«Here Comes Honey Boo Boo»:

Slik gikk det med «Honey Boo Boo»

Reality-familien fra Sørstatene ble en stor «snakkis», men så gikk det galt.

TV-HIT: Det var i 2012 realityprogrammet «Here Comes Honey Boo Boo» hadde premiere. Serien gjorde familien verdenskjent, men det kom med konsekvenser. Foto: Broadimage / REX / NTB
TV-HIT: Det var i 2012 realityprogrammet «Here Comes Honey Boo Boo» hadde premiere. Serien gjorde familien verdenskjent, men det kom med konsekvenser. Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I flere år har Alana «Honey Boo Boo» Thompson (15) vært borte fra rampelyset.

Thompson og familien, som først ble kjent gjennom realityserien «Toddlers & Tiaras», fikk etter mye oppmerksomhet sitt eget realityprogram i 2012: «Here Comes Honey Boo Boo».

Men i 2014, etter fire sesonger, ble programmet lagt ned - og det gode familielivet viste seg å bare være en fasade.

Familien besto av moren June «Mama June» Shannon (41), Alana «Honey Boo Boo» Thompson, Anna «Chickadee» Shannon Cardwell (26), Lauryn «Pumpkin» Shannon (21) og faren Mike «Sugar Bear» Thompson (49).

Etter premieren i 2012 ble realityserien «Here Comes Honey Boo Boo» en slags «snakkis» og familien fikk mange fans.

Dessverre stoppet serien i 2014 etter at det ble kjent at «Mama June» angivelig var sammen med en mann som tidligere hadde blitt dømt for overgrep - mot hennes egen datter.

41-åringen nektet selv for at de hadde et forhold, ifølge Huffington Post, mens TMZ derimot publiserte bilder av de to sammen.

Vis mer

Trøbbel i paradis

Ikke lenge før denne skandalen var et faktum, valgte for øvrig «Mama June» og «Sugar Bear» å gå hver til sitt. June hevdet i ettertid at eksen hadde utsatt henne for fysisk og emosjonell mishandling.

Bakgrunnen for bruddet skal ha vært at «Mama June» var overbevist om at samboeren hadde vært utro, etter at hun visstnok avslørte ham på datingsider gjentatte ganger.

Selv nektet «Sugar Bear» for at han hadde vært utro overfor TMZ.

I realityprogrammet «Marriage Boot Camp: Reality Stars» innrømmet imidlertid Mike at han hadde vært utro.

FASADE: Forholdet «alle» elsket viste seg å være annerledes enn folk trodde. Foto: NTB
FASADE: Forholdet «alle» elsket viste seg å være annerledes enn folk trodde. Foto: NTB Vis mer

Etter bruddet med «Sugar Bear» begynte June å date bygningsarbeideren Geno Doak (45). Dette ble trolig starten på et trøblete forhold som til slutt skulle splitte familien.

Våren 2019 ble June arrestert for narkotikabesittelse og Alana flyttet ut. Ifølge TMZ var det kjærestens dårlige innflytelse på moren som gjorde at «Honey Boo Boo»-stjernen ville flytte. Alana har siden bodd hos storesøsteren Lauryn Shannon.

BRØT KONTAKTEN: Alana (15) og søstrene skal ha brutt kontakten med June etter mange diskusjoner om morens dårlige livsstil. Foto: NTB
BRØT KONTAKTEN: Alana (15) og søstrene skal ha brutt kontakten med June etter mange diskusjoner om morens dårlige livsstil. Foto: NTB Vis mer

- Har vært ødeleggende

Etter at «Here Comes Honey Boo Boo» ble tatt av lufta, har mamma June Shannon for øvrig figurert i spin off-serien «Mama June: From Not to Hot». Serien skulle dokumentere hennes vekttap fra 209 til 73 kg, men våren 2020 ble serien omdøpt til «Mama June: Family Crisis».

I klipp fra serien får man et innblikk i situasjonen, og det er tydelig at døtrene misliker morens kjæreste.

- Han er en dritt. Jeg tror bare ikke mamma forstår at alt hun gjør påvirker alle oss også, sier Lauryn i et klipp fra 2020, ifølge Entertainment Tonight.

-Jeg vet ikke hvem hun er lenger, sier Alana i samme klipp.

Alanas eldste søster Anna fortalte i 2019 til The Sun om baksiden av den populære serien.

- Det å se Alana så opprørt har vært ødeleggende. Hun er bare en tenåring, og dette blir for mye for henne å takle. Spesielt fordi det blir sendt over hele landet, sa Anna den gang.

Vis mer

- Gått gjennom helvete

I det siste har det vært stille fra Alana «Honey Boo Boo» Thompson om familielivet, men i september 2019 reflekterte hun over den turbulente perioden Instagram og virket optimistisk med tanke på fremtiden.

- Kan vi være ærlige i et sekund? La meg fortelle dere hvor stolt jeg er av meg selv! Jeg har helt ærlig gått gjennom helvete og tilbake dette året, og jeg står fortsatt, skrev Alana i Instagram-innlegget hun delte den gang.

POSITIV: Alana virker positiv for fremtiden og ønsker en ny start. Her med storesøster Lauryn i 2019. Foto: NTB
POSITIV: Alana virker positiv for fremtiden og ønsker en ny start. Her med storesøster Lauryn i 2019. Foto: NTB Vis mer

Videre fortalte realitystjernen at hun hadde det bra og var mye gladere. Hun avsluttet innlegget med en betryggende beskjed.

- La meg fortelle dere, hvis dere går gjennom noe akkurat nå, tro meg, det blir bedre. Jeg er så stolt av deg og jeg ser at du prøver. Jeg elsker dere, avsluttet hun.

Alana har siden dette innlegget delt lite av serien og privatlivet. Det siste hun delte om serien var i 2020, da hun promoterte sesongfinalen i «Mama June: Family Crisis».

Endelig edru

Søsteren Lauryn oppdaterte på sin side nylig fansen om Alanas livssituasjon. Forrige uke la Lauryn ut et bilde på Instagram av seg selv med ektemannen Joshua Efird og deres datter, Ella (2), i Disney World i Orlando.

Da en person kommenterte for å spørre om Alanas bosituasjon, svarte Lauryn at lillesøsteren fortsatt bor hos henne.

Selv om tenåringsjenta fortsatt bor med storesøsterens familie, kan det virke som om det går noe bedre med «Mama June». I fjor sjekket hun nemlig inn på rehab, ifølge In Touch Weekly.

I romjulen delte June Shannon på Instagram at hun hadde vært rusfri i hele elleve måneder, og at hun snart vil ha muligheten til selv å jobbe på et rehabiliteringssenter - noe hun beskrev som en drøm.

June har ikke delt så mye om forholdet til Doak, men det ser tilsynelatende ut til at de fortsatt er et par. I november delte hun i hvert fall et Instagram-innlegg der han ser ut til å være med.

LES OGSÅ: Avslører forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer