TRAVELT ÅR: Livet etter «Paradise Hotel» har vært svært begivenhetsrikt for deltagerne Elin Bergius, Christian Fredrik Trælnes, Pierre Olsson, Isabel Raad og Martine Sjøhaug. Foto: Privat
TRAVELT ÅR: Livet etter «Paradise Hotel» har vært svært begivenhetsrikt for deltagerne Elin Bergius, Christian Fredrik Trælnes, Pierre Olsson, Isabel Raad og Martine Sjøhaug. Foto: PrivatVis mer

Slik gikk det med årets «Paradise Hotel»-deltakere

- Livet mitt er fantastisk!

SEOGHØR.NO: En ny sesong av TV 3-programmet «Paradise Hotel» skal snart spilles inn, og hva passer vel da bedre enn å ta en titt på hva noen av årets deltakere gjør.

Nylig har Isabel Raad (21) og Pierre Louis Olsson (21) fått mye oppmerksomhet, da de to avslørte at de var blitt et par. Turtelduene er nå begge i Thailand, hvor de jobber som bloggere og klubb-promotører.

Les om årets største Paradise-øyeblikk her!

- Livet mitt er fantastisk. Jeg nyter livet i Thailand for øyeblikket, men reiser rundt hele tiden. Neste stopp er Bali! Jeg har det superfint med Pierre, sier Isabel til Seoghør.no.

FESTER: Isabel Raad og Pierre Louis Olsson er begge i Thailand og jobber som klubb-promotører og bloggere. Foto: Privat
FESTER: Isabel Raad og Pierre Louis Olsson er begge i Thailand og jobber som klubb-promotører og bloggere. Foto: Privat Vis mer

-  Jeg ser tilbake på «Paradise Hotel» som noe av det beste jeg har gjort. Jeg savner det sinnsykt mye! Jeg traff så fine mennesker, hadde det dødsgøy og fikk en opplevelse for livet, sier hun.

Også kjæresten Pierre er storfornøyd med tilværelsen.

- Det går bra med meg, lever livet i Thailand. Jag er fortsatt livsnyter! «Paradise Hotel» er noe av det morsomste jeg har opplevd. Ser frem mot en ny sesong, så vi kan se om de nye deltakerne slår oss, sier han lurt til Seoghør.no.

SILIKON: Isabel valgte å legge silikon i brystene i Thailand. Foto: Privat
SILIKON: Isabel valgte å legge silikon i brystene i Thailand. Foto: Privat Vis mer

Nylig tok Isabel en brystoperasjon, som hun skrev om på bloggen.

Elin Bergius (22) og Christian Fredrik Trælnes (21) ble kjærester i programmet, og venter nå barn. Snart skal paret også flytte til Sverige, Elins hjemland.

- Jeg jobber på Bik Bok nå. Mitt og CF sitt liv ser litt annerledes ut nå i forhold til de andre deltakerne sitt! Vi venter vårt første barn om 10 uker. Mine dager går mest i jobb, hvile og mat, sier den blivende moren.

FORELDRE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter en liten jente i februar.  Foto: Privat
FORELDRE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter en liten jente i februar. Foto: Privat Vis mer

- Vi har begge blitt tvunget til å vokse opp på veldig kort tid og det ser jeg ikke på som noe negativt. Jeg kunne ikke tenkt meg å leve et annet liv enn det jeg gjør i dag, eller å dele det med et annet menneske enn CF, sier hun.

Den blivende faren kunne heller ikke vært mer lykkelig.

- Livet mitt er veldig bra nå. Venter barn i februar og samboer med Elin, så trives veldig godt nå. Har fått meg en "voksenjobb»!  Jeg og Elin flytter til Sverige på nyåret og gleder oss til det. Jeg fortsetter med jobben min i Sverige. Vi ser frem til å bli foreldre for første gang til en liten jente, sier 21-åringen.

Stavanger-gutten takker TV3-programmet for livet han har nå.

- Hadde jeg ikke vært med der hadde jeg ikke hatt det slik som jeg har nå. Så det å ha vært med der har forandret livet mitt veldig positivt. En kjempefin opplevelse!

SINGEL: Martine Sjøhaug avslører til Seoghør.no at hun ikke har tid til noe kjæreste. Foto: Privat
SINGEL: Martine Sjøhaug avslører til Seoghør.no at hun ikke har tid til noe kjæreste. Foto: Privat Vis mer

Martine Sjøhaug vant konkurransen, sammen med Pierre. Nå prioriterer hun studier og karriere for fullt.

- Jeg jobber på sykehjem og som negldesigner, og stortrives med det! Jeg har overhode ikke lyst eller tid til en kjæreste, sier hun.

Se video: Paradise Hotel-deltagere går julebukk

LES OGSÅ: - Den første natten uten hverandre var helt forferdelig