Katie Thurston fra «The Bachelorette»

Slik gikk det med forholdet

Forlovet seg med en deltaker. Nå dater hun en annen.

FORLOVET: Katie Thurston og Blake Moynes forlovet seg under førstnevntes sesong av «The Bachelorette». Foto: Sara Jaye Weiss / Shutterstock / NTB
FORLOVET: Katie Thurston og Blake Moynes forlovet seg under førstnevntes sesong av «The Bachelorette». Foto: Sara Jaye Weiss / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det amerikanske programmet «The Bachelorette», i Norge kjent som «Ungkarskvinnen», har tatt verden med storm i mange år.

Her hjemme i Norge vises imidlertid sesongene en stund etter de blir sendt i USA, og selv om Michelle Young (28) var sist ut som ungkarskvinne, har sesongen fortsatt ikke blitt sendt på norsk tv.

I Norge var det Katie Thurstons (31) kjærlighetsreise vi sist fikk følge. Men hvordan har det egentlig gått med Katie, som i sesongavslutningen forlovet seg med Blake Moynes (31)?

ALDRI SKJEDD FØR: I programmet «Ungkarskvinnen» pleier det å gå en hel sesong før hovedpersonen velger seg en frier. Tidenes eldste «Ungkarskvinne», Clare Crawley, trengte bare to uker. Men er de fortsatt sammen? Video: ABC Vis mer

Brøt forlovelsen

Blake kom inn som deltaker midt i Katies sesong, senere enn de andre som kjempet om hjertet hennes.

Han hadde tidligere også datet de to tidligere ungkarskvinnene Clare Crawley (40) og Taishia Adams (31) i deres sesong i 2020, men det hindret ham ikke i å prøve på nytt året etter.

Denne gangen skulle det vise seg å ende i suksess - i hvert fall en stund.

I sesongens siste episode fikk man se Blake og Katie forlove seg. Sesongen ble filmet våren 2021, og ble ikke vist på tv i USA før i juni. På tidspunktet sesongfinalen ble sendt i august, var Katie og Blake fremdeles forlovet.

Men det skulle raskt skjære seg for paret.

«Det er med gjensidig kjærlighet og respekt vi har besluttet å gå våre separate veier. Vi er takknemlig for øyeblikkene vi delte sammen, og reisen vi har hatt dette året. Men vi har bestemt oss for at vi ikke passer sammen som livspartnere, og at det er det beste for oss begge å gå videre hver for oss», skrev Katie på Instagram i oktober, ifølge People.

UT AV SKAPET: «Ungkar-stjernen» Colton Underwood kom ut som homofil i fjor - nå får han en egen realityserie på Netflix. Video: Netflix Vis mer

Fant tonen med tidligere deltaker

Uker før bruddet ble kjent, dukket en annen mann opp på Katies Instagram. I september delte hun nemlig et bilde av seg selv og en tidligere deltaker fra hennes sesong av «The Bachelorette» - John Hersey (28).

John ble sendt hjem av Katie allerede i andre uke av hennes sesong, og har kanskje derfor ikke fast plass i folks minne fra programmet. På tidspunktet det første bildet ble delt, omtalte Katie ham som en «kjær, kjær venn».

Da det etter hvert ble slutt med Blake, begynte imidlertid ryktene å spre seg om hvorvidt det var utroskap som var grunnen.

Blake har uttalt seg om eksens nye forhold, og tror ikke det har vært snakk om fysisk utroskap. At Katie kan ha hatt følelser for John mens hun ennå var forlovet, utelukker han derimot ikke.

- Det må ha vært emosjonell utroskap til stede for at ting skal ha kunnet skje så raskt som det har gjort. Jeg føler meg dum og tullete som i den grad lot det skje, sa han da han gjestet podkasten «Talking It Out With Bachelor Nation», gjengitt av US Weekly.

BRUDD FOR KJENDISENE: 2021 var året der en rekke norske og internasjonale kjendiser gjenomgikk et brudd. Video: Kine Falch Vis mer

Lykkeligere enn noensinne

Etter at Katie og John først ble «Instagram official» i november, har den tidligere ungkarskvinnen stått i stormer av hat.

Flere mente blant annet at Katie burde ha sagt fra til eksforloveden før hun delte sitt nye forhold med offentligheten.

Katie var derimot klar og tydelig på hva hun mener om det:

- Her er greia og hva folk ikke forstår: Vi er bare vanlige folk som prøver å leve vanlige liv. Og når har du noensinne måttet fortelle eksen din at du er sammen med en ny? uttalte Katie på Instagram, ifølge People.

Hun har også vært åpen om at hun nå er lykkelig, noe hun også gir uttrykk for på sosiale medier i form av bilder av seg selv og kjæresten.

BRUDDET: Iselin Guttormsen kommenterer bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg er fortsatt lykkeligere enn jeg noen gang har vært. (...) Jeg lever min sannhet, lever med min egen glede og folk som vil støtte oss: fantastisk. Hvis du ikke gjør det, er det også greit, sa hun videre, ifølge magasinet.

LES OGSÅ: - Jeg trodde det var Khloé Kardashian!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer