«Jan Thomas søker drømmeprinsen»:

Slik gikk det med drømmeprinsene

«Vraket» på tv: - Fortsatt singel.

TV-DATING: Kjendisstylisten Jan Thomas (53) tok i fjor med seg knippe menn til Sør-Afrika, i håp om å finne kjærligheten med én av dem. Valget falt til slutt på Harlem Alexander (i hvit bukse). Foto: TVNorge
TV-DATING: Kjendisstylisten Jan Thomas (53) tok i fjor med seg knippe menn til Sør-Afrika, i håp om å finne kjærligheten med én av dem. Valget falt til slutt på Harlem Alexander (i hvit bukse). Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I datingprogrammet «Jan Thomas søker drømmeprinsen» tok kjendisstylist Jan Thomas (53) med seg et knippe menn til Sør-Afrika, i håp om å finne kjærligheten.

Valget falt til slutt på frisøren Harlem Alexander (32). Paret er senere blitt samboere, og kjærligheten virker å blomstre for fullt.

SAMBOERE: Jan Thomas og Harlem Alexander fant kjærligheten, og er nå blitt samboere. Foto: Daniel Sandland
SAMBOERE: Jan Thomas og Harlem Alexander fant kjærligheten, og er nå blitt samboere. Foto: Daniel Sandland Vis mer

Underveis i datingprogrammet var det imidlertid en rekke andre menn som måtte se seg «vraket» av kjendisstylisten, og reise hjem til Norge som single. Blant disse finner vi seerfavoritten Kent Jøran Thomassen (36), som gjorde seg godt bemerket foran kamera.

- Jeg har fått gode tilbakemeldinger fra tv-seerne, og det er morsomt å se, forteller 36-åringen til Se og Hør.

DRØMMEPRINSENE: Jan Thomas avbildet sammen med mennene som fikk bli med ham på tur. Foto: TVNorge
DRØMMEPRINSENE: Jan Thomas avbildet sammen med mennene som fikk bli med ham på tur. Foto: TVNorge Vis mer

- Kan ikke klage

Seerfavoritt til tross - Thomassen nådde altså ikke opp hos Jan Thomas. 36-åringen påpeker at han har det helt fint i dag, og ikke angrer på deltakelsen.

- Jeg har sett alle episodene minst fem ganger. Jeg er veldig fornøyd med at jeg kjenner meg selv igjen, og er veldig takknemlig. Alle er kjempestolte av meg, så jeg kan ikke klage på noe som helst - bortsett fra at jeg ikke fikk meg kjæreste, da.

SJOKKERT: Jan Thomas jakt på en drømmeprins er snart over, og nå må han sende hiem nok en deltager. Vis mer

Etter deltakelsen har han fått oppmerksomhet fra både det samme, og motsatte kjønn - som ønsker å be ham ut på date. Han synes det er hyggelig at folk tar kontakt, men har enn så lenge stevnemøtene til gode.

Med dagens pandemisituasjon er det bare å smøre seg med litt tålmodighet, medgir Thomassen.

- Jeg skulle jo egentlig være med på dette (tv-programmet, journ.anm.) for å lære meg å date, og har nok ikke kommet så mye lenger. Jeg må rett og slett gå «all in» for en sesong to, jeg, humrer han.

- Jeg synes det er veldig fint å se, i og med at det gikk som det gikk, at Harlem og Jan Thomas er kjempeforelsket, og at de har det så fint. Det gjør egentlig alt verdt det. Jeg bærer ikke noe nag, og er veldig glad i hjertet mitt for at de har det fint, legger han til.

Åpenhjertig

En annen deltaker som fikk litt ekstra oppmerksomhet tv på, var Ole Christian Pedersen (27) - som under innspillingen fortalte åpenhjertig at han er hiv-positiv.

Til Se og Hør forteller han om en fantastisk opplevelse, der han sitter igjen med både minner og venner for livet. Også han, i likhet med de andre deltakerne, har fått gode tilbakemeldinger fra seerne, der spesielt én hendelse trekkes frem.

- Det har vært mange som har kommet bort og applaudert meg for å velge å stå fram med hiv - at de synes det var så tøft og bra gjort, sier Pedersen.

27-åringen er fremdeles singel, og trives med egen situasjon.

Pedersen har for øvrig vært på date med en av de andre drømmeprinsene, riktignok før innspillingen.

- Det kom aldri fram på tv, men jeg datet Trond (Skaug Oppedal, journ.anm.). Jeg møtte ham da jeg bodde i Bergen for noen år siden. Vi fant ut at det ikke var noen match, men vi kunne være venner, forteller han.

FINALE: Jan Thomas må omsider velge seg ut sin drømmeprins - blir det Thor eller Harlem? Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Åpen for kjærlighet

Trond Skaug Oppedal (46) synes også det var fantastisk å få være med på programmet. Han hadde aldri tenkt på Jan Thomas som en potensiell kjæreste, men valgte å hive seg rundt, og bli med.

- Jeg ville ikke være med på noe sånt «Paradise Hotel»-opplegg, også visste jeg at Jan ikke ville være med på noe sånt heller, så jeg synes konseptet var veldig bra. Det var seriøst, ikke noe fylleopplegg. Et veldig fint familieprogram - rett og slett, sier han til Se og Hør.

I likhet med de andre mennene, er Trond fremdeles singel - til tross for en del henvendelser etter programslutt, som uheldigvis ikke har vært så seriøse.

- Jeg er fortsatt singel, så jeg venter på drømmeprinsen ennå. Jeg har kommet meg på Tinder igjen nå. Det er jo en del «one night stand»- og «tøm-og-røm»-forespørsler, men jeg orker ikke det, sier Oppedal, og legger til at han reiste hjem fra Sør-Afrika med en god følelse og nye venner.

- Jeg kunne giftet meg med Tormod, men vi er så gode venner, og Kent Jøran er som en bror for meg.

Oppedal legger ikke skjul på at han er åpen for å finne kjærligheten:

- Hvis du får det til, så må du bare skrive at folk kan kontakte meg for å be meg ut på date, sier han lattermildt.

DÅRLIG INTERNETT: Jan Thomas forteller om utfodrdringer knyttet til sine daglige rutiner grunnet dårlig internett under innspillingen av «Jan Thomas finner drømmeprinsen» i Sør-Afrika. Vis mer

Kjenner seg igjen

Kristoffer Lundin (27) fra Tromsø er fornøyd med hvordan opplevelsen ble, til tross for at heller ikke han reiste hjem til Norge med kjæreste.

- Det var søte mennesker, produksjonen var hyggelig, alt var egentlig veldig fint, sier han.

Se dette innlegget på Instagram

She smiles

Et innlegg delt av Kristoffer Lundin (@krkristoffer)

- Hva slags tilbakemeldinger har du fått på deltakelsen?

- De som kjenner meg synes det var veldig gøy, for de sier: «If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck...», altså, det er jo meg. De kjenner meg jo igjen, så det er artig.

27-åringen lykkes ikke i å fange Jan Thomas' oppmerksomhet på den romantiske måten, og har heller ikke i ettertid klart å finne en partner - mye grunnet situasjonen vi nå er i, mener han.

- Det er litt oppmerksomhet, men egentlig veldig rolig. Nordmenn er jo veldig rolige, ikke sånn: «Oh my god, jeg har sett deg på tv». Man får være i fred, forteller han.

INGEN KJEMI: En av frierne i Dplay-serien «Jan Thomas finner drømmeprinsen» velger å trekke seg fra datingkonkurransen. Vis mer

- Brokete forsamling

I likhet med flere andre, har også Tormod Bakke Johnsen (58) kjent på oppmerksomhet fra publikum.

Han fikk svært god kontakt med samtlige deltakere inne i villaen i Sør-Afrika.

- Det var en kjempegjeng. En brokete forsamling, men utrolig like også, på en måte.

Johnsen er fornøyd med hvordan han ble fremstilt på skjermen.

- Jeg syns de (produksjonen, journ.anm.) har vært flinke til å få fram personlighetene våre. Det er det tilbakemeldingene også har gått på, at de som kjenner meg ser at det er sånn jeg er i virkeligheten.

EPISODE 1: I «Jan Thomas pusser opp» følger vi Jan Thomas når han skal pusse opp sitt nye hjem - en gammel stall - på Frogner. Går alt som det skal? Selvsagt ikke. Foto/klipp: Hamza Nebolsi Vis mer

God tone med eksen

Sascha Maximus (47) forteller til Se og Hør at han hadde det «jævlig gøy» i Sør-Afrika, at opplevelsen var helt topp - og at Jan er en «herlig fyr».

- Første gang jeg hørte om det, så tenkte jeg «Ex on the beach». Ikke at det er noe gærent med det, men jeg er ikke helt der. De lovte meg at det ikke skulle bli sånn, og det ble det ikke - så sånn sett er jeg fornøyd.

Heller ikke han har funnet seg en ny kjæreste etter deltakelsen, men forteller at han har fått en god tone med eksen sin i Bollywood igjen.

- Det ble egentlig slutt et halvt år før dette startet. Vi får bare se. Man tenker jo alltid at det er en grunn til at det ble slutt, så det er ikke lett, det der. Kjærligheten er det vanskeligste av alt i livet, har jeg funnet ut. Man kan ha de jobbene man ønsker, følge drømmene sine, tjene masse penger, men kjærligheten er vanskelig, altså.

God følelse

Sondre Gevelt (28) var en av deltakerne som røk ut tidlig i programmet. Heller ikke han angrer på deltakelsen, men innrømmer at han trolig med fordel kunne tatt mer plass. Det var imidlertid lettere sagt enn gjort.

- Det er litt vanskelig når ni stykker skal prøve å få oppmerksomheten, og ha en dialog med én person.

Også han synes det er vanskelig å treffe potensielle partnere om dagen, og forteller at han ikke har funnet kjærligheten med noen andre, enn så lenge.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med de resterende deltakerne, men har ikke lykkes.

LES OGSÅ: Jan Thomas i dyp sorg etter dødsfall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer