«Beverly Hills 90210»:

Slik gikk det med «Beverly Hills 90210»-stjernene

Seks har takket ja til comeback, og dette har de drevet med siden serien tok slutt.

TV-STJERNER: Brian Austin Green, Jennie Garth, Luke Perry, Shannen Doherty, Jason Priestley, Tori Spelling, Ian Ziering og Gabrielle Carter ble superstjerner gjennom 90-talls serien «Beverly Hills 90210». Foto: Stella Pictures
TV-STJERNER: Brian Austin Green, Jennie Garth, Luke Perry, Shannen Doherty, Jason Priestley, Tori Spelling, Ian Ziering og Gabrielle Carter ble superstjerner gjennom 90-talls serien «Beverly Hills 90210». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert

Det er snart 30 år siden verden fikk sitt aller første møte med dramaserien «Beverly Hills, 90210», som var sentrert rundt en rekke tenåringer og deres liv.

Selv om franchisen sørget for en rekke spin-offs og mye oppmerksomhet, tok den originale serien slutt i 2000.

I Norge har dramaet, som per nå består av 293 episoder, vært å se på TVNorge og TV 2. Mange har derfor unektelig et forhold til serien og skuespillerne den var med på å gjøre til stjerner.

Derfor satt trolig jubelen løst i flere norske hjem i natt, da det ble bekreftet at seks av de originale skuespillerne har sagt ja til å gjøre comeback.

Originalcastet besto av Jason Priestley (49), Jennie Garth (46), Ian Ziering (54), Brian Austin Green (45), Gabrielle Carteris (58), Tori Spelling (45), Luke Perry (52) og Shannen Doherty (47), og de seks førstnevnte blir å se i en oppfølger på seks episoder denne sommeren.

Saken fortsetter nedenfor.

Siden de ga seg i serien, har det skjedd mye i livene til stjernene. Noen har holdt seg i rampelyset, mens andre nærmest har forduftet.

Slik har det gått med dem:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer