Cecilie Steinmann Neess:

Slik gikk det da «Cess» møtte Khloé Kardashians bestevenninne

- Nå elsker hun meg. 

EN DRØM: De fleste av oss kan bare drømme om å få møte en fra Kardashian-klanen. Komiker Cecilie Steinmann Neess er en av de heldige som kan krysse av dette fra listen sin. Foto: Privat
EN DRØM: De fleste av oss kan bare drømme om å få møte en fra Kardashian-klanen. Komiker Cecilie Steinmann Neess er en av de heldige som kan krysse av dette fra listen sin. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Komiker Cecilie Steinmann Neess (29) eller «Cess» som mange kjenner henne som, er for tiden aktuell i TVNorge-programmet «Klovn til kaffen» som har premiere 13. mars.

29-åringen er kjent for sin selvironi og humor, og lirer fra seg morsomme bilder og videoer på sin Instagram-profil.

Det er ikke til å komme unna at hun er en ivrig Kardashian-fan, og har tidligere delt bilder hvor hun har klippet inn seg selv sammen med den berømte familien.

Nå kan det imidlertid se ut til at komikeren har kommet nærmere familien enn mange av oss bare kan drømme om.

  • Se bilder fra Steinmann Neess sitt møte med Malika nederst i saken.

Steinmann Neess er nemlig på ferie i USA, og under et besøk til den kjente Kasino-byen Las Vegas, møtte hun Khloé Kardashians (32) bestevenninne, Malika Haqq (33).

Det skal angivelig ha vært et grundig forarbeid som gav den norske komikeren muligheten til å møte Malika.

- Jeg satt og stalket Kardashian-klanen på sosiale medier og plutselig reklamerer Malika om at hun skal feire bursdagen sin på 1OAK, forteller Steinmann Neess til Seoghør.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer