«Kjærlighet på spekteret»:

Slik gikk det med dem

Fansen krysser fingrene for ny sesong av «Kjærlighet på spekteret».

Ny sesong av «Love on the spectrum». Video: Netflix Vis mer
Publisert

Den australske serien som følger åtte single mennesker som alle befinner seg på autismespekteret, «Kjærlighet på spekteret», gjorde braksuksess da den kom på Netflix våren 2020.

Kameraene følger dem gjennom oppturene og nedturene i datinglivet, og serien har mer fokus på deltakernes unike personligheter, istedenfor drama og intriger som man kanskje er vant til fra andre datingserier.

De genuine og ekte relasjonene gjør at «Kjærlighet på spekteret» blir en feel good-serie hvor man heier på at alle skal finne kjærligheten.

Noen har hatt mer hell enn andre.

GRENSELØS KJÆRLIGHET: Her er de første bildene fra Discovery+-serien «Grenseløst forelsket» som har premiere 23. mars 2022. Video: Discovery+ Vis mer

Fortsatt gift

Sesongavslutningen i seriens første sesong viste Jimmy Berresford som gikk ned på kne og fridde til sin kjære Sharnae Furner, som ga sitt «ja». I sesong to fikk seerne være med på bryllupsplanleggingen og selve vielsen ble gjennomført i siste episode.

I dag er Jimmy aktiv på sin YouTube-kanal, hvor han legger ut videoer der han informerer om hvordan det er å være på spekteret. Paret feiret nylig sitt første år som gift og ser fortsatt like forelsket ut.

Seerfavoritt

Michael Theo ble raskt en favoritt blant seerne i første sesong, med sine kjappe og humoristiske kommentarer. Michael valgte å bli med enda en sesong i håp om å finne den rette.

Han var et skritt nærmere et forhold da han på slutten av sesongen tok med seg en potensiell kjæreste hjem til familien. Dessverre ble det ikke en match, men i et intervju med The Ellen Show forteller han at han ikke har gitt opp håpet ennå.

PÅ DATE: Michael klemmer daten sin Heather på familiebesøk. Foto: Netflix
PÅ DATE: Michael klemmer daten sin Heather på familiebesøk. Foto: Netflix Vis mer

Da han fikk spørsmål om hva han ser etter i en partner svarte han:

- En vakker, kjærlig kvinne med et varmt hjerte, som kommer fra en god familie og som ikke gjør noe galt.

Han er aktuell med podkasten «Mr. A+» hvor han intervjuer de han selv omtaler som «inspirende og interessante mennesker».

Fant tonen

En annen vi fikk gjensyn med i sesong to var dinosaurelskende Mark Radburn. Han fant tonen med Chloe Hatch, en annen deltaker fra første sesong.

HYLLES: HBO Max er ute med andre sesong av dating-programmet «12 Dates og Christmas», og det er spesielt én ting seerne er ekstra fornøyde med. Video: Kine Falch / HBO Max Vis mer

Chloe oppdaget Mark da hun så på serien selv og tok deretter kontakt med ham. Dessverre varte ikke forholdet deres, ettersom de følte at de passet bedre som venner.

TOMMEL OPP: Mark trives med singellivet. Foto: Skjermdump/Netflix
TOMMEL OPP: Mark trives med singellivet. Foto: Skjermdump/Netflix Vis mer

Mark måtte slette Instagram på grunn av den overveldende oppmerksomheten han fikk etter serien. Han er derfor ikke å finne på sosiale medier.

I følge kilder til The Cinemaholic jobber han deltid på McDonald's og holder seg opptatt med alt fra å lese bøker til å sykle.

Selv om hun ikke fant lykken med Mark, virker det som at Chloe fortsatt er optimistisk.

Hun deler ikke mange livsoppdateringer, men utifra Instagram-bildene hennes ser det ut til at hun har det bra.

Ronan og Katie

Det var ikke bare Jimmy og Sharnae som fikk en lykkelig slutt i andre sesong. Vi ble også kjent med turtelduene Ronan Soussa og Katie Day.

BLE KJÆRESTER: Katie og Ronan i matchende antrekk på date. Foto: Netflix
BLE KJÆRESTER: Katie og Ronan i matchende antrekk på date. Foto: Netflix Vis mer

Ronan holdt seg opptatt med mange interesser, men følte han manglet en kjæreste å dele livet med. På sin første date noensinne møtte han Katie og de ble umiddelbart en match.

På deres tredje date tok Ronan motet til seg og spurte Katie om å bli kjærester, og i følge The Cinemaholic er paret fortsatt sammen.

Ikke bekreftet ny sesong

En tredje sesong er enda ikke annonsert, men heldigvis for fansen er heller ikke serien bekreftet kansellert. Dermed får vi bare vente i spenning på å se om vi får følge reisen til Michael og gjengen videre.

LES OGSÅ: Om kjæresten: - Hun har mye smerter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer