Slik gikk det med «Angela»-stjernene

To av skuespillerne fra 90-tallsserien gjør for tiden enorm suksess, og en tredje giftet seg enormt rik.

STJERNENE: Mens karrieren til A.J. Langer (venstre) ikke skjøt stor fart, tok det helt av for Claire Danes og Jared Leto. Foto: All Over Press
STJERNENE: Mens karrieren til A.J. Langer (venstre) ikke skjøt stor fart, tok det helt av for Claire Danes og Jared Leto. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Selv om TV-serien «My So-Called Life» kun fikk én sesong, har den klart å skrive seg inn i historiebøkene.

Serien, som hadde den norske tittelen «Angela», ble første gang sendt på TV fra 1994 til 1995, og i ettertid er det mange som har fått med seg «My So-Called Life» på lister over de beste TV-seriene på den tiden.

I hovedrollen var Claire Danes (35) som spilte Angela Chase. Danes fikk mye oppmerksomhet for rollen, og vant attpåtil en Golden Globe-pris for innsatsen sin. Da var hun kun 15 år gammel.

- Det var en helt utrolig ting for meg, og jeg blir like smigret hver gang noen tar det opp. Jeg er ikke flau over det i det hele tatt, har Danes sagt til Vulture.com om å vinne prisen.

Nå for tiden gjør Danes kjempesuksess i TV 2-serien «Homeland», som også har skaffet henne utmerkelser. Skuespilleren har spilt i en rekke storfilmer etter at «My So-Called Life»-eventyret var over, blant annet «Romeo & Juliet» og «Terminator 3».I 2009 giftet hun seg med sin tidligere kollega Hugh Dancy, og paret fikk sønnen Cyrus for to år siden.

Men det er ikke bare Claire Danes som har gjort stor suksess etter «My So-Called Life». Det samme har Jared Leto (42), som spilte rollen som Jordan Catalano, gjort.

POPULÆRE: Selv om serien kun fikk én sesong, var den populær blant fansen. Til venstre Devon Gummersall, A.J. Langer, Claire Danes, Wilson Cruz og Devon Odessa. Til høyre Bess Armstrong, Lisa Wihoit, Tom Irwin og Claire Danes igjen. Foto: All Over Press
POPULÆRE: Selv om serien kun fikk én sesong, var den populær blant fansen. Til venstre Devon Gummersall, A.J. Langer, Claire Danes, Wilson Cruz og Devon Odessa. Til høyre Bess Armstrong, Lisa Wihoit, Tom Irwin og Claire Danes igjen. Foto: All Over Press Vis mer- Å se på gamle episoder av serien, er som å bla gjennom high school-årboka mi, har Leto sagt.

Leto har hatt roller i filmer som «Fight Club», «America Psycho» og «Requiem For A Dream». Han vant en Oscar-statuett for sin innsats i filmen «Dallas Buyers Club». I tillegg har han solgt en drøss med album med bandet 30 Seconds To Mars.

I «My So-Called Life» spilte også skuespillere som Bess Armstrong, Wilson Cruz, Devon Gummersall og A.J. Langer (40).

Sistnevnte spilte partyjenta Rayanne Graff, som var en populær rollefigur.

- Hun er som en venn som alltid er til stede. Den TV-serien skapte magi fra dag én, har Langer uttalt.

Langer har ikke hatt den samme utviklingen som Danes og Leto karrieremessig etter at TV-serien var over.

Privat har hun derimot lykkes svært bra. Hun møtte det som skulle vise seg å bli hennes fremtidige ektemann på en bar i Las Vegas. Det var ingen ringere enn Charles Courtenay, som er sønnen til den 18. jarlen av Devon.

De to giftet seg i 2005, og flyttet til London tidligere i år. Planen er å etter hvert flytte til Courtenays familiehjem, som er det gigantiske Powderham-slottet.

I Norge ble serien sendt på TV 2.


LES OGSÅ: - Det er vanskelig å være mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer