S Club 7

Slik gikk det med den ikoniske popgruppa

Noen som husker låtene «Don’t Stop Movin’» og «S Club Party»? Dette gjør de syv medlemmene av S Club 7 nå.

POPULÆRE: Her er hele S Club 7 samlet i august 1999. F.v. Tina Barrett, Paul Cattermole, Bradley McIntosh, Jo O'Meara, Rachel Stevens, Hannah Spearritt og Jon Lee. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRE: Her er hele S Club 7 samlet i august 1999. F.v. Tina Barrett, Paul Cattermole, Bradley McIntosh, Jo O'Meara, Rachel Stevens, Hannah Spearritt og Jon Lee. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

1990-tallet introduserte verden for en rekke nye artister og band, hvis låter fortsatt snurres rundt av DJ-er på utesteder verden over. Smeller noen på en gammel Britney- eller Backstreet Boys-perle av en låt, kan det fort være vanskelig å holde rockefoten i ro.

Mange av 1990-tallets største stjerner holder fortsatt koken, mens andre har forsvunnet fra rampelyset - I hvert fall her hjemme i Norge.

Supergruppa S Club 7 tilhører denne kategorien. Med syv trendy og sangglade ungdommer i spissen erobret de hitlister verden over med låter som «Don’t Stop Movin’» og «S Club Party». Og serien «Miami 7» sakket ikke akkurat farten mot berømmelse.

Etter å ha gitt ut hele fire album som endte med å selge over ti millioner eksemplarer verden over, bestemte popgruppen seg for å skille lag i 2003.

Med det tok populariteten brått slutt, og i dag har de fleste av dem gått hver sin vei.

Rasismeskandale

Medlemmet som muligens har bemerket seg mest i ettertid, er briten Jo O'Meara (41). Hun var med i gruppen fra 1999 til 2003, og ble i ettertid en del av spin off-gruppen S Club 3. Det er derimot tvilsomt musikken folk tenker på når de snakker om henne i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer