Slik gikk det med «Grim og Gru»- stjernene

Giftet seg fem ganger etter megasuksessen på 1980-tallet.

GIFT FEM GANGER: «Med Grimm og Gru»: Originalfilmen «Rock N' Roll Wolf» fra 1979 var populær på NRK på 1980-tallet. Geitemoren ble spilt av av Lyudmila Gurchenko, som døde i mars i år. Foto: All over press
GIFT FEM GANGER: «Med Grimm og Gru»: Originalfilmen «Rock N' Roll Wolf» fra 1979 var populær på NRK på 1980-tallet. Geitemoren ble spilt av av Lyudmila Gurchenko, som døde i mars i år. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Neste uke er det premiere på musikalen «Rockeulven» på Nationaltheatret. Oppsetningen er basert på klassikeren «Rock N' Roll Wolf»  som gikk sin seiersgang på NRK på 1980-tallet under tittelen «Med Grimm og Gru».

Mange husker nok geitemoren som synger «Mom is home» til geitekillingene sine, mens den utspekulerte ulven lurer utenfor huset. Men hva skjedde egentlig med skuespillerne fra den originale filmen?

Geitemoren Rada ble spilt av den russiske skuespilleren Lyudmila Gurchenko, som døde i mars i år 75 år gammel.

Etter «Rock n' Roll Wolf» hadde hun flere film- og tv-roller i hjemlandet og rakk å gifte seg hele fem ganger!

Ulven het Titi Suri og ble spilt av Mikhail Boyarskiy. I dag er han 61 år og fortsatt aktiv som skuespiller i Russland.

Bjørnen ble spilt av Oleg Popov. Etter rollen i «Med Grimm og Gru» emigrerte han til Tyskland, og fikk i 2004 rollen som Adjutant von General Weidling i «Der Untergang».

Han var ikke den eneste som flyttet fra Russland.

Saveli Kramarov spilte geitekilling og flyttet på 1980-tallet til Amerika. Der fikk han små roller i flere kjente filmer.

Kramarov spilte til og med sammen med Arnold Schwarzenegger i filmen «Red Heat» fra 1988. 60 år gammel døde han av kreft i 1995.

På Nationaltheatret er det flere kjente norske skuespillere i rollene.

Lena Kristin Ellingsen spiller geitemoren og ulven spilles av Øystein Røger. Sistnevnte er glad for at han ikke har sett den originale filmen.

- Jeg vet at det er en veldig kjent historie, men jeg har faktisk bare sett glimt av filmen. Jeg synes det er greit ikke å ha sett filmen, for da kan jeg være helt fri i forhold til hvordan jeg skaper ulven, sier han til Seher.no.


Røger tror kanskje noen av de minste tilskuerne kan bli litt skremt av ulven.

- Jeg tror helt sikkert noen kommer til å synes at jeg er skummel, men vi har en åpning på stykket som skal vise at jeg ikke er så farlig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nå passer det best å ikke ha barn  

Se intervju med den norske «Rockeulven» her![obj:media:10194]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer