«Grey's Anatomy»:

Slik gikk det med «Grey's Anatomy»-stjernene

Tung depresjon, livsstilsblogging og hjernesvulst. Etter å ha blitt skrevet ut av tv-serien har«Grey's Anatomy»-stjernene gått ulike veier.

POPULÆR SERIE: «Grey's Anatomy» har vært å se på norske tv-skjermer siden 2006. Denne uken hadde den 14. sesongen premiere på amerikansk tv. Foto: TOUCHSTONE TELEVISION / NTB scanpix
POPULÆR SERIE: «Grey's Anatomy» har vært å se på norske tv-skjermer siden 2006. Denne uken hadde den 14. sesongen premiere på amerikansk tv. Foto: TOUCHSTONE TELEVISION / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Forrige uke hadde den14. sesongen av tv-serien «Grey's Anatomy» premiere i USA. Sykehusserien har rullet over tv-skjermen siden 2005, og har i flere sesonger vært ABCs mest sette tv-serie.

I ekte sykehusånd er serien, som har vært fast inventar på TV 2s tirsdagssendinger siden 2006, spekket med høydramatiske ulykker, bisarre personskader, kjærlighetsrelasjoner og personlig drama mellom karakterene.

  • NB! Saken inneholder spoilere om handlingen i tv-serien!

Utallige turnus- og overleger er skrevet inn i serien, men enda flere har i årenes løp forsvunnet på brutale måter. Mens flere av skuespillerne hadde legerollen som sitt gjennombrudd, og har vært å se i store film- og tv-prosjekter siden, har andre valgt å gå helt andre veier.

Hva skjedde egentlig med skuespillerne fra Seattle Grace, seinere kjent som Grey Sloan Memorial Hospital?

Ble livsstilsblogger

Katherine Heigl (38), som spilte legen Izzy Stevens fra 2005 til 2010, rømte i serien etter å overlevd en hjernesvulst, for deretter å bli dumpet av sin ektemann Alex Karev, spilt av Justin Chambers (47).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer