og hun flyttet ut fra det berømte palasset. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rett før hun flyttet ut, hadde hun møtt sin nåværende ektemann, regissøren Nick Carpenter (39). Paret forlovet seg i 2015 og året etter avslørte Marquardt at hun gjennomgikk IVF-behandling i håp om at de to skulle bli foreldre. I 2017 avslørte hun imidlertid på sin Youtube-kanal at eggene 46-åringen hun hadde frosset ned imens hun bodde i Playboy-huset hadde blitt ødelagt, og at drømmen om biologiske barn dermed ble vanskelig, ifølge E News.

Vis mer

Paret har fortsatt ikke giftet seg - flere år etter forlovelsen. Når de eventuelt gjør det, vil det ikke være første gang Marquardt smis i hymens lenker. Da hun flyttet inn i Playboyhuset i 2002, var hun nemlig fortsatt gift med sin første ektemann, Chad Marquardt.

Det var først i 2007 46-åringen avslørte at hun hadde vært gift mens hun var blant Hefners kjærester. Den gang uttalte Marquardt at hun og den tidligere ektemannen hadde vært separert, men ikke offisielt skilt mens hun bodde i det legendariske huset og var blant Hefners kvinner.

LES OGSÅ: - Folk har sendt meg bibelvers

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer