BLE TV-STJERNER: De norske kvinnene Antoinette Kristensen, Beatrice Prochazka, Siv Cotton og datteren Charlize var blant dem som deltok i reality-serien «Norske Hollywoodfruer» i 2010. Slik går det med dem nå, syv år senere. Foto: Henning Jensen/ Thomas Engstrøm/ Privat
BLE TV-STJERNER: De norske kvinnene Antoinette Kristensen, Beatrice Prochazka, Siv Cotton og datteren Charlize var blant dem som deltok i reality-serien «Norske Hollywoodfruer» i 2010. Slik går det med dem nå, syv år senere. Foto: Henning Jensen/ Thomas Engstrøm/ Privat Vis mer

­

Slik gikk det med «De norske Hollywood-fruene»

Norsk TV3-profil gjør stor suksess som modell.

Det er ikke til å komme unna at «Svenske Hollywoodfruer» har hatt stor suksess siden serien for første gang ble sendt på TV3 i 2009.

Flere av profilene har opparbeidet seg store navn gjennom deltakelsen, og en av de mest omtalte svenske fruene er utvilsomt Gunilla Persson (58), som vet å skape både liv, røre og dramatikk. Blant annet da hun prøvde datteren Erikas hoverboard (ståhjuling uten stang) og deiset i bakken.

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer Vis mer

I 2010 fikk Norge en egenprodusert norsk versjon, men den store suksessen uteble.

Siv Cotton (45), Beatrice Prochazka (45), Antoinette Kristensen (37) og Kristine Dorow (36) gikk dermed videre til å jobbe med andre prosjekter, og har i dag veletablerte liv i Los Angeles.

Spiller i TV-serie

Blant dem er Siv Cotton, som bare var 17 år da hun for første gang flyttet til USA. Det var der hun møtte sin tidligere ektemann, den 22 år eldre forretningsmannen Christian Cotton.

Paret var var gift i 12 år, men skilte lag for fem år siden. Sammen har de datteren Charlize (15).

2010: Det er slik mange trolig husker Siv og Charlize. Nå har 15-åringen blitt en ettertraktet modell. Foto: TV3
2010: Det er slik mange trolig husker Siv og Charlize. Nå har 15-åringen blitt en ettertraktet modell. Foto: TV3 Vis mer

Når Seoghør.no snakker med Cotton kan det virke som om hun har mange baller i luften. I tillegg til å drive spa i USA har hun nylig vært i Norge for å medvirke i en annen TV-serie.

- Jeg har akkurat vært i Oslo for å spille inn to episoder av «Kongsvikklinikken», forteller hun, og legger til at hun syns det er gøy å få gjøre noe utenom det vanlige.

Cotton er en populær dame selv, men hun er likevel ikke den eneste i familien som får mye oppmerksomhet. Hennes 15 år gamle datter Charlize er nemlig en svært ettertraktet modell, som blant annet er signert av Wilhelmina og Team Models.

Charlize deler stadig bilder fra ulike oppdrag på sin Instagram-profil.

Saken fortsetter under bildene.

- Jeg var nettopp i London med Charlize for en modelljobb. Hun har hatt masse oppdrag, sier Cotton, som mener at datteren har en lovende karriere.

- Hun er signert i både Los Angeles, Oslo og Miami, forteller hun.

- I august reiser vi til New York for å signere en ny kontrakt, det blir spennende, legger hun til.

Og det er en tydelig stolt mor som deler en rekke bilder av datteren på sin Instagram-profil.

Saken fortsetter nedenfor.

Et innlegg delt av sivcotton (@siv_cotton)

Just waiting around @charlizecotton @yitzhakdalal @anna_land_

Et innlegg delt av sivcotton (@siv_cotton)

Har funnet en ny mann

På spørsmål om hvordan det går med kjærligheten er imidlertid den ellers så åpenhjertige TV-profilen svært hemmelighetsfull.

- Jeg dater en spesiell person, han er amerikaner, sier hun uten å ville utdype det noe mer.

Alt i alt er Siv fornøyd med hvordan hun ble framstilt på TV, og føler hun skilte seg ut fra de andre deltakerne.

HJEMME HOS: Seoghør.no-journalist Henriette Høigilt har tidligere besøkt Siv Cotton i L.A. Foto: Thomas Engstrøm
HJEMME HOS: Seoghør.no-journalist Henriette Høigilt har tidligere besøkt Siv Cotton i L.A. Foto: Thomas Engstrøm Vis mer

- Det er ikke noe jeg angrer på, jeg ble vist på en ekte og ordentlig måte.

I 2013 ble TV-profilen en del av «Svenske Hollywoodfruar».

Siv har tidligere uttalt at hun var glad hun fikk komme tilbake på skjermen, og til Seoghør.no forteller hun at det trolig ikke er mange nordmenn som kunne blitt med på serien og snakke flytende svensk.

Saken fortsetter under videoen.

Siv Cotton viser frem sitt hjem i USA, og sin datter Charlize. Vis mer

Bizzy B

Også Beatrice Prochazka gjør suksess i Hollywood etter at hun flyttet dit for kjærligheten i 1998. Til Seoghør.no trekker hun fram hvilke fordeler hun har hatt i ettertid av serien.

- Det ga meg muligheten til å eksponere businessen min i Norge og kanskje også inspirere andre som har en drøm eller målsetting om å gjøre noe lignende.

BIZZY B: Beatrice gjør stor suksess med foretningen sin «Bizzy B». Foto: Privat
BIZZY B: Beatrice gjør stor suksess med foretningen sin «Bizzy B». Foto: Privat Vis mer

Det har imidlertid skjedd mye siden TV-serien rullet over skjermen. Den 1. juli feiret nemlig Beatrice 17-års jubileum for butikken sin «Bizzy B».

- Utenom vanlig butikkbusiness som er travel i seg selv, vier jeg mye av tiden min til å designe og produsere mitt eget varemerke, sier hun.

Alt fra bikinier, undertøy til menn og kostymer har ført med seg en rekke privilegier for Beatrice.

Det har nemlig gitt henne mulighet til å jobbe med mange store stjerner, som blant andre Ariana Grande, Nicki Minaj, Jennifer Lopez, Paris Hilton og Rihanna. Og stjernene skal ifølge Beatrice ha noen krav til antrekkene sine.

- Mange artister krever spesialtilpassede design, forteller hun.

I tillegg til travle arbeidsdager og familieliv er Beatrice i gang med knallhard trening og kosthold. Sammen med personlig trener Terell Jason jobber den tidligere norske Hollywood-frua med en spesiell fotoshoot.

DESIGNER: Beatrice designer både undertøy for menn og kvinner, kostymer og bikinier. Foto: Privat
DESIGNER: Beatrice designer både undertøy for menn og kvinner, kostymer og bikinier. Foto: Privat Vis mer

- Vi jobber mot en fotoshoot der jeg skal vise fram mine egen nye design og personlige mål, sier hun til Seoghør.no - og forteller at dersom hun skulle vært med på noe lignende igjen, måtte det ha vært en annen type program.

- Det måtte ha vært en litt annen setting og en ny type utfordring. Gjerne med litt mer substans i business, sier hun, og legger til at hun alltid er klar for en utfordring.

Beatrice har hendene fulle og til høsten er hun aktuell med en ny kolleksjon i samarbeid med den norske MTV-programlederen Ine Therese Back Iversen.

- Det ser jeg virkelig fram til, sier Beatrice.

Saken fortsetter under bildet.

GIFT: Beatrice flyttet til USA da hun traff den tidligere Chippendales-danseren Shawn. Paret lever fremdeles lykkelig som ektepar. Foto: Thomas Engstrøm
GIFT: Beatrice flyttet til USA da hun traff den tidligere Chippendales-danseren Shawn. Paret lever fremdeles lykkelig som ektepar. Foto: Thomas Engstrøm Vis mer

Luksuriøs hverdag

Antoinette Kristensen flyttet til Los Angeles for å satse på en modellkarriere som 23-åring. Deretter var det musikk som tok opp en større og større del av livet hennes.

Kristensen, som opprinnelig heter Anette Haukaas, har gjort det så godt i Hollywood at selveste Perez Hilton har skrevet rosende ord om henne på sin verdenskjente blogg.

SATSET: Antoinette Kristensen flyttet til L.A. for å satse som modell, men en musikkarriere tok opp større og større deler av livet hennes. Foto: TV3
SATSET: Antoinette Kristensen flyttet til L.A. for å satse som modell, men en musikkarriere tok opp større og større deler av livet hennes. Foto: TV3 Vis mer

Det førte med seg både positive og negative opplevelser for den blide, norske Hollywoodfruen.

- Man må jo bare ta det som en kompliment at han liker musikken min. Det er tross alt veldig mange han ikke liker, har hun tidligere fortalt til Seoghør.no.

På Instagram kan det se ut til at Kristensen lever det glade liv fremdeles. Med en rekke bilder fra eksotiske reiser og spennende arrangementer er det trolig lite som mangler for artisten.

Hun har også delt bilder fra modelloppdrag med følgerne sine.

Saken fortsetter nedenfor.

Stor kjærlighet for hunden

I reality-serien «Norske Hollywoodfruer» var Kristine Dorow (36) mest opptatt av kjærligheten for sin lille hund.

Dorow bor i Santa Monica, og ble seinere med i «De norske Hollywoodfruene» enn de andre tre. 36-åringen er oppvokst på et lite sted på Sørlandet, Herefoss, men bosatte seg i Los Angeles etter korte perioder i blant annet Wales og London.

KJÆRLIGHET: Det var ikke mye hunden til Kristine Dorow ikke fikk bli med på. Foto: TV3
KJÆRLIGHET: Det var ikke mye hunden til Kristine Dorow ikke fikk bli med på. Foto: TV3 Vis mer

På sosiale medier kan man nå se at TV-profilen har fått en sønn siden serien ble tatt av skjermen.

Da hun ble med i programmet i 2010 hadde 36-åringen allerede vært gift to ganger. Kort tid etter, ble det kjent at hun hadde funnet kjærligheten på ny.

Det har ikke lykkes Seoghør.no å komme i kontakt med Antoinette Kristensen og Kristine Dorow.

LES OGSÅ: Her kastes Gunilla ut fra «Hollywoodfruer»-festen