«Jan Thomas søker drømmeprinsen»:

Slik gikk det med drømmeprinsene

«Vraket» på tv: - Fortsatt singel.

TV-DATING: Kjendisstylisten Jan Thomas (53) tok i fjor med seg knippe menn til Sør-Afrika, i håp om å finne kjærligheten med én av dem. Valget falt til slutt på Harlem Alexander (i hvit bukse). Foto: TVNorge
TV-DATING: Kjendisstylisten Jan Thomas (53) tok i fjor med seg knippe menn til Sør-Afrika, i håp om å finne kjærligheten med én av dem. Valget falt til slutt på Harlem Alexander (i hvit bukse). Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I datingprogrammet «Jan Thomas søker drømmeprinsen» tok kjendisstylist Jan Thomas (53) med seg et knippe menn til Sør-Afrika, i håp om å finne kjærligheten.

Valget falt til slutt på frisøren Harlem Alexander (32). Paret er senere blitt samboere, og kjærligheten virker å blomstre for fullt.

Underveis i datingprogrammet var det imidlertid en rekke andre menn som måtte se seg «vraket» av kjendisstylisten, og reise hjem til Norge som single. Blant disse finner vi seerfavoritten Kent Jøran Thomassen (36), som gjorde seg godt bemerket foran kamera.

- Jeg har fått gode tilbakemeldinger fra tv-seerne, og det er morsomt å se, forteller 36-åringen til Se og Hør.

- Kan ikke klage

Seerfavoritt til tross - Thomassen nådde altså ikke opp hos Jan Thomas. 36-åringen påpeker at han har det helt fint i dag, og ikke angrer på deltakelsen.

- Jeg har sett alle episodene minst fem ganger. Jeg er veldig fornøyd med at jeg kjenner meg selv igjen, og er veldig takknemlig. Alle er kjempestolte av meg, så jeg kan ikke klage på noe som helst - bortsett fra at jeg ikke fikk meg kjæreste, da.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer