«Playboyjentene»:

Slik gikk det med Hugh Hefners kjærester

Playboy-mogulen har hatt en rekke flammer opp gjennom årene.

PLAYBOY-KONGE: Hugh Hefner hadde en rekke kvinner frem til han døde 91 år gammel i 2017. Slik har det gått med Kendra Wilkinson, Holly Madison og Bridget Marquardt, kjent fra TV-serien «Playboyjentene». Foto: NTB Scanpix
PLAYBOY-KONGE: Hugh Hefner hadde en rekke kvinner frem til han døde 91 år gammel i 2017. Slik har det gått med Kendra Wilkinson, Holly Madison og Bridget Marquardt, kjent fra TV-serien «Playboyjentene». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For drøye to år siden kom nyheten om at den 91 år gamle Playboy-mogulen Hugh Hefner hadde gått bort av naturlige årsaker i sitt eget hjem, det berømte Playboy Mansion i Los Angeles.

Til tross for at det myetomspunnede hjemmet hadde blitt solgt for den svimlende summen av 100 millioner dollar sommeren 2016, hadde den avdøde lagt inn et krav om at han selv fikk bo i palasset livet ut.

91-åringen var kjent for sine elleville fester, frisinnede seksualmoral, og ikke minst for sine mange damer som han levde sammen med i polyamorøse forhold. Selv om han bare var gift med én kvinne da han gikk bort for to år siden, har flere av kvinnene bygget sin berømthet på nettopp sine forhold til Playboy-kongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer