Johnny Ruffo:

Slik gikk det etter sjokkoperasjonen

«Home and Away»-stjernen trodde han hadde migrene, men endte opp på operasjonsbordet i hui og hast.

DRAMATISK: Skuespiller og artist Johnny Ruffo ble hasteoperert etter at fikk konstatert hjernesvulst. Nå er han på bedringens vei. Foto: NTB Scanpix / Instagram / Johnny Ruffo
DRAMATISK: Skuespiller og artist Johnny Ruffo ble hasteoperert etter at fikk konstatert hjernesvulst. Nå er han på bedringens vei. Foto: NTB Scanpix / Instagram / Johnny Ruffo Vis mer

(Se og Hør): I august ble det kjent at skuespiller Johnny Ruffo (29), som blant annet spilte i suksesserien «Home and Away», hadde blitt sendt til sykehus på grunn av kraftige og bankende smerter i hodet.

Han ble hasteoperert da han ankom sykehuset, fordi legene hadde konstatert at han hadde fått en hjernesvulst. Bildene av den nyopererte skuespilleren gikk verden rundt, mye på grunn av de mange stiftene han hadde fått i hodet.

Kolleger og venner var i sjokk etter operasjonen, og det ble sådd tvil om hvorvidt han ville klare seg.

Johnny viste seg imidlertid som en tøffing, og har nå begynt å leve livet igjen som normalt. Det viser stjernen frem i sosiale medier.

Tilbake i studio

Danske Ekstrabladet er blant mediene som har omtalt saken om hvordan det har gått med stjernen. På sin egen Instagram-profil delte 29-åringen bilder av seg selv i etterkant av operasjonen. Bildene viste blant annet stingene i hodet som følge av inngrepet, og Ruffo sittende i en sykeseng.

- Noen saker i livet setter virkelig ting i perspektiv. Håper på et positivt resultat. Ha meg i tankene. Kyss, skrev han.

Ruffo, som medvirket i den australske TV 2-serien i tre år fra 2013 til 2016, har mottatt mye støtte etter at nyheten ble offentliggjort.

Back in the studio, Good times 🎶 @castle.productions

Et innlegg delt av Johnny Ruffo (@johnny_ruffo)

«Tilbake i studio. Gode tider», skriver han blant annet under ett av bildene.

I starten av oktober kunne han også avsløre tegn på at han var på bedringens vei.

Han fortalte at han hadde hatt siste dag med terapi, og at det der han fikk behandling var tradisjon å ringe i en bjelle når man var ferdige med den.

Derfor viser bildet han la ut at han nettopp gjør det - ringer i en bjelle.

«Tusen takk til alle som har behandlet meg og gjort dette til en enkel oppgave for meg. Dere vet hvem dere er, og jeg kommer til å savne dere alle», skriver han og legger til at det fortsatt er en lang vei å gå.

Takket for støtte

I august la Ruffo ut nok et innlegg på Instagram, hvor han takket for all støtte og kjærlighet fra fansen.

- Tusen takk til dere alle for støtten jeg har mottatt den siste uka. Nå er jeg på vei til legen med mine mødre. Holder humøret oppe!

Ruffo oppnådde også berømmelse da han deltok i «X Factor» i 2011, hvor han kapret en tredjeplass og sikret seg en platekontrakt med Sony Music. I etterkant har han vært å se på «Dancing With the Stars» i Australia, hvor han stakk av med seieren i tolvte sesong.

LES OGSÅ: «Home and Away»-stjerne rammet av kreft