Slik gikk det da Tone dukket opp på «Muscle Beach»

- Så låg eg der da, og blei løfta opp og ned av ein liten muskelbunt .

BLE BRUKT SOM MANUAL: Tone Damli har lagt ut et bilde på sin nye blogg hvor hun blir brukt som manual av kroppsbyggeren Bishoy Hanna. Foto: ToneDamli.com
BLE BRUKT SOM MANUAL: Tone Damli har lagt ut et bilde på sin nye blogg hvor hun blir brukt som manual av kroppsbyggeren Bishoy Hanna. Foto: ToneDamli.com Vis mer

SEOGHØR.NO: Artisten Tone Damli er for tiden på reise i USA, og i et nytt innlegg på sin nye blogg ToneDamli.com, avslører hun at det kan by på uvante utfordringer.

Onsdag la hun nemlig turen til det berømte treningsområdet «Muscle Beach» i Los Angeles.

Og der fikk hun raskt god kontakt av en av de mest kjente lokale kroppsbyggerene, Bishoy Hanna, som tidligere har posert på bilder med flere kjente modeller.

«Etter noken øvelsa, tok eg mot til meg og spurte om eg kunne få eit bilde med den grønnkledde. Det var han ekstremt klar for, og enda bedre – han skrøyt umiddelbart av at han hadde blitt fotografter for franske Vouge og – tada! – French Revue de Modes Magazine! »

«Og ikkje nok med det; Bishoy Hanna som han heite, var tidlegare Mr. Natural Olympia, Mr. Natural Universe, Muscle Beach Champion og Mr. World Natural.

PRØVDE YOGA: Tone Damli har tidligere avslørt for bloggleserne sine hvordan det gikk da hun prøvde yoga i Los Angeles. Foto: ToneDamli.com
PRØVDE YOGA: Tone Damli har tidligere avslørt for bloggleserne sine hvordan det gikk da hun prøvde yoga i Los Angeles. Foto: ToneDamli.com Vis mer

Og så låg eg der da, og blei løfta opp og ned av ein liten muskelbunt på Muscle Beach – akkurat som planlagt!», skriver hun på bloggen.

Les mer om møtet og se video fra «Muscle Beach» her.

At Tone er svært glad i å trene er ingen hemmelighet.

Prøvde yoga

Tidligere har hun blant annet vist frem sine yoga-øvelser på bloggen

Lørdag avslørte 26-åringen hvordan det gikk da en venninne overtalte henne til å prøve yoga ved bassengkanten i L.A.

- Altså, jeg er totalt på bærtur i yogaverden, og derfor kasta jeg meg på muligheten da en venninne av meg insisterte på å lære meg et triks eller to, forteller Tone i blogginnlegget.

Damlis nye blogg er utviklet og designet av det digitale reklamebyrået Pingbull, en av Nordens største leverandører av WordPress-løsninger. Pingbull er et deleid selskap i Aller-konsernet.

Det er Allers salgsselskap for blogg, AdLink Media, som har signert den populære artisten. Damli vil dermed inngå i AdLinks stall av premiumbloggere sammen med kjente navn som Camilla Pihl, Caroline Berg Eriksen, Celine Aagaard, Trine Sandberg/Trines matblogg, Maria Skappel og Emilie «Voe» Nereng.

LES OGSÅ: Slik ser det ut når Tone prøver yoga