«Frustrerte fruer»:

Slik gikk det med «Frustrerte fruer»-stjernene

De fleste fruene har fortsatt sine skuespillerkarrierer, men noen er mer suksessfulle enn andre.

13 ÅR: Det er 13 år siden den verdenskjente TV-serien «Frustrerte fruer» begynte å rulle over amerikanske TV-skjermer. De holdt på helt til 2012. Her med Teri Hatcher (t.v), Felicity Huffman, Eva Longoria og Marcia Cross. Foto: TV 2 / ABC
13 ÅR: Det er 13 år siden den verdenskjente TV-serien «Frustrerte fruer» begynte å rulle over amerikanske TV-skjermer. De holdt på helt til 2012. Her med Teri Hatcher (t.v), Felicity Huffman, Eva Longoria og Marcia Cross. Foto: TV 2 / ABC Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I 2004 begynte den nå verdenskjente TV-serien «Desperate Housewives», som fikk navnet «Frustrerte fruer» i Norge, å rulle over amerikanske TV-skjermer på kanalen ABC helt fram til siste episode i 2012.

Serien ble sendt på TV 2 her til lands.

MYSTERIE: Det var en dramatisk siste sesong som ble sendt av «Frustrerte fruer» i 2012. Foto: TV 2 / ABC
MYSTERIE: Det var en dramatisk siste sesong som ble sendt av «Frustrerte fruer» i 2012. Foto: TV 2 / ABC Vis mer

I TV-serien, som utspilte seg i Wisteria Lane i den fiktive byen Fairview i Eagle State, fulgte vi livene til fire husmødre.

Susan Mayer (Teri Hatcher), Lynette Scavo (Felicity Huffman), Bree Van De Kamp (Marcia Cross) og Gabrielle Solis (Eva Longoria) var seriens hovedkarakterer, og historien ble fortalt gjennom deres døde nabo, Mary Alice Young (Brenda Strong) i hele åtte sesonger.

Vi fikk være vitne til deres vanlige hverdagslige problemer, men også større mysterier som involverte mennene, vennene og naboene deres.

Nylig delte Eva Longoria et bilde på Instagram hvor hun mimrer tilbake til tiden i «Frustrerte fruer», der hun omtalte sine tidligere kolleger som «kvinne-forelskelser».

Mye har skjedd siden det ble kroken på døra for serien. Slik har det gått med skuespillerne, som i sin tid engasjerte millioner av seere verden over.

Teri Hatcher (52) - Susan Mayer

Teri Hatcher spilte rollen som Susan Mayer, som i serien var kjent for å være en håpløs romantiker. Mike Delfino, spilt av James Denton (54), var Susans store kjærlighet. Forholdet gikk imidlertid ikke helt knirkefritt for seg.

Susan var den av husmødrene som var mest følsom og skjør, men som også hadde et stort hjerte for de rundt seg.

Saken fortsetter under bildet.

FØR/NÅ: Teri Hatcher er like vakker i dag som hun var i «Frustrerte fruer» (t.v) i 2011. Foto: TV 2 / NTB scanpix
FØR/NÅ: Teri Hatcher er like vakker i dag som hun var i «Frustrerte fruer» (t.v) i 2011. Foto: TV 2 / NTB scanpix Vis mer

I virkeligheten har skuespilleren vunnet en Golden Globe, to Screen Actors Guild og en Primetime Emmy for sin rolle i den populære TV-serien.

Forbilde

Da Teri Hatcher ble et kjent ansikt gjennom «Frustrerte fruer» brukte hun kjendisstatusen til å gi ofre for incest et ansikt.

I 2002 vitnet hun nemlig mot sin onkel, Richard Hayes Stone, og var dermed med på å få ham dømt for misbruket av henne og flere andre svært unge jenter. Han innrømte straffeskyld, og fikk fjorten års fengsel.

Teri var bare fem år gammel da overgrepene skjedde. Hun har snakket ut om overgrepene i Vanity Fair, og i sin selvbiografi "Burnt Toast". Skuespilleren fikk mot til å stå frem da hun hørte om en ung jente (14) som hadde tatt selvmord, og etterlatt seg et brev hvor hun pekte ut sin torturist, og fordømte misbrukerens handlinger. Det var nevnte Hayes Stone hun utpekte som misbrukeren.

Den 19. august 2008 døde han i fengsel, grunnet kreft i tarmen, meldte Contactmusic.com.

I 2013 havnet Teri Hatcher på 38. plass i Mens´s Healths kåring av de vakreste kvinner gjennom tidene i verden.

Det er ingen tvil om at hun fortsatt holder seg i god form den dag i dag.

Nylig delte hun et bilde av seg selv fra Rottnest Island i Vest-Australia i rød bikini liggende på stranda.

Teri er for tiden singel, men bruker all sin tid på skuespiller-datteren Emerson Tenney (19), som hun har med eksmannen Jon Tenney. De to var gift fra fra 1994-2003.

Også Instagram-profilen hennes bekrefter at dattera betyr alt for henne.

- Min hovedprioritet er å være mamma, står det i bioen til den vakre skuespillerinnen.

Fun at the Williams Sonoma stage. Love ping pong #motherdaughtertime #WilliamsSonoma #veggietocos

Et innlegg delt av Teri Hatcher (@officialterihatcher)

- Gøy på Williams Sonoma scenen. Jeg elsker ping pong. #mordattertid #WilliamsSonomoa #veggistaco, har Teri skrevet under et Instagram-bilde av seg selv og datteren.

Teri jobber også som dubber, og har vært stemmen til karakterer i filmer som «Fly», «Fly: Brann og redning» og TV-serien «Jake and the Never Land Pirates».

Ellers er det for tiden ganske stille fra den vakre skuespilleren, som nå bare dukker opp i småroller i ulike tv-serier fra tid til annen.

I 2016 spilte hun Charlotte i «The Odd Couple» sammen med blant andre Matthew Perry (47), og hun har også dukket opp i TV-serien «Supergirl».

Felicity Huffman (54) - Lynette Scavo

Felicity Huffman spilte rollen som Lynette Scavo, som var seriens pessimist. Lynette var en kontrollerende og litt stressa husmor, som gikk langt for å få ting som hun selv ville.

Hun var allikevel den «smarte» i gruppen på fire, og viste ofte sine gode sider selv om hun kunne tråkke feil i ny og ne. I serien var hun gift med Tom Scavo spilt av Doug Savant (52).

Saken fortsetter under bildet.

FØR/NÅ: Heller ikke Felicity Huffman har forandret seg særlig mye siden «Frustrerte fruer» (t.v) i 2011. Her er hun på rød løper i forbindelse med «American Crime». Foto: TV 2 / NTB scanpix
FØR/NÅ: Heller ikke Felicity Huffman har forandret seg særlig mye siden «Frustrerte fruer» (t.v) i 2011. Her er hun på rød løper i forbindelse med «American Crime». Foto: TV 2 / NTB scanpix Vis mer

Også Felicity har vunnet flere priser for sin rolle i «Frustrerte fruer». Hun vant en Primetime Emmy for for beste hovedrolle i en komedie i 2005, og to Screen Actors Guild-priser i 2006 sammen med de andre skuespillerne.

Hun har også vunnet prisen Independent Sprit for sin rolle som transseksuell i filmen «Transamerica» i 2006, samtidig som hun har skrevet og regissert filmen «Lesster» i 2010, og spilt i filmen «Cake» sammen med Jennifer Anistion i 2014.

Gift i 17 år

På privaten er hun er godt gift med skuespiller William H. Macy (67), kjent fra blant annet «Shameless». De to giftet seg i 1997 og har døtrene Sophia (16) og Georgia (15) sammen.

I 2015 fortalte Felicity til Ellen DeGeneres (59) hvordan de to har fått ekteskapet til å fungere gjennom snart 20 år.

- Jeg bedårer ham. Jeg er heldig som fikk ham, jeg bli bergtatt hver gang han går inn i rommet.

Det eneste som irriterer henne er at ektemannen av og til klarer å ta med seg bilnøklene hennes ved en feil.

- Han går på jobb, og jeg skal liksom kjøre ungene til skolen, men jeg ender opp med å ringe ham å spørre om han har mine nøkler i lomma. Og han bare «Ehm, ja», og jeg bare «HVA? Vi får ta en Uber til skolen», sa hun ifølge Daily Mail.

Da de to gikk rød løper sammen i 2015 fleipet ektemannen med hennes da nye frisyre.

Saken fortsetter under bildet.

GODT GIFT: William H. Macy fleipet med fotografene på den røde løperen. Foto: Polaris
GODT GIFT: William H. Macy fleipet med fotografene på den røde løperen. Foto: Polaris Vis mer

- Jeg føler jeg er utro mot kona mi. Jeg kom inn på kjøkkenet, og jeg skjønte ikke hvem hun var, men jeg elsker forandringen, fortalte han til reporterne på den røde løperen, ifølge People.

Felicity driver fortsatt aktivt på med skuespill, og hun er for tiden med i krim-dramaet «American Crime».

Marcia Cross (55) - Bree Van De Kamp

Marcia Cross spilte rollen som Bree Van De Kamp, som var seriens nevrotiske perfeksjonist, som drev egen business hjemmefra, som innebar å bake paier, muffins og lignende.

Brees behov for at alt skulle være perfekt og på stell, var noe som førte til mange personlige problemer for henne i serien.

Hun hadde allikevel mye omsorg for sine nære venner, og dukket ofte opp på døra til kjente og ukjente med deilige fristende bakverk.

Saken fortsetter under bildet.

FØR/NÅ: Marcia Cross spilte rollen som Bree Van De Kamp i «Frustrerte Fruer» (t.v). Slik ser hun ut i dag. Foto: TV 2 / NTB scanpix
FØR/NÅ: Marcia Cross spilte rollen som Bree Van De Kamp i «Frustrerte Fruer» (t.v). Slik ser hun ut i dag. Foto: TV 2 / NTB scanpix Vis mer

Som flere av sine medskuespillere er også Marcia prisvinnende, og har vunnet to Screen Actors Guild-priser sammen med resten av «Frustrerte Fruer»-casten. Hun har også vunnet en OFTA-pris for beste skuespiller i en komedie-rolle.

Fant kjærligheten på ny

Utenom skuespill er Marcia for tiden gift med Tom Mahoney, som hun giftet seg med i 2006.

11 år: Marcia Cross har vært gift med Tom Mahoney i hele elleve år. Foto: NTB scanpix
11 år: Marcia Cross har vært gift med Tom Mahoney i hele elleve år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Marcia mistet sin første ektemann Richard Jordan på grunn av svulst i hjernen i 1993, og hadde gitt opp håpet om å møte en mann - helt til hun møtte «den rette» i blomsterbutikken i 2005.

- Det var en vakker seremoni. Paret er veldig lykkelige, sa et familiemedlem til People.

Vielsen fant sted foran rundt 200 gjester i en kirke i San Gabriel. Bak brudeparet fulgte brudepiker i alderen tre til 12 år - barn av noen av brudeparets nærmeste venner.

Kort tid etter bryllupet fikk de hjelp av fertilitetsleger til å bli foreldre, og i 2007 kom tvilling-døtrene Eden (8) og Savannah (8) til verden.

Historic moment! #election2016🇺🇸 and heading to NYC to play #POTUS!! #imwithher

Et innlegg delt av Marcia Cross (@reallymarcia)

Også Marcia har som de andre fortsatt sin skuespiller-karriere etter «Frustrerte fruer», og har vært sett i mange forskjellige serier og filmer, som «Fatrick»,«Just Peck», «Bringing up Bobby».

For tiden er hun aktuell i den populære dramaserien «Quantico», og filmen «Behind the Curtain of Night», som har premiere en gang i 2017.

Eva Longoria (42) - Gabrielle Solis

Eva Longoria spilte rollen som Gabrielle Solis og er kanskje den som hadde størst rolle i TV-serien. Gabrielle var tidligere modell og flyttet fra sitt overdådige liv i New York City til forstaden Fairview for å tilpasse seg en rolig og «vanlig» livsstil.

I serien er Gabrielle ofte styrt av følelser og rikdom, men blir gjennom seriens åtte sesonger en varm og omsorgsfull kvinne som lever et vanlig liv med venner, familie og ektemannen Carlos Solis, som ble spilt av Ricardo Antonio Chavira (45).

Gabrielle fant med andre ord sin indre lykke i Wisteria Lane, selv om det skjedde en del drama.

Saken fortsetter under bildet.

FØR/NÅ: Eva Longoria har gjort størst suksess etter «Frustrerte fruer» (t.v). Hun er fortsatt like vakker den dag i dag. Foto: TV 2 / NTB scanpix
FØR/NÅ: Eva Longoria har gjort størst suksess etter «Frustrerte fruer» (t.v). Hun er fortsatt like vakker den dag i dag. Foto: TV 2 / NTB scanpix Vis mer

I virkeligheten er kanskje Eva Longoria den som har gjort størst suksess etter «Frustrerte fruer», men også hun har vunnet to Screen Actors Guild-priser, riktignok sammen med de andre hovedrollene.

Eva hadde sin første store filmrolle i «Harsh Times» i 2005, og spilte i «The Sentinel» i 2006.

Hun er også det internasjonale ansiktet utad for L´Oreal, som gjør at hun ofte dukker opp i forskjellige reklamekampanjer. Hun har også kontrakter med Magnum Ice Cream, Heineken og Hansen.

Svirret rykter om hun var gravid

I slutten av mai 2016 giftet hun seg med José Antonio Bastón (49).

På en badeferie på solfylte Hawaii i april, så det ut til at den verdenskjente skuespilleren storkoste seg sammen med ektemannen José.

Ifølge Daily Mail var det i anledning José sin 49-årsdag at duoen tilbrakte noen late dager på stranda med litt ekstra kvalitetstid.

Og mens paparazzifotografene knipset bilder av den forelskede duoen, begynte ryktene om at Longoria var gravid å florere.

Saken fortsetter under bildet.

ER IKKE GRAVID: Eva Longoria avviser gravidryktene etter at hun delte bilder fra sin romantiske ferie til Hawaii. Foto: NTB Scanpix
ER IKKE GRAVID: Eva Longoria avviser gravidryktene etter at hun delte bilder fra sin romantiske ferie til Hawaii. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ryktene fikk imidlertid 42-åringen til reagere.

Gjennom sin åpne Snapchat-konto publiserte Longoria flere bilder og en video hvor hun avviste gravidryktene.

- Alle påstar at jeg er gravid, men det er jeg ikke. Jeg var bare laktoseintolerant, tydeligvis, sa hun i snapvideoen.

- Jeg så feit ut. Men vet dere hva? Det skjer med mennesker. Alle opplever å bli oppblåst. Jeg er ikke oppblåst i dag, men skal straks dra å spise pannekaker, sa hun, og viste frem magen.

Saken fortsetter under bildet.

GIFT: Eva Longoria er for tiden gift med José Antonio Bastón. Foto: NTB scanpix
GIFT: Eva Longoria er for tiden gift med José Antonio Bastón. Foto: NTB scanpix Vis mer

Vond skilsmisse

Lykken med Josè kom imidlertid ikke gratis.

I 2010 kom nemlig nyheten om at hun søkte om skilsmisse fra ektemannen, basketballstjernen Tony Parker (35).

Skuespilleren skal ha snakket ut om det hele til sin venn Mario Lopez i Extra.

Der ble det hevdet at Eva fant flere hundre tekstmeldinger fra kona til en av Tonys lagkamerater, på hans telefon.

Ifølge People var ikke kvinnens identitet, ei heller lagkameratens navn, offentliggjort.

Ifølge Mario skal Eva ha fortalt at Tony var utro mot henne tidligere i ekteskapet, og at han holdt kontakten med kvinnen på Facebook.

- Hun er knust, og vil at alle skal vite det. Men hun er sterk, sa Mario Lopez.

Saken fortsetter under bildet.

SKILT: Eva Longoria skilte seg fra Tony i 2010. Foto: NTB scanpix
SKILT: Eva Longoria skilte seg fra Tony i 2010. Foto: NTB scanpix Vis mer

Eva har likevel klart å gjøre stor profesjonell suksess til tross for privat drama.

I 2011 ga hun ut sin første bok om matlaging. Boka fikk navnet «Eva´s Kitchen: Cooking with Love for Family og Friends».

Hun startet også et samarbeid med sportsklær-merket Sunrise Brands for å designe klær til kvinner.

Hun har også regissert TV-seriene «Devious Maids» og «Telenovela», som hun selv spilte i. Begge seriene kan minne en del om «Frustrerte fruer».

Brenda Strong (57) - Mary Alice Young

Brenda Strong spilte rollen som Mary Alice Young. Det er hun som har fortellerstemmen i alle åtte sesongene, i tillegg ser vi henne ofte i tilbakeblikkscener, og hun er den de fleste historiene ofte spinner seg rundt.

Den varme og glade forstadskvinnen Mary Alice tok nemlig sitt eget liv i aller første episode av serien. En historie som delvis blir fortalt gjennom alle sesongene. Hvorfor valgte Mary Alice Young å ta sitt eget liv?

Det var Paul Young, som spilles av Mark Moses (59), som var hennes partner i «Frustrerte fruer». En historie som blir fortalt fullt ut i løpet av seriens åtte sesonger.

Saken fortsetter under bildet.

FØR/NÅ: Brenda Strong har nok vært mest med på øret med fortellerstemmen i «Frustrerte fruer», men hun har allikevel vært en stor del av serien. Foto: TV 2 / NTB scanpix
FØR/NÅ: Brenda Strong har nok vært mest med på øret med fortellerstemmen i «Frustrerte fruer», men hun har allikevel vært en stor del av serien. Foto: TV 2 / NTB scanpix Vis mer

Sammen med de andre skuespillerene vant også hun to Screen Actors Guild-priser i 2005 og 2006.

Giftet seg på ny

På privaten har hun ett barn sammen med eksmannen Tom Henri, som hun skilte seg fra etter 22 år i 2011.

Nå er hun gift med John Farmanesh-Bocca (57), som var en av produsentene til TV-serien «Dallas», som hun hadde en hovedrolle i.

De giftet seg i 2015, og det var E! News som avslørte giftermålet.

No filter- just mother nature. #happyanniversary #love #purejoy #bigsur

Et innlegg delt av Brenda Strong (@strongbrenda)

Bryllupsreisen ble lagt til Mexico hvor paret gikk på turer, gjorde yoga, spilte tennis, padlet kajakk, seilte og mye mer.

Utenom «Dallas» og «Frustrerte fruer» er Brenda også med i TV-dokumentaren «Blood Relatives», «The Mysteries of Laura» og «Bones».

Hun har også vært med i flere filmer som «The Leisure Class» og «Ice Sculpture Christmas».

SLES OGSÅ: Slik gikk det med «The O.C»-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer